Ottawa – Toronto 3:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Columbus – Arizona 8:2 (kon.)
Buffalo – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – NY Islanders 6:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
Detroit – Tampa Bay 6:7 (po pr.) | LA Kings – Vegas 6:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
3:2 (3:0, 0:0, 0:2)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 15.10.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:50 William NYLANDER - 3:2
     
    48:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A skutečně se tak děje! Hosté podruhé využívají přesilovku a dostávají se na dostřel. WILLIAM NYLANDER obdržel Spezzovu přihrávku do pravého kruhu ze vzdálenějšího rohu kluziště a křižnou ranou k levé tyči překonal Forsberga! Asistence: Jason Spezza a John Tavares.
    43:11 Jason SPEZZA - 3:1
     
    43:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teď už se hosté ze snížení radují. Rielly našel na pravé straně JASONA SPEZZU. Ten si popojel s pukem na vrcholek kruhu pro vhazování a bombou z nápřahu napálil kotouč přesně pod břevno. Využitá přesilová hra Toronta a další bude následovat. Asistence: Morgan Rielly.
    19:59 Alex FORMENTON - 3:0
     
    19:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká gól do šatny! Na časomíře zbývalo šest desetin sekundy, když se ALEX FORMENTON opřel po pasu Meteho uvnitř pravého kruhu pro vhazování do kotouče a nápřahem ho poslal přesně k pravé tyči. Mrázek máchl lapačkou pozdě. Asistence: Victor Mete.
    18:58 Tyler ENNIS - 2:0
     
    18:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Až teď! Od modré čáry vystřelil zápěstím Pinto a TYLER ENNIS tečoval puk těsně před Mrázkem mimo jeho dosah. Ottawa využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou tref. Asistence: Thomas Chabot a Tim Stützle.
    08:31 Chris TIERNEY - 1:0
     
    08:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ennisovu přízemní střelu zápěstím z pravé strany vyrazil Mrázek nalevo k Holdenovi. Ten poslal prudký pas před brankoviště, odkud kotouč usměrnil za záda českého brankáře bruslí CHRIS TIERNEY. Gól platí. Asistence: Nick Holden a Tyler Ennis.

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 9. Tierney (Holden, Ennis), 19. Ennis (Chabot, Stützle), 20. Formenton (Mete) – 44. Spezza (Rielly), 49. W. Nylander (Spezza, Tavares)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Zub, Chabot (A), N. Zajcev, Mete, J. Brown, Holden – Batherson, Norris, Stützle – C. Brown (A), Pinto, N. Paul (A) – Ennis, Tierney, Formenton – P. Kelly, L. Shaw, Sanford.
    Toronto Maple Leafs: P. Mrázek (41. J. Campbell) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Dermott, R. Sandin – Marner (A), Tavares (C), N. Ritchie – W. Nylander, Kerfoot, Bunting – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Spezza, Amadio, Simmonds.

    Rozhodca: Charron, Dunning – Barton, Cherrey

    Diváci: 15 159