Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Kolín – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Sokolov 1:2 (kon.)
Šumperk – Jihlava 1:4 (kon.) | Zlín – Vsetín 0:2 (kon.) | Pardubice B – Prostějov 4:0 (kon.)
koniec
Berani Zlín
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
cz Sobota 24.09.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Chance Liga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:06:48)
     
    Závěrečná třetina nám nabídla hru, ve které předváděli lepší hru hosté, a možná i díky tomu si udrželi dvoubrankové vedení a zasloužené tři body. V závěru dvacetiminutovky se sice pokusili ještě Berani vzdorovat v šesti, ani to jim ale nestačilo ani na snížení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    O jednu z posledních střel utkání se nyní postaral Antonín Honejsek. Jeho prudký pokus od modré sice nadělal brankáři jisté problémy, nakonec ho ale chytil do lapačky.
     
    59:22
    Ševci zkoušejí riskantní hru bez brankáře. Početní výhoda se jim ale zatím nepodařilo jakkoli využít, jelikož prohráli buly v útočném pásmu.
     
    58:26
    Oddechový čas pro tým PSG Berani Zlín.
     
    57:33
    Hra se v poslední minutě odehrává hlavně na území ševců, čehož se nyní pokusil využít i Daniel Klímek. Jeho pokus z prostoru mezi kruhy ale skončil pouze na vyrážečce zlínského gólmana.
     
    56:34
    Zpoza vlastní svatyně se nyní pokusil založit útočnou akci Martin Novotný. Jeho nabídka ale nenašla vůbec nikoho a tak skončila pouze zakázaným uvolněním. Následné vhazování navíc dopadlo přívětivě pro hosty.
     
    55:35
    Tak přece jenom nám hra pokračuje, nicméně je momentálně podstatně opatrnější z obou stran. Dokazuje to i fakt, že se hra odehrává hlavně ve středním pásmu.
     
    54:36
    Po dalším vhozeném předmětu na ledovou plochu při přerušené hře konzultují sudí s kapitány a pořadateli další průběh zápasu. Nutno dodat, že se tato situace nestala poprvé.
     
    54:26
    Čas pro Berany plyne neúprosným tempem a výhra za tři body je pro ně vzdálená už poměrně daleko. Alespoň o snížení se nyní pokusil Daniel Bukač, kterému ale střela vůbec nesedla.
     
    53:27
    Kromě zmíněné střely se už hráči z Valašska na více nezmohli, a to i přesto, že času v útočném pásmu strávili podstatně více, než v předchozích přesilovkách.
     
    52:28
    Po dalším vyloučení z řad domácích mají šanci na vstřelení možná definitivní branky hosté. Nejblíže k tomu měl autor první branky Riku Sihvonen, který pálil od levého kruhu.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Antonín Honejsek – 2 min., vysoká hůl.
     
    51:11
    Ani ševci ale nechtějí zůstat pozadu. Důkazem toho byla nebezpečná střela z prostoru mezi kruhy, o kterou se zasloužil Jakub Illéš. Jeho pokus ale skončil mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    50:12
    Do dalšího útočného tažení se hrnuli hráči ze Vsetína. K jejich smůle je ale zastavila vlastní chyba v podobě ofsajdu. Na následném vhazování navíc vybojovali puk ševci.
     
    49:13
    O další střelu hostů se nyní postaral Šimon Jenáček. Jeho pokus od modré ale nedoletěl ani k brankáři, jelikož ho zblokoval jeden z obránců soupeře.
     
    48:14
    I tato početní výhoda zůstane pravděpodobně nevyužita, skóre se ale mohlo měnit na opačné straně. K odraženému puku se totiž dostal Daniels Berzinš, který se tak ocitl v samostatném úniku. Jeho zakončení ale bravurním zákrokem betony zastavil Huf.
     
    47:15
    V porovnání se soupeřem měli Berani dneska přesilovky podstatně lepší. Tentokrát tomu ale tak není, jelikož se jim kromě jednoho nahození do brankoviště nepodařilo ani jednou vystřelit na bránu.

    Patrik Hlaváč

    Góly a asistencie: 27. Sihvonen (Přikryl), 32. Jonák (O. Němec, Přikryl)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – M. Novotný, Gazda, Zbořil, Bukač, Husa, Bartko, Suhrada – Köhler (A), Kindl, Pospíšil – Ondráček (A), Hejcman, Illéš – Kubiš (C), Honejsek, Mrázek – Luža, Chludil, Gago.
    Tréner: Rostislav Vlach

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – O. Němec (A), Hryciow, Smetana (A), Ondračka, Jenáček, Říha, Voženílek – Jenyš, Lichanec, Hořanský – Klímek, Klhůfek, Rob – Jonák (C), Přikryl, Sihvonen – Berger, Berzinš, Š. Bláha.
    Tréner: Roman Stantien

    Rozhodca: Petružálek, Kostourek – Maštalíř, Blažek