Ostrava – Vítkovice 1:5 (kon.) | Otrokovice – Tatran 5:9 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:6 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 06.02.2022, 17:00Livesport Superliga (CZ) • 23. kolo
    58:38 Marek BRÄUER - 1:5
     
    58:38
    Vítkovice právě vstřelily branku! Ondřej Sidunov vybojoval míček v rohu mantinelu a vyslal jej na Marka BRAUERA, který si pohrál s bránícím hráčem a z otočky vypálil do prázdné brány. Asistence: Ondřej Sidunov.
    51:15 Daniel CHATRNÝ - 1:4
     
    51:15
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Michal Sládek měl dobrý nadhled a našel na druhé straně Daniela CHATRNÉHO, který svou petelici umístil přesně za záda Jasioka. Asistence: Michal Sládek.
    50:30 Martin GATTNAR - 0:4
     
    50:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Matyáš Šindler sice mohl pálit z osy hřiště, posunul ale míček na volného Martina GATTNARA, který se do odkryté brány už nemýlil. Asistence Matyáš Šindler.
    44:06 Marek MATEJČÍK - 0:3
     
    44:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle obrana domácích nečekala. Zakládající útok dvou obránců Vítkovic za svým brankářem skončil nahrávkou přes celé hřiště na nabíhajícího Marka MATEJČÍKA, který šikovně klepl do míčku a umístil jej do pravého rohu brány. Binder si na míček alespoň šáhl. Asistence: Ondřej Vítovec.
    36:36 Adam DELONG - 0:2
     
    36:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Marek Matejčík našel na středu hřiště Adama DELONGA, kterému dýchali na záda bránící hráči, a tak nic nevymýšlel a z otočky vyslal přesnou střelu mezi tři tyče. Asistence Marek Matejčík.
    34:38 Jakub HUBÁLEK - 0:1
     
    34:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Matyáš Šindler z otočky pohotově vyslal nahrávku od pravého mantinelu na druhou stranu, kde už čekal úplně volný Jakub HUBÁLEK, na jehož střelu se přesouvající brankář domácích už jen marně natahoval. Asistence: Matyáš Šindler.

    Jakub Hladký

    Góly a asistencie: 52. Chatrný (Sládek) – 35. Hubálek (Šindler), 37. Delong (Matejčík), 45. Matejčík (Vítovec), 51. M. Gattnar (Šindler), 59. Bräuer (Sidunov)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Klinka) – Burýšek, Herblich, Kuczera, Lípový, Mikoláš, Šubert – Gál, Hurta, Chatrný, Choma, Jakubec, Klimscha, Pešat, Sedláček, Sládek, Soukup, Stibor, Vítovec.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Hatala, Hubálek, Kaleta, Nehera, Jan Šebesta, Švajný, Vítovec – Besta, Bräuer, Delong, M. Gattnar, R. Gattnar, Hložanka, Matejčík, Palčinský, Sidunov, Šindler, Zubek.