Trnava – Skalica 6:5 (po pr.)
koniec po predl.
HK Gladiators Trnava
6:5 (3:0, 1:3, 1:2 - 1:0)
HK Skalica
Utorok 06.12.2022, 17:30TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:59
    Trnava dala gól! V predĺžení aktívny ALEX KUPKA zakončoval bekhendom, ale bol pritom faulovaný, ale hra sa ani neprerušila, pretože center domácich na druhýkrát prekonal brankára a rozhoduje tento duel v prospech Trnavy.
    Bez asistencie.
     
    59:00
    Skalica dala gól! Minúta do konca tretej tretiny a Skaličania vyrovnávajú na 5:5! Nepríjemný skackavý puk pred bránou, ktorý robil problémy domácej obrane, následne sa k nemu dostal MARTIN HUJSA, ktorý možno ani sám nevie ako prekonal Hollého.
    Asistencie: Jombík, Šátek.
     
    44:15
    Trnava dala gól! Ďalšia využitá presilovka Trnavy. Domáci boli rozostavení v pásme, k puku sa na pravom krídle dostal Kukumberg a poslal ho priamo pred bránu na hokejku DÁVIDA SCHMIDTA, ktorý puk trafil pod hornú konštrukciu brány.
    Asistencie: Kukumberg, Maarnela.
     
    42:42
    Skalica dala gól! A je vyrovnané! Po vhadzovaní vystrelil od modrej Fatul a jeho strelu do brány tečoval ONDREJ JANÍK.
    Asistencie: Fatul, Včelka.
     
    39:10
    Skalica dala gól! Útočná kontra Skaličanov je úspešná! DENIS KADLEČÍK sa najlepšie zorientoval pri bráne a dostal puk za Hollého.
    Asistencie: Landrigan, Šátek.
     
    28:31
    Trnava dala gól! MARCEL HOLOVIČ ihneď po buly nechytateľne vypálil a prekonal Bernáta. Center domácich je ďalším dvojgólovým strelcom v zápase.
    Asistencia: Antonov.
     
    26:07
    Skalica dala gól! Záhoráci strieľajú gól v oslabení! Miklík podcenil situáciu a stratil puk. Dostal sa k nemu Kuba, videl voľného KRISTIÁNA VČELKU, ktorý nekompromisne zakončil.
    Asistencia: Kuba.
     
    22:05
    Skalica dala gól! Skaličania využívajú presilovú hru a znižujú na 3:1. Autorom gólu je PATRIK JANÁČ, ktorý vystrelil z pravého kruhu a puk prešiel za brankára Hollého.
    Asistencia: Vidovič.
     
    19:14
    Trnava dala gól! Prečíslenie domácich, v ktorom bol Holovič spolu s Antonovom. Prvý menovaný to dával na hattrick Antonovovi, ale ten spätne prihral MARCELOVI HOLOVIČOVI, ktorý pred koncom prvej tretiny navyšuje skóre na 3:0.
    Asistencie: Antonov, Galimov.
     
    17:47
    Trnava dala gól! Využitá presilová hra 5 na 4! Kukumberg videl pred bránou VLADIMIRA ANTONOVA a ten z prvej prekonáva z blízka brankára Skalice.
    Asistencie: Kukumberg, Miklík.
     
    10:14
    Trnava dala gól! Domáci dokázali hosťom zobrať puk v ich pásme, dostal sa k nemu Holovič a poslal slabú strelu na bránu, kde stál VLADIMIR ANTONOV, ktorý už dokázal prekonať Bernáta.
    Asistencie: Holovič, Kliment.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Klaudia Kadlecová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Antonov (Holovič, Kliment), 18. Antonov (Kukumberg, Miklík), 20. Holovič (Antonov, Galimov), 29. Holovič (Antonov), 45. Schmidt (Kukumberg, Maarnela), 63. Kupka – 23. Janáč (Vidovič), 27. Včelka (Kuba), 40. Kadlečík (Landrigan, Šátek), 43. Kuba (Fatul, Včelka), 59. Hujsa (Jombík, Šátek)


    HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Korím, Kliment – Ejem, Schmidt – Kocúr, Maarnela; – Galimov, Holovič, Antonov – Miklík, Kukumberg, Jurák – Dvonč, Kupka, Urban – Moncman, Deneš, Tóth
    Tréner: Martin Baran

    HK Skalica: Bernát (Nemec) – Jombík, Hílek – Kadlečík, Janík – Vidovič, Fatul – Semandel, Soveľ; – Janáč, Búlik, Rajčák – Hujsa, Landrigan, Šátek – Kuba, Včelka, Kotvan – Mikula, Duban, Šišolák
    Tréner: Michal Ružička

    Rozhodca: Bachúrik, Fridrich – Šebeň, Haringa