Tisková konference Beranů Zlín (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tlačová konferencia k štartu TIPOS extraligy (kon.)
TK Banes Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference Mountfield HK (kon.)
Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.) | Tisková konference HC Energie Karlovy Vary (kon.)
Předsezonní tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference HC Baník Sokolov (kon.)
Tisková konference Tomáše Macháče (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Baník Sokolov

cz Pondelok 11.09.2023, 16:00Tlačové konferencie
     
    Tisková konference skončila. (16:45:55)
     
    Tato slova od ředitele Chance ligy byla posledními na tiskové konferenci, která je tak u konce.
     
    Pavel Setikovský – ředitel Chance ligy Není nic lepšího než přivítat nového generálního partnera jakéhokoliv klubu. K tomu sokolovskému klubu gratuluji. Přeji Baníku, ať se daří naplňovat cíle a hráčům, aby sezona probíhala bez zranění.
     
    Tomáš Mariška: Nyní s týmem trénují z Karlových Varů Krajčík, Mikyska, Přikryl a Kružík + řešíme ještě jedno jméno. Tento okruh chceme ještě rozšířit, vliv bude mít zdravotní stav hráčů a další okolnosti.
     
    Mgr. David Soukup: Snažíme se držet klubové příspěvky v mládeži, navzdory navýšení, na nižší hladině...
     
    Mgr. David Soukup: Rozpočet byl vždy napjatý. Díky vztahům se Sokolovskou uhelnou máme nyní drobné navýšení rozpočtu téměř na 20 milionů korun. Chceme být konkurenceschopní, ale budeme patřit znovu ke klubům s nejnižším rozpočtem. Snažíme se to dohnat prací, management například funguje bez nároku na odměny. Velké poděkování patří také městu Sokolov, díky kterému můžeme zlepšovat podmínky pro náš sport.
     
    Kapitán Tomáš Rohan předává dres panu Tomkovi a vitá ho v týmu.
     
    Tomáš Mariška představuje nové dresy. Dominuje logo, které je tentokrát našité. Vzor dresů doplňují hornická kladiva a samozřejmostí jsou loga nových partnerů.
     
    Jaromír Kverka – útočník HC Baník Sokolov Na sezonu se těším. Mým tipem, kdo by mě mohl prohánět v kanadském bodování je Vojtěch Tomeček a samozřejmě jako každý rok Tomáš Rohan :)
     
    Vojtěch Polák: Léčil jsem se zranění, ale na sezonu budu přichystán.
     
    Vojtěch Polák – útočník HC Baník Sokolov: Prošel jsem toho hodně, ale musím říct, že zde je opravdu skvělá parta. A myslím, že to tu bude dobré.
     
    Tomáš Rohan: Chceme jít zápas od zápasu. Ale cílem je určitě play-off.
     
    Tomáš Rohan – útočník HC Baník Sokolov: Tým vypadá hodně dobře. Jsem tady šest let a stále je parta fantastická. I kluci z Varů se vždy přizpůsobí.
     
    Tomáš Mariška: Nechali jsme na kabině volbu kapitána. Jsme rádi, že se potvrdila volba Tomáše Rohana. Zástupcem bude Jaromír Kverka a druhým zástupcem Vojtěch Polák.
     
    Tomáš Mariška: Věřím, že budeme hrát důstojnou roli. Zlepšujeme i podmínky v klubu. Angažovali jsme profesinálního kondičního trenéra, spolupracujeme i s psycholožkou.
     
    Tomáš Mariška:Zároveň jsme si ale vědomi, že ne všechno musí stát na Energii, proto jsme vytvořili kádr 8 obránců a 13 útočníků z vlastních zdrojů, kde jsme hledali hráče především se vztahem ke klubu či regionu.
     
    Tomáš Mariška: Jsou zde i hráči z tzv. Development programu, který by měl usnadnit mladým hráčům přechod do vrcholového hokeje
     
    Tomáš Mariška: Vytvořili jsme model s HC Energie Karlovy Vary, kde v extraligovém klubu bude větší počet hráčů, s tím, že část hráčů bude nastupovat v Sokolově.
     
    Tomáš Mariška – hlavní trenér A-týmu HC Baník Sokolov: Mužstvo hodnotím velmi kladně. Chci poděkovat vedení a partnerům, že nám umožnilo nový tým vytvořit.

    Tomáš Bouda