19:15
(8:9)
koniec
Sestavy a branky:

HC Dukla Praha: Petržala, Suchý – Kastner 5, Konšel 3, Petružela 3/3, Piskač 3, Šik 3, Kotrč 2, Aliapulios, Kern, Lehocký, Mráz, Sviták, Šůstek

TJ Cement Hranice: Kučerka, Fabián – Magrla P. 6/2, Stržínek 5/3, Šíra 2, Rachač 1, Tůma 1, Bajgar, Dolák, Herda, Lančí, Magrla K., Samiec
26:26
(13:15)
koniec
Zápas pátého se šestým končí smírně stejně jako jejich první měření sil v září. Brno bylo v druhém poločase aktivnějším mužstvem, ale nepodařilo se jim vedení udržet až do závěrečného hvizdu. Brno ale i přesto bere alespoň bod po třech prohrách. Jičín naopak svoji neporazitelnost natáhl na tři zápasy. Celkově to byl ale velice pěkný souboj, který nám tento zápas nabídl. Rychlé protiútoky, výborní brankáři, obrovský boj o každý centimetr hřiště. Oba soupeři si tedy do tabulky připisují po jednom bodu. Tímto se s Vámi loučím a těším se na Vás u příští online reportáže. Pěkný zbytek prvního prosincového víkendu. (26:26)
40:29
(18:15)
koniec
Skončilo utkání, po kterém si Karviná připsala dva body do tabulky. Utkání byo v první půli velice vyrovnané a obe týmy si udržovaly maximálně jenodbrankové vedení. Po změně stran ovšem Karviná vzala otěže zápasu do svých rukou a zaslouženě vyhrála.
Hezký večer z Karviné přeje Kremla Pavel (40:29)
26:32
(13:18)
koniec
A je dobojováno. Kopřivnice nakonec nestačila na Zubří a na své palubovce prohrála 26:32. Nutno dodat, že hosté byli aktivnější a vítězství si zasloužili. To je z mé strany vše a těším se u dalších sportovních přenosů. Hezký večer. (26:32)