ATP Washington (Tvrdý povrch)
2:0
7:63
6:3
Po vyrovnaném prvním setu, který Radek Štěpánek ovládl díky jistotě na servisu, se odehrálo zajímavé druhé dějství. V něm nejprve suverénní Štěpánek ztratil podání a dlouho to vypadalo, že Johnson jej dokázal nalomit. Domácí tenista pak ale sám dvakrát v řadě ztratil podání a Radek Štěpánek se tak ve druhém kole může těšit na desátého nasazeného Feliciana Lópeze. Já vám děkuji za pozornost a přeji co nejpříjemnější noc.
2:1
1:6
6:4
6:4
Lukášovi Lackovi sa podarilo získať tretí set v pomere 6:4 za 44 min. a postúpil tak do druhého kola. Vyrovnal si tak vzájomnú bilanciu s Fallom a v ďalšom kole sa stretne s 16 nasadením Cyperčanom Marcosom Bagdatisom.
ATP Kitzbühel (Antuka)
0:2
2:6
1:6
Děkuji za pozornost a někdy příště, nejen u tenisové zábavy na počtenou.
WTA Washington (Tvrdý povrch)
2:1
6:4
0:6
6:3
V 2. kole to bude čisto Slovenský súboj keď Čepelovej súperka bude sedmička turnaja Magdaléna Rybáriková.
1:2
4:6
7:66
3:6
To je z mé strany vše a těším se u dalších sportovních přenosů. Přeji hezký zbytek úterního dne. Na počtenou.
1:2
6:3
3:6
4:6
Adam Pavlásek startuje v Liberci na divokou kartu a pořadatelům se za ni odvděčil, jak nejlépe mohl. V zápase s Jozefem Kovalíkem ze Slovenska nebyl znát rozdíl dvě stě míst v žebříčku a ve vyrovnaném utkání byl nakonec Pavlásek o kousek lepší, když třetí sadu vyhrál 6:4. V druhém kole jej čeká lepší z dvojice Kunčík-Veselý, jejichž zápas se bude hrát na stejném dvorci po utkání Del Bonis-Mečíř.
2:0
6:1
7:66
Tretí mečbol Delbonis premenil po Mečířovom zakončení loptičky do siete.
0:2
6:76
1:6
Dušan Lojda v prvním setu utkání na libereckém challengeru držel s třetím nasazeným Rubénem Ramírezem Hidalgem krok, ztratil jej ale v tie-breaku a na závěr druhého setu třikrát ztratil podání. Na vítězství tak čeká již skoro dva měsíce. Děkujeme za pozornost a zveme vás k dalším přenosům.
0:2
1:6
0:6
Jan Kunčík, kterému dali pořadatelé pro turnaj divokou kartu, nebyl pro Jiřího Veselého, turnajovou dvojku, velkou překážkou. Veselý mu povolil jediný gem a zvítězil tak hladce 6:1, 6:0. Dalším soupeřem českého reprezentanta bude jeho další vrstevník a kamarád Adam Pavlásek. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký den.
2:1
3:6
7:5
7:5
Děkujeme za pozornost a někdy příště nejen u tenisové zábavy na počtenou !
2:0
6:2
6:3
Ode mne je to pro dnešek vše, přeji Vám příjemný zbytek dne a těším se u dalších onlajn přenosů.
0:2
1:6
1:6
Na Challengerovom tunraji v Liberci si v 1. kole Španiel Pere Riba-Madrid za menej ako hodinu poradil so Slovákom Marekom Semjanom hladko 6:1, 6:1. Pere Riba-Madrid zaslúžene postúpil do druhého kola, v ktorom sa stretne s Ukrajincom Nedoyesovom.