Trenčín – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Košice – Ružomberok 2:2 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 3:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:1 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 16.12.2023, 15:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Zlaté Moravce dali gól!
    Dvom čerstvým hráčom Z. Moraviec stačili dve minúty, po ich kombinácii Vion znižuje na 1:4. Prihrával z pravého krídla Dulay, na zadnej žrdi zostal voľný ROMAN ČEREPKAI, ktorý loptu poslal po zemi k vzdialenejšej ľavej žrdi Vozinhovej brány.
     
    68
    Trenčín dal gól!
    Všetko začal Kmeť na pravom krídle, ktorý dokázal rýchlo prejsť a odcentrovať, Trenčania si loptu poposúvali do strany, Gajdoš vystrelil, Knobloch loptu vyrazil pred seba, kde bol NJEGOŠ KUPUSOVIĆ a zostávalo mu už len trafiť prázdnu bránu.
     
    56
    Trenčín dal gól!
    Trenčín predviedol výbornú modernú akciu, na jej konci našiel Sunday spätnou prihrávkou z ľavej strany na hranici pokutového územia SAMUELA KOZLOVSKÉHO, ktorý loptu umiestnil presne k vzdialenejšej ľavej žrdi. Knobloch bol bezmocný.
     
    33
    Trenčín dal gól!
    Nešťastný moment pre hostí zo Zlatých Moraviec. Kmeť posielal z pravej strany prízemný center na malé vápno, RICHARD NAGY ho nechtiac upratal do vlastnej brány.
     
    5
    Trenčín dal gól!
    Kmeť mal dostatok priestoru na center z pravého krídla, posadil ho na hlavu EYNELA SOARESA, ktorý približne z desiatich metrov trafil k vzdialenejšej ľavej žrdi. Trenčín sa veľmi rýchlo ujíma vedenia.

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 5. Soares (Kmeť), 33. R. Nagy (vla.), 56. Kozlovský (Sunday), 68. Kupusović – 77. Čerepkai (Dulay)

    Karty:   44. Stojsavljevič (TRE) – 29. Duga (ZMO), 59. Mijić (ZMO)


    AS Trenčín: Vozinha – Kmeť, Bondarenko, Stojsavljevič, Kozlovský (87. Skovajsa) – Gajdoš, Bariš (C) – Gong, Ibrahim (87. Mikulaj), Soares (31. Sunday, 75. dos Santos) – Kupusović (75. Hájovský).
    Náhradníci: Kukučka – Akila, Bagin, Kerkez.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Knobloch – Suľa, Majdan, R. Nagy, Stareček – Duga – Mondek (C) (74. Čerepkai), Gono, Hodúr (62. Brenkus), J. Švec (74. Dulay) – Balaj.
    Náhradníci: Chropovský – Ďubek, Mijić, Moško, Weir, Nsumoh.

    Rozhodca: Valent – Poláček, Borsányi

    Diváci: 876