Toronto – Montreal 2:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:1 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:1 (kon.)
Colorado – Chicago 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Toronto Maple Leafs
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 14.10.2021, 01:20 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:06 William NYLANDER - 2:1
     
    41:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs se dostávají do vedení! Do jízdy dostal kotouč WILLIAM NYLANDER, který nejprve naznačil střelu golfákem, ale posléze švihem vypálil. A jeho střela byla neskutečná! Toronto jde poprvé v zápase do vedení. Asistence: Morgan Rielly a Mitchell Marner.
    10:12 Pierre ENGVALL - 1:1
     
    10:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs se dočkali rychlého vyrovnání! Po švédské spolupráci s kanadskou příchutí Buntinga, rozumějte tečí přihrávky, dostal PIERRE ENGVALL puk nad pravý kruh a jeho následné nahození propadlo až za Allena. Toronto už svou druhou přesilovkou nepohrdlo a srovnává. Asistence: Michael Bunting, Rasmus Sandin.
    07:22 Jonathan DROUIN - 0:1
     
    07:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je skvělý příběh! Hned ve svém prvním soutěžním duelu po návratu se trefuje JONATHAN DROUIN! Kanadský útočník dostal během přečíslení perfektní přihrávku od Andersona a Campbell neměl šanci se přesunout. Asistence: Josh Anderson, Brett Kulak.

    Daniel Krátký

    Góly a asistencie: 11. Engvall (Bunting, R. Sandin), 42. W. Nylander (Rielly, Marner) – 8. Drouin (Josh Anderson, Kulak)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Dermott, R. Sandin – Marner (A), Tavares (C), N. Ritchie – W. Nylander, Kerfoot, Bunting – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Simmonds, Amadio, Spezza.
    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – Petry, Kulak, Chiarot (A), D. Savard, Ch. Wideman, A. Romanov – Caufield, Suzuki, Toffoli (A) – Josh Anderson, Dvorak, Drouin – B. Gallagher (A), Evans, Armia – M. Perreault, C. Paquette, Lehkonen.

    Rozhodca: Dwyer. Rank – Brisebois, Smith (všichni CAN).

    Diváci: 18 493