Ottawa – Toronto 3:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Columbus – Arizona 8:2 (kon.)
Buffalo – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – NY Islanders 6:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
Detroit – Tampa Bay 6:7 (po pr.) | LA Kings – Vegas 6:2 (kon.)
koniec po predl.
New York Rangers
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Dallas Stars
cz Piatok 15.10.2021, 01:20 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:22
    Tak tohle je hodně zbytečné vyloučení, když Joe Pavelski (DAL) v útočném pásmu přejel s hokejkou po helmě Foxe a dostává dvě minuty.
     
    38:43
    Jani Hakanpää (DAL) za bránou přidržel Kakka, což vyústilo v jeho druhé vyloučení v utkání a Rangers čeká jejich třetí přesilovka v utkání.
     
    25:00
    Dallas si nakonec zahraje přesilovou hru, když jsou za hrubost vyloučeni domácí Ryan Reaves a Jacob Trouba a za Dallas jde na trestnou pouze kapitán Jamie Benn.
     
    22:28
    Hokejisté Dallasu jdou po druhé v utkání na trestnou lavici a znova za vyhození puku z obranného pásma do hlediště, když se tentokrát provinil Hakanpaä.
     
    12:35
    Přesilovou hru si zahrají i hostující hokejisté, když je na dvě minuty za sekání vyloučen Ryan Strome (NYR).
     
    06:16
    Máme zde první přesilovou hru, kterou si zahrají domácí hokejisté, když Tyler Seguin (DAL) vyhodil z obranného pásma kotouč přímo do hlediště, a dostává tak dvě minuty.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 29. A. Fox (R. Lindgren, Panarin), 36. Kreider (K'A. Miller, Zibanejad) – 20. Peterson, 27. Faksa (M. Heiskanen, R. Suter), 62. M. Heiskanen (Jamie Benn)


    New York Rangers: Šestorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Nemeth, Lundkvist – Kreider, Zibanejad, Lafreniere – Kakko, R. Strome, Panarin – Goodrow, Chytil, J. Gauthier – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt.
    Dallas Stars: Holtby (49. Chudobin) – R. Suter, J. Klingberg, M. Heiskanen, Lindell, Sekera, Hakanpää – Jamie Benn, Seguin, A. Radulov – Peterson, Hintz, Pavelski – M. Raffl, Faksa, Gurianov – Kero, Glendening, Kiviranta.

    Rozhodca: Pollock, South – Murray, Shewchyk

    Diváci: 17 173