3:2
6:3
6:3
5:7
5:7
6:1
Srbský tenista Novak Djokovič víťazí po päťhodinovej bitke pomerom 2:1 a teší sa z postupu do zajtrajšieho finále. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok slnečného víkendu.
2:1
6:3
6:72
6:2
Skončilo sa finále v Paríži ziskom dvadsiateho grandslamového titulu svetovej jednotky menom Serena Williams. Serena zvládla prvý set na výbornú, v tom druhom však Luciu svojimi dvojchybami posadila na koňa. Lucie začala na výbornú tretí set, no potom sa s vírusovým ochorením hrajúca Serena vzchopila a Lucii už nič nedovolila. Víťazom ženského pavúka na French Open Roland Garros sa stáva Serena Williamsová z USA. Pekné popoludnie všetkým priaznivcom športu želá Vladimír Korduliak a zároveň Vás pozývam sledovať večerné finále Ligy majstrov, ktoré Vám písaným slovom sprostredkuje famózny Tomáš Schügerl.
1:2
7:65
6:75
5:7
Obrovská radost Marcela Mela a Ivana Dodiga, kteří vyhrávají první grandslamový titul! Dnes porazili v obrovské bitvě legendární bratry Bryanovi po setech 6:7, 7:6 a 7:5. Málokdy se hraje čtyřhra tak dlouho, málokdy je tak vyrovnaná, dnešní zápas zkrátka neměl chybu. Vyhrál šťastnější pár, který získal jediný brejk ve třetí sadě. Ode mě je to dnes vše, přeji vám krásný večer plný vzpomínek na dnešní úžasná finále, jak to v podání Lucky Šafářové, tak právě skončenou deblovou bitvu.
0:0
1:0
skreč 1
skreč Lorenzi
0:2
4:6
2:6
Ode mě je to pro tuto chvíli vše a s konstatováním, že Jiří Veselý vyhrál Challenger v Prostějově se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního odpoledne.