Spišská N. Ves – B. Bystrica 2:7 (kon.) | Nitra – HC Slovan 1:4 (kon.)
koniec
HK Spišská Nová Ves
2:7 (1:1, 0:3, 1:3)
HC´ 05 Banská Bystrica
Utorok 06.12.2022, 17:30 • Zimný štadión Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Banská Bystrica dala gól!
    Kristoff Daffern Kontos krátkou prihrávkou poslal puk do miest, kde sa nachádzal VICTOR MICHAEL BJÖRKUNG. Ten zbytočne nešpekuloval a presnou strelou vymietol všetky pavučiny v pravom hornom rohu bránky. Stav stretnutia je 2:7! Asistencie: Kristoff Daffern Kontos, Branden Curtis Troock.
     
    56:35
    Banská Bystrica dala gól!
    DOMINIK JENDEK si nenápadne nakorčuľoval na vzdialenejšiu žrď, kde číhal pred odkrytou bránkou. Napokon sa k nemu odrazil puk, ktorý nemal najmenší problém dotlačiť za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 2:6! Asistencia: Gilbert Gabor.
     
    52:44
    Banská Bystrica dala gól!
    Branden Curtis Troock prihrávkou z vlastného obranného pásma vysunul do brejku KRISTOFFA DAFFERNA KONTOSA, ktorý jednoduchým zakončením našiel medzeru pri pravej žrdi, a tak vsietil už štvrtý gól v dnešnom zápase. Banská Bystrica využila presilovú hru a stav stretnutia je tak 2:5! Asistencia: Branden Curtis Troock.
     
    42:12
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Domáci sa dostali do prečíslenia traja proti jednému. Adam Žiak posunul puk vedľa stojacemu Branislavovi Rapáčovi a ten ho z prvej preposlal JURAJOVI MAJDANOVI. Posledný menovaný sa do puku oprel z prvej a nekompromisne zakončil presne pod brvno. Stav stretnutia je 2:4! Asistencie: Branislav Rapáč, Adam Žiak.
     
    39:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Dominik Jendek vysunul do samostatného preniku svojho spoluhráča. Bol to KRISTOFF DAFFERN KONTOS, ktorý sa dostal až pred bránku súpera, kde následnou strelou upratal puk do odkrytej ľavej časti. Pre strelca je tento gól v oslabení zároveň hetrikom. Stav stretnutia je 1:4! Asistencie: Dominik Jendek, Ivan Ďatelinka.
     
    31:14
    Banská Bystrica dala gól!
    Dominik Jendek zakončoval z dobrej pozície, ale trafil len ľavú žrď. Od nej sa puk odrazil presne do miest, kde sa nachádzal KRISTOFF DAFFERN KONTOS, ktorého úlohou už len bolo doklepnúť ho do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 1:3! Asistencia: Dominik Jendek.
     
    20:32
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia po tom, čo dokázali využiť presilovú hru. Kristoff Daffern Kontos si všimol lepšie postaveného ALEXA TAMÁŠIHO, ktorému adresoval prihrávku. Druhý menovaný sa do puku oprel z prvej a z medzikružia presne zakončil. Stav stretnutia je 1:2! Asistencie: Kristoff Daffern Kontos, Branden Curtis Troock.
     
    12:37
    Banská Bystrica dala gól!
    Michael Victor Björkung s nepríjemným zakončením z pravej strany, na ktoré ešte dokázal gólman reagovať, ale na následnú dorážku KRISTOFFA DAFFERNA KONTOSA z bezprostrednej blízkosti už nie. Stav stretnutia je vyrovnaný – 1:1! Asistencie: Michael Victor Björkung, Dávid Šoltés.
     
    00:34
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Na úvodný gól sme nemuseli dlho čakať. Prvý strela smerujúca medzi tri žrde z hokejky JURAJA MAJDANA bola úspešná, a tak otvára skóre dnešného zápasu. Stav stretnutia je 1:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše Jérémy Ouellet-Beaudry.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Majdan (Ouellet-Beaudry), 43. Majdan (Rapáč, Žiak) – 13. Kontos (Björkung, Šoltés), 21. Tamáši (Kontos, Troock), 32. Kontos (Jendek), 40. Kontos (Jendek, Ďatelinka), 53. Kontos (Troock), 57. Jendek (Gabor), 59. Björkung (Kontos, Troock)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Surák) – Ouellet-Beaudry, Romaňák, Ulander, Ališauskas, Žiak, Malina, Groch – Rapáč, Nellis, Majdan – Giľák, Bortňák, Vandas – Salituro, Kerbashian, Tkáč – Novák, Vartovník, Hamráček
    Tréner: Vlastimil Wojnar

    HC´ 05 Banská Bystrica: Sedláček (Belányi) – Pavlin, Bačik, Björkung, Kojo, Holenda, Ďatelinka, Frídel – Šoltés, Kontos, Jendek – Troock, Tamáši, Urbánek – Výhonský, Gabor, Kabáč – Sukeľ, Bíreš, Gašpar
    Tréner: Douglas Shedden

    Rozhodca: Hronský, Smrek – Konc, Synek

    Diváci: 1 734