Florida – NY Rangers 4:3 (kon.) | Washington – Nashville 5:3 (kon.) | Buffalo – NJ Devils 3:4 (kon.)
NY Islanders – Detroit 0:0 (odl.) | St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.) | Seattle – Philadelphia 2:3 (po pr.)
Anaheim – Vancouver 1:2 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Edmonton Oilers
cz Štvrtok 30.12.2021, 02:30 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    40:16 Brandon SAAD - 4:2
     
    40:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bleskový start ve třetí třetině a bleskově využitá přesilovka! Na levém kruhu se po kombinace opřel do kotouče Perron, jehož ránu ještě Smith vyrazil ale na pohotovou dorážku BRANDON SAADA byl krátký. Asistence: David Perron a Torey Krug.
    35:46 Vladimir TARASENKO - 3:2
     
    35:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Parádní akce ze strany domácích! Kyrou na modré čáře využil zaspání hostující obrany a vyslal do šance VLADIMIR TARASENKA, jenž prokázal šikovné ruce a po svižné kličce prostřelil Smithe nad rameno. Pro útočníka Blues je to dnes již třetí bod. Asistence: Jordan Kyrou a Justin Faulk.
    31:49 Evan BOUCHARD - 2:2
     
    31:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Obrana domácích musela být v nejvyšším ohrožení, protože puk v rychlosti na hokejce měl McDavid. Ten sice ještě Binnigntona nepřekonal, protože trefil břevno. Odražený puk zpět do pásma ale zužitkoval EVAN BOUCHARD, který prostřelil domácího brankáře. Asistence: Connor McDavid.
    07:31 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    07:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dlouho netrvalo a hosté snižují. Na střed kluziště si sjel s pukem LEON DRAISAITL, který potvrdil roli střelce a trefil krásně s pomocí tyče.Asistence: Kyler Yamamoto, Slater Koekkoek.
    06:59 Jordan KYROU - 2:0
     
    06:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dobrý start pro domácí! JORDAN KYROU dostal dobrou přihrávku na pravé křídlo, nabral rychlost, opláchl obránce a pak dokázal překonat i Smithe. Asistence: Vladimir Tarasenko a Torey Krug.
    04:03 Robert THOMAS - 1:0
     
    04:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo získat puk na útočné modré čáře. Do přečíslení se pak dostal Tarasenko, jenž ho vyřešil skvělou přihrávkou ke vzdálenější tyči. ROBERT THOMAS se už z první trefil přesně. Asistence: Vladimir Tarasenko a Jordan Kyrou.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 5. R. Thomas (Tarasenko, Kyrou), 7. Kyrou (Tarasenko, Krug), 36. Tarasenko (Kyrou, Faulk), 41. Saad (Perron, Krug) – 8. Draisaitl (Yamamoto, Koekkoek), 32. Bouchard (McDavid)


    St. Louis Blues: Binnington (Ch. Lindgren) – Mikkola, Parayko, Krug, Faulk, M. Scandella, Perunovich – Saad, R. O'Reilly, Perron – Bučnevič, R. Thomas, Tarasenko – N. Walker, Bozak, Kyrou – K. Kostin, L. Brown, Toropčenko – Walman.
    Tréner: Craig Berube

    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Keith, Ceci, Koekkoek, Barrie, Bouchard, Samorukov – Foegele, McDavid, Hyman – Nugent-Hopkins, Draisaitl, Yamamoto – Devin Shore, D. Ryan, Sceviour – Benson, R. McLeod, Turris.
    Tréner: Dave Tippett

    Rozhodca: MacDougall, Syvret – Murray, Gawryletz