Edmonton – Montreal 5:3 (kon.) | Boston – Colorado 5:1 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 2:3 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 6:2 (kon.) | Tampa Bay – Toronto 4:3 (po pr.)
Detroit – Vegas 1:4 (kon.) | NY Rangers – Chicago 2:5 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.)
Calgary – Washington 5:2 (kon.) | LA Kings – Carolina 2:4 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 5:6 (2:3 po s.n.)
koniec
Philadelphia Flyers
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
New Jersey Devils
Nedeľa 04.12.2022, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:12 Lukáš SEDLÁK - 2:3
     
    55:12
    Philadelphia právě vstřelila branku! Gól naděje pro domácí celek! LUKÁŠ SEDLÁK dostal přihrávku na střed z hřiště a po ledě vypálil tvrdou ránu, která zapadla přesně k tyči. Skvělou práci odvedl před gólmanem Zack MacEwen a Akira Schmid nic neviděl. Asistence: Travis Sanheim a Anthony DeAngelo.
    46:56 Jack HUGHES - 1:3
     
    46:56
    New Jersey právě vstřelilo branku! A už je to dokonce o dvě branky, s domácím týmem to nevypadá vůbec dobře! Celou akci si nyní vlastně udělal JACK HUGHES, který se od mantinelu prokličkoval až před gólmana, kterého nadvakrát přehodil bekhendem. Asistence: Erik Haula.
    41:49 Dawson MERCER - 1:2
     
    41:49
    New Jersey právě vstřelilo branku! Ďáblové si berou své ztracené vedení zpět, a to po obrovské chybě domácích! Znovu v tom měl prsty Miles Wood, který našel volného DAWSONA MERCERA, který si už věděl rady. Asistence: Miles Wood.
    27:41 Travis KONECNY - 1:1
     
    27:41
    Philadelphia právě vstřelila branku! Domácí využívají přesilovou hru a srovnávají stav! Viděli jsme krásnou akci na jeden dotek, kdy Kevin Hayes posunul kotouč k tyčce, odkud přišla přihrávka z první do slotu, kde byl TRAVIS KONECNY, který nedal gólmanovi šanci na zákrok. Asistence: Noah Cates a Kevin Hayes.
    26:01 Fabian ZETTERLUND - 0:1
     
    26:01
    New Jersey právě vstřelilo branku! Před chvilkou jsem psala, že hosté sice nejsou lepším týmem, přesto se dostávají do vedení! Miles Wood se obtočil kolem branky a naservíroval kotouč přesně na hokejku FABIANA ZETTERLUNDA, který dával vlastně do prázdné branky. Asistence: Miles Wood.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 28. Konecny (N. Cates, Hayes), 56. Sedlák (Sanheim, DeAngelo) – 27. Zetterlund (Wood, M. McLeod), 42. Mercer (Wood), 47. J. Hughes (Haula)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – Ristolainen, Provorov, Braun, Sanheim, DeAngelo, Seeler – Konecny, N. Cates, Hayes – Tippett, Sedlák, Willman – Farabee, Frost, Laughton (A) – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Tréner: John Tortorella

    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, Br. Smith – Bratt, Hischier (C), Tatar – Mercer, J. Hughes (A), Haula – Zetterlund, M. McLeod, Wood – Holtz, J. Boqvist, Šarangovič.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: Rehman, O'Donnell – Flemington, Knorr

    Diváci: 18 427