ATP Washington (Tvrdý povrch)
2:0
7:63
6:3
Po vyrovnaném prvním setu, který Radek Štěpánek ovládl díky jistotě na servisu, se odehrálo zajímavé druhé dějství. V něm nejprve suverénní Štěpánek ztratil podání a dlouho to vypadalo, že Johnson jej dokázal nalomit. Domácí tenista pak ale sám dvakrát v řadě ztratil podání a Radek Štěpánek se tak ve druhém kole může těšit na desátého nasazeného Feliciana Lópeze. Já vám děkuji za pozornost a přeji co nejpříjemnější noc.
WTA Stanford (Tvrdý povrch)
1:2
6:3
4:6
4:6
Pre Cibulkovú je to vôbec prvé turnajové víťazstvo v tejto sezóne a po víťazstvá v Carlsbade 2012 a Moskve 2011 celkovo tretie na hlavnom okruhu. Teraz je však oveľa cennejšie lebo poraziť svetovú štvorku sa nepodarí každý deň a dokonca vo finále. Tešme sa spoločne s našou Domčou a verme, že okrem tohto triumfu v kalifornskom Stanforde prídu aj ďalšie úspechy. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc!
WTA Washington (Tvrdý povrch)
1:2
6:2
4:6
2:6
V osemfinále sa Rybáriková stretne s víťazkou zápasu Čepelová-Bartensová.
2:1
6:4
0:6
6:3
V 2. kole to bude čisto Slovenský súboj keď Čepelovej súperka bude sedmička turnaja Magdaléna Rybáriková.
0:2
4:6
6:73
Po vynikajúcom výkone si Norbert Gombos zabezpečil postup do druhého kola Challengeru v Liberci. Ďakujem za pozornosť.
2:0
6:0
6:2
S konštatovaním, že Ivo Klec dnes na svojho súpera Thomasa Schoorela, ktorý postupuje do druhého kola, nemal, sa s Vami lúčim. Ďakujem za pozornosť.
2:0
7:64
6:4
Marek Michalička vypadává po dvouhodinovém boji s Thomasem Fabbianem, který si v Liberci zahraje druhé kolo. Zápas hráčů, mezi kterými je rozdíl více než čtyři sta míst v žebříčku byl vyrovnaný, v prvním setu byl Fabbiano šťastnější, když vyhrál v tiebreaku, v setu druhém potom Ital otočil nepříznivý stav 0:4 a šesti hrami v řadě triumfoval. V druhém kole se střetne se Slovákem Gombošem. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký den.