L. Mikuláš – Košice 3:1 (kon.) | Plzeň – Karlovy Vary 9:0 (kon.) | Dunajská Streda – Slovan Bratislava 0:0 (kon.)
Maribor – Trnava sk 2:2 (kon.) | Düsseldorf – Ružomberok sk 3:1 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
9:0 (2:0)
Slavia Karlovy Vary
cz Streda 22.06.2022, 16:30 • TJ Sokol Město Touškov. • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sám faulovaný Horník rozehrál standardku centrem do vápna, ten ovšem se bral do svých rukavic brankář Tvrdoň, který záhy rozehrál bleskový protiútok. Ten táhl na pravé straně Ondřej Mihálik, ten ve finální fázi oslovil na středu Tomáše Chorého, který se prezentoval hezkou přizemní střelou k levé tyči.
     
    77
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Matej Trusa dostal hezkou přihrávku za hostující obranu, slovenský hráč ukázal, že není sobec, přihrávkou vybídl k další brance JHONA MOSQUERU, který měl po jeho přihrávce před sebou zcela prázdnou bránu. Plzeň vede již 8:0!
     
    74
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Brankář Gembický už má v bráně gólů jak Sněhurka svých trpaslíků. Na pravé straně si zpracoval míč Dominik Janošek a jeho ostrý nástřel zavřel na zadní tyči RADIM ŘEZNÍK, gólman Gembický opět zcela bez šance.
     
    72
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesto netrvalo dlouho a míč je opět za zády brankáře Karlových Varů. Gembický nejprve předvedl parádní zákrok proti hlavičce z pokutového území, na dorážku JHON MOSQUERY byl ovšem záhy krátký.
     
    71
    Jhon Mosquera nyní celou akci sám zakončil, z levé strany pálil tvrdě k bližší tyči, Gembický stačil včas zakročit. Plzeň ovšem bude ještě kopat rohový kop.
     
    68
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Naopak z rychlého brejku červenomodří pálí do černého. Do pokutového území dostal hezkou přihrávku TOMÁŠ CHORÝ, který Gembického záhy propálil k pravé tyči.
     
    66
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria střílí čtvrtou branku v zápase. Jhon Mosquera opět rozběhl své rychlé nohy na levé straně, centr kolumbijského hráče následně přistál na hlavě ONDŘEJE MIHÁLIKA, který dokázal dostat míč do sítě. Navrátilec z Českých Budějovic tak střílí svou druhou branku v letní přípravě.
     
    59
    Matej Trusa si parádně obhodil dva bránicí hráče, domácí hráč následně spěchal do rychlého zakončení, do toho ho ovšem nepustil Ludvík Tuma, který ho skluzem poslal na trávník. Hostující hráč za tento nevybíravý zákrok viděl žlutou kartu.
     
    56
    Radim Řezník dával hlavou domů, Tvrdoň ovšem mírně celou situaci podcenil, domácího brankáře nakonec zachránil na brankové čáře Filip Čihák, který vykopl míč z prázdné brány.
     
    49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už hostující obrana kapituluje. Na další centr Mateje Trusy, tentokrát z pravé strany, si naskočil FILIP ČIHÁK a přesnou hlavičkou nedal Gembickému šanci. Prosadit se tak dokázala i druhá předsezónní posila z Pardubic.
     
    41
    Václav Pilař našel na hraně vápna Pavla Buchu, který pálil technicky k pravě tyči, parádním zákrokem se nyní prezentoval brankář Jan Gembický.
     
    33
    Zajímavá situace se odehrála v Městě Touškově. Pavel Bucha dostal evidentní přihrávku do ofsajdové pozice, leč i když domácí hráč balon doběhl, pomezní rozhodčí praporek nezvedl. Plzeňský středopolař nakonec hrát odmítl a přenechal míč v duchu fair-play hráčům Karlových Varů.
     
    28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria již vede o dvě branky. Do centrovaného balonu se parádně hlavou položil CADU, lež Gembický ho skvěle vychytal. Hra ovšem pokračovala, přes Jana Kopice se míč dostal zpět do vápna a tam ho tentokrát předsezónní posila z Pardubic parádně uklidila do sítě patičkou.
     
    14
    Plzeň má jednu velkou šanci za druhou, ostatně to se také dalo čekat. Jan Kopic tentokrát parádním centrem našel hlavu Jana Klimenta, ten ale z hranice malého vápna minul pravou tyč.
     
    13
    Václav Pilař hraje zatím parádně. V situaci jeden na jednoho si počínal naprosto mazácky, následně v další gólovce střílel na zadní tyč, tu ale minul. Krok ještě chyběl Klimentovi, který míč málem dopravil do sítě.
     
    8
    A do třetice Václav Pilař, tomu opravdu chuť do fotbalu nechybí. Tentokrát se snažil únik proměnit lobem přes Gembického, ten si ovšem skvěle vyběhl a zachránil své mužstvo.
     
    7
    A opět v akci ukázal navrátilec do Plzně Václav Pilař, který se uvolnil na levé straně vápna, technickou ránou ale Gembického nepřekonal.
     
    2
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria jde hned zkraje utkání do vedení. Štěpán Dubnička předvedl hrozivou přihrávku na své polovině, JAN KLIMENT se dostal do samostatného úniku, který zakončil přesnou střelou k levé tyči.

    Jakub Štěrba

    Góly: 2. Kliment, 28. Cadu, 49. Čihák, 66. Mihálik, 68. Chorý, 72. Mosquera, 74. Řezník, 77. Mosquera, 86. Chorý

    Karty:   59. Tuma (KVA)


    FC Viktoria Plzeň:
    1. poločas: Tvrdoň – Káčer, Hejda, Pernica, Holík – Qose, Bucha – Kopic, Cadu (C), Pilař – Kliment.
    2. poločas: Tvrdoň – Řezník, Čihák, Janošek, Falta – Čermák, Ndiaye – Mihálik, Trusa (C), Mosquera – Chorý.

    Tréner: Michal Bílek.

    Slavia Karlovy Vary: Gembický – Skala, Pěkný (C), Prágr, Kolařík, Vyleta, Mašata, Debellis, Tuma, Dubnička, Krčma.
    Náhradníci: Zachariáš – Černý, Horník, Gabriel, Matoušek, Farid.

    Tréner: Marián Geňo.

    Rozhodca: Szikszay – Hrabovský, Mokruš

    Diváci: 1500