Auxerre – Troyes 1:0 (kon.) | Rennes – Lens 0:1 (kon.)
koniec
AJ Auxerre
1:0 (0:0)
ESTAC Troyes
cz Sobota 01.04.2023, 17:00 • Stade de l'Abbé-Deschamps, Auxerre • Ligue 1 Uber Eats • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V záchranářském duelu zvítězilo Auxerre, které v prvním poločase bylo aktivnější. Jenomže ve druhé části převzalo vládu Troyes. Avšak vedoucí branka celou situaci změnila a domácí dokráčeli ze veledůležitými třemi body.

    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (18:55:45)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Andreas Bruus poslal přihrávku před branku, kde se k balonu dostal Mama Baldé, jenž s přispěním soupeře mířil vysoko nad bránu.
     
    90+1
    Hostující celek vyslal centr z levé strany a balon dopadl na horní tyčku. Bude se kopat od brány, Ionuț Radu se mohl usmívat.
     
    90+1
    Jedeme do nastaveného času druhého poločasu, který bude o čtyři minuty delší.
     
    90
    Střídání v týmu AJ Auxerre:
    ze hřiště odchází Isaak Touré, přichází Youssouf M'Changama.
     
    88
    Před domácí branku letěly dva centry, o které se postaral Papa Ndiaga Yade. Ovšem ani v jednom případě nenašel nikoho s modrým dresem.
     
    87
    Andreas Bruus přistrčil soupeře, který skončil za brankovou čárou. Po hrubém povrchu se Rayan Raveloson nepříjemně sklouzl a ještě porazil mikrofon.
     
    86
    Po souboji ve středu hrací plochy zůstal ležet Jubal. Hostující celek sám kouskuje hru a navíc dává zadarmo míč soupeři.
     
    85
    Na vlastní polovině Troyes získalo míč a mohlo přejít do akce. Jenomže přišla nepřesná přihrávka, a tak hráči v bílých dresech jsou znovu u balonu.
     
    84
    Auxerre zatím velmi dobře zvládá konec zápasu, drží balon a nepřipouští žádné drama.
     
    82
    Nuno Da Costa znovu posílal centr na zadní tyčku, kde se nacházel M'Baye Niang. Ovšem těsně před ním soupeř přizvedl míč, a tak jsme se zakončení nedočkali.
     
    81
    Střídání v týmu ESTAC Troyes:
    ze hřiště odchází Lucien Agoumé, přichází Xavier Chavalerin,
    ze hřiště odchází Thierno Baldé, přichází Andreas Bruus,
    ze hřiště odchází Wilson Odobert, přichází Alexis Tibidi.
     
    80
    Troyes po zisku míče vyrazilo do útoku, ovšem akce byla zbrzděná na levé straně. Hosté chvíli kombinovali, avšak zakončení z hranice vápna mířilo vysoko nad bránu.
     
    79
    Han-Noah Massengo vybojoval míč a upaloval s ním dopředu. Po chvíli přihrál na hranici vápna, kde se otočil M'Baye Niang, jenž zamířil jen doprostřed brány.
     
    77
    Neskutečné! M'Baye Niang přihrával na hranici vápna, kam so nabíhal Nuno Da Costa, který v jasné pozici netrefil balon. Na znamení zmaru schoval obličej do dlaní.
     
    76
    Na hrací ploše zůstal ležet Isaak Touré, a tak je znovu povolaný lékařský tým. Hodně se přerušuje toto střetnutí, což v současné chvíli nevyhovuje Troyes.
     
    75
    A znovu spolupráce těchto dvou! Nuno Da Costa si nabíhal na pravé straně, ale přihrávka byla trochu nepřesná. A tak M'Baye Niang vystřelil z úhlu, ale nebyl úspěšný.
    73. M'Baye NIANG - 1:0

    Michal Luxa

    Góly: 73. Niang (Da Costa)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 7:15.
    AJ Auxerre: Radu – Raveloson, Jubal, I. Touré (90. M'Changama) – Zedadka, Massengo, B. Touré (C), Mensah (26. Jeanvier) – S. Dembélé (46. Da Costa), Hein (66. Niang) – Abline (46. G. Perrin).
    Náhradníci: Léon – Autret, Sakhi, Sinayoko.

    Tréner: Pelissier

    ESTAC Troyes: Gallon – Palmer-Brown, Rami (C), Salmier – T. Baldé (81. Bruus), Agoumé (81. Chavalerin), Kouamé, Yade – Rony Lopes, Odobert (81. Tibidi) – Ripart (36. M. Baldé).
    Náhradníci: Lis – Palaversa, Ugbo, Zoukrou, Kohon.

    Tréner: Kisnorbo

    Rozhodca: Brisard – Favre, Auger