3:1
7:5
4:6
7:65
6:3
S konštatovaním, že máme všetko vo svojich rukách sa s vami lúčim a teším sa na vás zajtra! Ďakujem za pozornosť.
0:3
3:6
4:6
3:6
Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem poráží argentinské soupeře Schwanka s Berlocqem 6:3, 6:4, 6:3 a Češi se ujímají v daviscupovém semifinále vedení 2:1.

Před zítřejšími dvouhrami to znamená, že svěřenci nehrajícího kapitána Jaroslava Navrátila potřebují k postupu do finále vyhrát alespoň jednu ze dvou zbývajících dvouher. V 15:45 se ve velkém šlágru představí Juan Martin Del Potro s Tomášem Berdychem, pokud zvítězí Argentinec, pak se takřka jistě v rozhodujícím pátém zápase střetne Juan Monaco s Radkem Štěpánkem.

Nabízí se stále zajímavé srovnání se čtvrtfinálovým zápasem z Ostravy v roce 2009, kde také po pátečních zápasech byl stav zápasu 1:1, i tehdy Berdych se Štěpánkem vyhráli čtyřhru a páteční program tehdy zahájili Berdych proti Del Potrovi, z vítězství se tehdy po výsledku třikrát 4:6 radoval Argentinec a prodloužil bitvu o postup do pátého zápasu. V něm Radek Štěpánek zdolal rovněž ve třech setech Juana Monaca a český tým mohl slavit postup.

Oba zítřejší zápasy samozřejmě přineseme v našich přenosech, do té doby přeji příjemné prožití víkendu.
WTA Quebec (Krytý tvrdý povrch)
0:2
5:7
6:75
Máme za sebou nádherné semifinále turnaje WTA z Quebecku. Utkání je o to hezčí, že z něj do finále proti Kirsten Flipkensové postoupila naše hráčka Lucie Hradecká. Lucka za sebou nemá rozhodně jednoduchý zápas, mladá kvalifikantka ukázala, že není v semifinále náhodou. Lucka však dokázala hrát skvěle při vlastním podání a hlavně ukazatel 16 es mluví jasně sám za sebe.

Mladenovičová taktéž nepředvedla zlý výkon a řekl bych, že na okruhu WTA dokonce výkon nadprůměrný, ale na skvěle hrající Hradeckou to dnes stačit nemohlo. Francouzka má šanci ještě zabojovat o finále ve čtyřhře, kde bojuje po boku Tatjany Malekové.

S informací, že Lucie Hradecká si zahraje finále turnaje WTA v Quebecku se s Vámi pro dnešek loučím a budu se těšit u dalších onlajn reportáží.