Philadelphia – Colorado 5:3 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 6:4 (kon.) | Boston – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.)
Edmonton – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Montreal 7:6 (po pr.)
koniec
New York Rangers
6:4 (2:1, 1:3, 3:0)
St. Louis Blues
cz Utorok 06.12.2022, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:04 Chris KREIDER - 6:4
     
    54:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí skórují při vlastním oslabení! Ve středním pásmu ztratil puk Ivan Barbašev, a tak se do samostatného úniku dostal CHRIS KREIDER, který jej zakončil úspěšným bekhendovým blafákem. Bez asistence.
    48:16 Alexis LAFRENIERE - 5:4
     
    48:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu! Mika Zibanejad si sjel na modrou čáru, odkud puk nahodil směrem na bránu, když jej cestou ještě tečoval ALEXIS LAFRENIERE tak, že touš propadl Binningtonovi mezi betony. Asistence: Mika Zibanejad.
    44:48 K'Andre MILLER - 4:4
     
    44:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají z nenápadné akce! Alexis Lafreniere posunul puk na modrou čáru, odkud pálil ze zápěstí K'ANDRE MILLER, jehož zakončení Jordanu Binningtonovi propadlo mezi rukou a tělem. Asistence: Alexis Lafreniere.
    32:35 Ryan O'REILLY - 3:4
     
    32:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Brayden Schenn si vyměnil puk s Jordanem Kyrouem, když zakončení prvního zmíněného Igor Šesťorkin vyrazil, ale na dorážku RYANA O'REILLYHO už byl ruský gólman krátký. Asistence: Brayden Schenn a Jordan Kyrou.
    31:04 Jordan KYROU - 3:3
     
    31:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku! Justin Faulk nevěděl, co s pukem, a tak jej nabil doleva na vrchol kruhu, kde už stál připravený JORDAN KYROU, jehož dělovka z první zapadla přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Justin Faulk a Ivan Barbašev.
    21:08 Vincent TROCHECK - 3:2
     
    21:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou ale opět do vedení! Artěmij Panarin dostal puk na modrou čáru, odkud jej nahodil směrem na bránu. Cestou k bráně touš ještě šikovně tečoval VINCENT TROCHECK, jenž je tak střelcem této branky. Asistence: Artěmij Panarin a Jacob Trouba.
    20:12 Vladimir TARASENKO - 2:2
     
    20:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté v úvodu prostřední části srovnávají! Kotouč se dostal až před Igora Šesťorkina, kde jej Mika Zibanejad přihrál jen na hůl VLADIMIRA TARASENKA, jehož ránu zblízka ještě nechtěně za záda Šesťorkina tečoval Adam Fox. Bez asistence.
    19:32 Adam FOX - 2:1
     
    19:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovku! Po vyhraném buly Artěmij Panarin posunul puk na hůl ADAMA FOXE, jenž si sjel blíž k bráně a následnou střelou ze zápěstí zacílil pod břevno. Asistence: Artěmij Panarin a Vincent Trocheck.
    18:24 Pavel BUČNĚVIČ - 1:1
     
    18:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle srovnávají krok! Nick Leddy svou střelou trefil jen ruku PAVLA BUČNĚVIČE, když se kotouč dostal za záda Igora Šesťorkina, když ještě následně ruský útočník puku za brankovou čáru pomohl i holí. Asistence: Nick Leddy a Robert Thomas.
    17:14 Braden SCHNEIDER - 1:0
     
    17:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Čtvrtá formace domácích udělala v obraně hostů průvan, když se po dobrém napadání dostal puk na hůl BRADENA SCHNEIDERA, který z pravé strany vypálil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Julien Gauthier.

    Tomáš Němčík

    Góly a asistencie: 18. Schneider (Gauthier), 20. Fox (Panarin, Trocheck), 22. Trocheck (Panarin, Trouba), 45. K. Miller (Lafreniere), 49. Lafreniere (Zibanejad), 55. Kreider – 19. Bučnevič (Leddy, Thomas), 21. Tarasenko, 32. Kyrou (Faulk, Barbašev), 33. O'Reilly (B. Schenn, Kyrou)


    New York Rangers: Šestorkin (Halák) – R. Lindgren, Fox, K. Miller, Schneider, Zac. Jones, Trouba (C) – Kreider (A), Zibanejad, Vesey – Panarin (A), Trocheck, Kravcov – Lafreniere, Goodrow, Kakko – Blais, Gauthier, Brodzinski.
    Tréner: Gerard Gallant

    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Leddy, Parayko, Krug, Faulk, Mikkola, Bortuzzo – Bučnevič, Thomas, Tarasenko (A) – B. Schenn (A), O'Reilly (C), Kyrou – Saad, Barbašev, Leivo – N. Walker, Acciari, T. Pitlick.
    Tréner: Craig Berube

    Rozhodca: Nicholson, Syvret – Shewchyk, Nansen

    Diváci: 16 682