Bielefeld – Mainz 1:2 (kon.) | Dortmund – Kolín nad Rýnom 2:0 (kon.) | Freiburg – Fürth 3:1 (kon.)
Leverkusen – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Union Berlín – Bayern 2:5 (kon.) | Frankfurt – Lipsko 1:1 (kon.)
koniec
1. FC Union Berlín
2:5 (1:3)
Bayern Mníchov
cz Sobota 30.10.2021, 15:30 • An der Alten Försterei, Berlín • Nemecká Bundesliga • 10. kolo
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern deset minut před koncem utkání přidává svou pátou branku! Upamecano se vydal s míčem u nohy na výlet na polovinu soupeře, kde poslal přihrávku na hranici šestnáctky a THOMAS MÜLLER technickou střelou překonal Lutheho!
     
    66
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo střídání jako hrom! Domácí celek bleskově snižuje na 2:4! Čerstvý Behrens prošel po levé straně do vápna, poslal zpětnou přihrávku na malé vápno a dobíhající JULIAN RYERSON se prosadil!
     
    62
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern na sílící tlak domácího celku odpovídá nejlepším možným způsobem! Po rychlém přechodu do útoku dostal přihrávku KINGSLEY COMAN, který si míč potáhl do šestnáctky a napálil jej do horního rohu!
     
    44
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Domácím zvýšená aktivita přinesla ovoce! Union se dočkal snížení! Haraguči poslal krásný míč do pokutového území. Jeho pobídka propadla k zadní tyči a NIKO GIESSELMANN jej napálil za Neuerova záda!
     
    36
    Bayern právě vstřelil branku!
    Po další akci už Bayern Mnichov přidává třetí branku! Coman dostal přihrávku na pravou stranu, odkud poslal nadýchaný centr na malé vápno, kam si naběhl LEROY SANÉ, který už měl snadnou práci!
     
    23
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hostující celek rychle přidává i druhou branku! K jeho exekuci se postavil ROBERT LEWANDOWSKI, který zakončil pravačkou a rozvlnil síť! Polák tak zaznamenal už svou druhou branku!
     
    15
    Bayern právě vstřelil branku!
    Favorizovaný celek se dostává do vedení! K exekuci se postavil ROBERT LEWANDOWSKI, který si počkal na pohyb brankáře a poslal míč do odkryté části branky!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 44. Giesselmann (Haraguči), 66. Ryerson (Behrens) – 15. Lewandowski (pen.), 23. Lewandowski (T. Müller), 36. Sané (T. Müller), 62. Coman, 80. T. Müller (Upamecano)

    Karty:   31. Süle (BAY)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:7.
    1. FC Union Berlín: Luthe – Jaeckel, Knoche, Baumgartl – Trimmel (65. Ryerson), Haraguči (76. Möhwald), R. Khedira, Prömel (65. Teuchert), Giesselmann – Becker (76. Voglsammer), Awoniyi (65. Behrens).
    Náhradníci: Rönnow – Behrens, Friedrich, Oczipka, Möhwald, Öztunali, Ryerson, Voglsammer, Teuchert.

    Bayern Mníchov: Neuer – Stanišić (70. Pavard), Süle, Lucas Hernández (70. Upamecano), A. Davies – Kimmich, Tolisso (70. Sabitzer) – Coman, T. Müller, Sané (63. Musiala) – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl – Gnabry, Musiala, Nianzou, Pavard, O. Richards, Sabitzer, Roca, Upamecano.