Třinec – K. Vary 1:2 (kon.) | Plzeň – Pardubice 1:4 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:3 (1:2 po s.n.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 1:3 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 23.09.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga (ČR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    34:12 Ondřej BERÁNEK - 1:2
     
    34:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie přečkala oslabení a z protiakce se prosazuje! Tomáš Vondráček přihrávkou z vlastní třetiny našel z trestné lavice se navrátivšího ONDŘEJE BERÁNKA, který rázem mohl jet sám na Mazance! Beránek zvolil bekhendovou kličku, Mazanec na kotouč nedosáhl! Asistence: Tomáš Vondráček, Martin Rohan.
    27:47 Patrik HREHORČÁK - 1:1
     
    27:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ubránili oslabení a po návratu vyloučeného Hrehorčáka se radují z vyrovnání! Tomáš Marcinko získal v útočném pásmu kotouč, slovenský útočník pak přihrávkou přes brankoviště našel najíždějícího PATRIKA HREHORČÁKA, který nejlepším možným způsobem odčinil svůj faul! Asistence: Tomáš Marcinko.
    06:48 Jan HLADONIK - 0:1
     
    06:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Daňův trest trval pouhých sedm vteřin, Energie střílí první branku utkání a ujímá se vedení! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal za třineckou branku, odkud Tomáš Rachůnek přihrávkou do předbrankového prostoru ke skórování vyzval JANA HLADONIKA, který se natlačil mezi čtyři bránící hráče a nekompromisně poslal puk do sítě! Asistence: Tomáš Rachůnek, David Gríger.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 28. Hrehorčák (Marcinko) – 7. Hladonik (Rachůnek, Gríger), 35. O. Beránek (Vondráček, Rohan)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, Čukste, Adámek, Zahradníček, J. Jeřábek, Jaroměřský – Daňo, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Voženílek, Hudáček, Nestrašil – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Dravecký (A), Lyszczarczyk, Kurovský.
    Tréner: Z. Moták

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Hamalčík) – Bartejs, Plutnar, Bernad, Dlapa, Havlín, Pulpán (A), Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, Kohout – O. Beránek, J. Baláž, Kofroň – Redlich, Jiskra, Vondráček (C).
    Tréner: D. Bruk

    Rozhodca: Hradil, Kika – Lederer, Axman

    Diváci: 3 315