ATP Queen`s Club (Tráva)
2:0
7:64
7:65
Radek Štěpánek postupuje na turnaji v londýnském Queen's Clubu do třetího kola! V tom druhém totiž udolal Australana Tomiče ve dvou teibreacích, přestože ve druhém setu měl dva mečboly už mnohem dříve. Nakonec Radek proměnil až poslední z celkem šesti mečbolů a může se radovat. Jeho dalším soupeřem bude zřejmě domácí miláček Andy Murray,který právě vede nad Francouzem Matiheum. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký den.
2:1
6:3
5:7
6:4
Norbert Gomboš teda v tomto zápase nakoniec predsa len víťazí, po tom čo sa v druhom sete dotiahol z 2:5 na 5:5 no nakoniec ho prehral 5:7 to s ním veľmi dobre nevyzeralo. Ukázal však veľkú bojovnosť a brejkol súpera v tom najlepšom momente v treťom sete za stavu 4:4 a išiel tak podávať na víťazstvo v zápase. Ani to sa nezaobišlo bez problémov, súper mal brejkbal ale ten Gomboš odvrátil a svoj prvý mečbal využil. Postupuje teda do ďalšieho kola.

Ja vám prajem pekný deň a teším sa na vás pri ďalších športových prenosoch.
0:2
3:6
1:6
Súperom Ghema bude v štvrťfinále bielorus Ignatik.
2:0
6:3
6:0
Medzi osmičkou nájlepších čaká na Gombosa lepší z dvojice Kapas – Arguello.
ATP Queen`s Club (Tráva)
2:0
7:63
6:3
Bol to pomerne rýchly proces. Iba hodinu a dvanásť minút potreboval Austrálčan na to aby vyprevadil Lukáša Lacka na cestu domov. Marinka Matoševiča podržal hlavne jeho prvý servis, ktorý ho nesklamal v tých najdôležitejších momentoch. Nastrieľal Lackovi kvantum es a bodov priamo z podania. Náš tenista naopak zaváhal v rozhodujúcich chvíľach. Treba povedať, že Matoševič v zápase vyhral zaslúžene, pretože dokázal využívať svoje šance.

Po setoch 7:6 (3) , 6:3 teda Marinko Matoševič postupuje do ďalšieho kola.

Prajem vám ešte príjemný zvyšok dnešného dňa a dovidenia pri ďalších športových prenosoch.
WTA Birmingham (Tráva)
1:2
3:6
6:3
5:7
Do dalšího kola postupuje Barbora Záhlavová-Strýcová. Zápas trval dvě hodiny a šest minut. Tímto se s Vámi loučím, děkuji Vám za pozornost, na přečtenou.
1:2
7:5
6:75
6:70
S konstatováním, že soupeřkou Kláry Koukalové bude ve třetím kole Američanka Coco Vandewegheová se s Vámi loučím a přeji pěkný den.
2:0
6:4
7:5
Těžké a vyrovnané utkání odehrála Petra Cetkovská s nasazenou Magdalenou Rybárikovou. Ve vyrovnaném zápase měla Petra od čtvrtého gemu celou dobu mírně navrch a nezměnilo to ani jejích 6 dvojchyb nebo 3 esa soupeřky. Petra dokonce zvládla i těžkou pozici, kdy ztratila ve druhém setu až tříbodové vedení. I za to si dnes postoupit zaslouží po výsledku 6:4 a 7:5. Poté, co uspěla proti nasazené osmičce, může se těšit na nasazenou devítku Číňanku Zhangovou. Tímto se s Vámi loučím, přeji hezký zbytek dne a těším se usledování dalších onlajn přenosů.
Challenger Praha (Antuka)
2:1
0:6
6:1
6:1
Zápas druhého kola na challengeri v Prahe medzi Stevenom Diezom a Adrianom Sikorom sa skončil víťazstvom kanadského hráča. Do stretnutia vstúpil lepšie náš tenista, ktorý vyhral prvý set jednoznačne 6:0, no potom sa z kurtu vytratil a nasledujúce dve dejstvá stratil zhodne pomerom 1:6.
2:0
7:5
7:5
Pavlásek zkazil nespočetně mnoho výměn, což se mu stalo osudným. Do dalšího kola postupuje Ce Čang. Tímto se s Vámi loučím, děkuji Vám za pozornost. Na přečtenou!
2:1
6:1
6:75
6:4
Lukáš Rosol vítězí za téměř dvě a půl hodiny v poměru 6:1, 6:7 (5), 6:4. V dalším kole Rosol potká Giustina, jenž je turnajová šestka. Tímto se s Vámi loučím, děkuji Vám za pozornost. Na přečtenou.
2:1
3:6
7:5
7:64
Mečíř následne premenil mečbol a postúpil tak medzi osem najlepších, kde sa stretne s rumunom Copilom.