Rögle BK – Tappara 3:2 (kon.) | Luleå – Jukurit 5:1 (kon.) | Skellefteå – Frölunda 1:0 (kon.)
koniec
Luleå HF
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Mikkelin Jukurit
cz Utorok 06.12.2022, 19:05 • Coop Norrbotten Arena, Luleå • Play-off Ligy majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:38 JURMO - 5:1
     
    58:38
    Jukurit právě vstřelil branku!
    Jukurit ale přeci jen snižuje. Úspěšným střelcem je JONI JURMO, který dostal přihrávku od Immonena, rozhodl se pro střelu a ta skončila v pravém horním rohu branku.
    Asistence: Jarkko Immonen
    56:36 ANDERSSON - 5:0
     
    56:36
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí rychle využívají přesilovku a je to JONATHAN ANDERSSON, který dostal přihrávku od Honky. Andersson si nabruslil blíže k brance a trefil přesně horní roh branky.
    Asistence: Julius Honka, Leo Komarov
    51:05 BRÄNNSTRÖM - 4:0
     
    51:05
    Luleå právě vstřelila branku!
    Je to o čtyři branky. Kempe sice prohrál buly, ale ISAAC BRÄNNSTRÖM sledoval pečlivě kotouč, ke kterému se nakonec i dostal. Brännström si stáhl kotouč na bekhend a překonal Tuohimaa.
    Asistence: Mario Kempe
    45:46 BERGLUND - 3:0
     
    45:46
    Luleå právě vstřelila branku!
    Emanuelsson získal kotouč ve svém pásmu, všiml si volného JONASE BERGLUNDA, který se dostal do samostatného úniku. Berglund vyřešil situaci náramně, bekhendovým blafákem si položil Tuohimaa a zakončil přes jeho beton.
    Asistence: Einar Emanuelsson
    22:47 SHINNIMIN - 2:0
     
    22:47
    Luleå právě vstřelila branku!
    Luleå jde do vedení o dvě branky. V první šanci ještě neuspěl Mattsson, kterého vychytal Tuohimaa. Útočníkovi domácích ale zůstal kotouč na holi, našel úplně volného BRENDANA SHINNIMINA, který udělal bekhendovou kličku brankáři a pod jeho rukou poslal puk do branky.
    Asistence: Carl Mattsson, Filip Pyrochta
    2:08 SHINNIMIN - 1:0
     
    2:08
    Luleå právě vstřelila branku!
    BRENDAN SHINNIMIN dostal přihrávku ve středním pásmu, nabruslil si do útočného pásma, kde se v prostoru mezi kruhy rozhodl pro střelu. Shinnimin se trefil náramně nad levý beton Tuohimaa.
    Asistence: Jonathan Andersson, Jesper Sellgren

    Adam Beneš

    Góly a asistencie: 3. Shinnimin (Andersson, Sellgren), 23. Shinnimin (Mattsson, Pyrochta), 46. Berglund (Emanuelsson), 52. Brännström (Kempe), 57. Andersson (Honka, Komarov) – 59. Jurmo (Immonen)


    Luleå HF: Ward (Reinholdt) – Engsund (C), Honka, Sellgren, Andersson, Pyrochta, Själin – Komarov, Tyrväinen (A), Rask – Brännström, Kempe, Fröberg – Komarek, Connolly (A), Shinnimin – Berglund, Sallinen, Emanuelsson – Mattsson, Nikupeteri
    Tréner: Berglund

    Mikkelin Jukurit: Tuohimaa (Kaarlehto) – Nässen, Larsen, Peltomäki, Zábranský, Jurmo, Lundgren, Von Gerdten – Puistola, Mäkinen, Aaltonen (C) – Jormakka (A), Helenius, Huuhtanen – Kovařčík O., Howden, Mäkiaho – Batna, Immonen (A), Piitulainen – Oden
    Tréner: Jokinen

    Rozhodca: Borga, Smetana – Almerstedt, Persson

    Diváci: 1404
    Utorok 13.12.2022
    Jukurit - Luleå 1:3

    Góly a asistencie: 31. Piitulainen (Puistola, Hakkila) – 4. Komarek (Emanuelsson, Tyrvainen), 18. Shinnimin (Nikupeteri), 49. Komarek (Engsund, Emanuelsson)