Skalica – L. Mikuláš 4:0 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 2:0 (kon.)
koniec
MFK Skalica
4:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Sobota 13.05.2023, 16:30 • Mestský futbalový štadión Skalica • Niké liga - skupina o udržanie sa • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    80
    Skalica dala gól! Dve kontry s odlišnými výsledkami! Jendrišek putoval sám na Šemrinca, aj ho obišiel, ale tak sa zauzlil, že zakončiť nedokázal. To, čo sa nepodarilo hosťom, sa, naopak, podarilo na domácej strane. JAKUB ŠVEC sa dostal z pravej strany na os ihriska, vystrelil spoza šestnástky a aj vďaka teču protihráča zvyšuje na 4:0!
     
    66
    Skalica dala gól! Je vymaľované. Bartoš stratil loptu pod tlakom, postarali sa o to Hurtado a Hollý. Druhý menovaný so šprintom cez tretinu ihriska, napriek tomu vykúzlil finálnu prihrávku. Prebral si ju ANDREJ FÁBRY, ktorý zvnútra šestnástky nezaváhal!

    Asistencia: Mário Hollý.
     
    57
    Skalica dala gól! Bleskový útok po pravej strane. Fábry našiel Hašu, ten dal z prvej na ADAMA MORONGA, ktorý razom šiel sám na bránu. Druhý zásah Moronga nielen dnes, ale celkovo v sezóne mierne prekvapil Sváčeka. Rana k pravej žrdi zostala nepokrytá.

    Asistencia: Roman Haša.
     
    40
    Skalica dala gól! Zaslúžené vedenie domácich! Kousal zabojoval na ľavom krídle, bol dvakrát faulovaný, ale stihol poslať pas viac na os ihriska. Nasledoval presný center na zadnú žrď od Fábryho, ktorý hlavou poslal do siete ADAM MORONG.

    Asistencia: Andrej Fábry.
    Zostav si svoj hokejový DREAM TEAM na European Fantasy League. Získaj bonus a zahraj si slovenskú ligu či Premier League!

    Viktor Kalinács


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly: 40. Morong (Fábry), 57. Morong (Haša), 66. Fábry (M. Hollý), 80. J. Švec (Kousal)

    Karty:   45. Morong (SKA) – 30. Gerát (LMI), 52. Popović (LMI), 79. Diviš (LMI)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:6.
    MFK Skalica: Šemrinec – Krčík, Blažek (C), Hurtado, Rudzan – Morong (64. Yao), Mášik (64. Podhorin), M. Hollý (71. Černek), Kousal – Fábry (71. Vlasko), Haša (71. J. Švec).
    Náhradníci: Junas – Václav, Nagy.

    Tréner: Pavol Majerník

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Sváček – Diviš, Spychka, Popović, Nečas (22. Steinhübel) – Gerát, Staš (90. Soukup) – Laura (68. Gaži), Bartoš (C), Jendrišek (90. Kuchárik) – Voško (68. Fadairo).
    Náhradníci: Húska, Polaček.

    Tréner: Ondrej Desiatnik

    Rozhodca: Peter Ziemba – Adam Jekkel, Matej Zemko

    Diváci: 814