Almería – Bilbao 0:0 (kon.)
koniec
UD Almería
0:0 (0:0)
Athletic Club Bilbao
cz Pondelok 12.02.2024, 21:00 • Power Horse Stadium – Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španielska LaLiga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:15. (22:52:29)
     
    Je konec! Almería nakonec uhrála s Bilbaem bezbrankovou remízu. První velkou šanci měl ve 36. minutě Villalibre, jehož pokus domácí brankář lapil. Ve 40. minutě domácí gólman pro změnu vyškrábl Álvarezovu hlavičku. V závěru poločasu zahrozila také domácí Almería, jenže Lozanův pokus udržel v Unai Simón. Po změně stran domácím zkomplikovat situaci Largie Ramazani, který byl vyloučen. V 88. minutě mohl rozhodnout Raúl García, ale ze skvělé pozice trefil tyč. Na opačné straně o dvě minuty později z brejku zakončil Milovanovič, který rovněž trefil jen brankovou konstrukci.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí celek v nastavení zahrával rohový kop. K odraženému míči se tlačil Lucas Robertone, nicméně si podle sudího pomohl útočným faulem.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    90
    Žlutá karta pro tým UD Almería (Iddrisu Baba).
     
    90
    V samotném závěru mohla z protiútoku rozhodnout Almería! Na krásnou přihrávku si naběhl Marko Milovanović, ale v obrovské šanci trefil břevno!
     
    89
    Před domácí branku přiletěl další prudký centr z levé strany, jenže nikdo v modrém tentokrát nedokázal zakončit. Tlak baskického celku sílí!
     
    88
    Hostující celek měl další obrovskou šanci! Raúl García hlavičkoval z dobré pozice, jenže prudkým pokusem orazítkoval pouze brankovou konstrukci!
     
    87
    Óscar de Marcos odcentroval z pravé strany do šestnáctky, nicméně tam zasáhla obrana Almeríe. Pokračuje velký tlak Bilbaa.
     
    86
    Další ofenzivní výpad hostujícího celku zastavil odmávaný ofsajd.
     
    85
    Žlutá karta pro tým Athletic Bilbao (Oihan Sancet).
     
    84
    Baskický celek uspěl v hlavičkované na vlastní polovině. Hráči v modrém si dali pozor a dokázali míč odehrát do bezpečí.
     
    83
    Jeden z hráčů hostujícího celku upadl v pokutovém území, ale sudí dává jasným gestem najevo, že šlo o útočný faul.
     
    82
    Óscar de Marcos se hnal za přihrávkou do pokutového území, ale nakonec vůbec nezakončil. Skvělou práci odvedl obránce domácích.
     
    81
    Oihan Sancet si dal pozor na nákop za obranu hostujícího celku a před sprintujícím Robertonem odehrál míč do bezpečí.
     
    79
    Aleksandar Radovanović zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    78
    Iñaki Williams se uvolnil na pravé straně, odkud odcentroval na malé vápno. Defenziva domácí Almeríe bez váhání odehrála míč do bezpečí.
     
    77
    Ander Herrera schytal nepříjemný úder loktem do brady. Sudí sice viděl nedovolený zákrok, ale nevytáhl žlutou kartu.

    Tomáš Kubečka

    Góly:

    Karty:   28. Ramazani (ALM), 35. Pubill (ALM), 90. Baba (ALM) – 85. Sancet (ATB)   54. Ramazani (ALM)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:15.
    UD Almería: Maximiano – Pubill, E. González, Radovanović, Centelles (67. Langa) – Lopy (49. Melero), Baba – Ramazani, Robertone, Arribas (67. Embarba) – Lozano (70. Milovanović).
    Náhradníci: Mariño, F. Martínez – A. Pozo, L. Romero, Sanz.

    Athletic Club Bilbao: Simón – de Marcos, Y. Álvarez, Paredes, Berchiche – de Galarreta (67. Sancet), Vesga (67. A. Herrera) – I. Williams, U. Gómez (46. Muniain), Berenguer (74. Ares) – Villalibre (46. Raúl García).
    Náhradníci: Agirrezabala – Dan. García, de Albéniz, Jauregizar, Lekue, Prados.