Spišská N. Ves – Zvolen 0:5 (kon.) | Martin – Košice 2:8 (kon.)
koniec
HK VITAR Martin
2:8 (0:0, 2:3, 0:5)
HC Košice
Utorok 14.09.2021, 18:00 • Martinské hokejové centrum • JOJ Šport Slovenský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyjadrenia po zápase:

    Kalle Kaskinen (tréner HC Košice): "Aj napriek menšiemu klzisku sme mali možnosť vidieť rýchlu hru. Už po zápase s Michalovcami sme vedeli, že domáci majú veľmi rýchlych korčuliarov, o čom sme sa mali možnosť sami presvedčiť už v úvodnej tretine. V druhej tretine to bola vyrovnaná hra, avšak s veľkými chybami na našej strane v jej závere. Súper sa dostal do stretnutia, museli sme začínať akoby od začiatku. V tretej tretine sa naša hra zlepšila, puk sme mali častejšie pod našou kontrolou. Takisto sa prejavila skúsenosť našich hráčov, z čoho pramenili góly. Teší nielen víťazstvo ale aj vysoký počet hráčov, ktorí dnes dokázali skórovať. Ak by som mal porovnať Extraligu s 1. ligou, myslím si, že v nižšej súťaži je vidieť vyššiu rýchlosť. Je to oveľa jednoduchší hokej, kedy hráč s pukom okamžite strieľa. Hráči sú inak mentálne nastavení, čo sme mali vidieť i počas nášho vedenia o tri góly. Nikdy sa nevzdávajú, než sme sa nazdali, inkasovali sme dva góly. Takisto som si všimol, že tímy majú veľa talentovaných hráčov, ktorí sa určite v hokeji nestratia. Som veľmi rád, že sme na menšom klzisku mohli mnohé veci odskúšať, keďže v Košiciach to na veľkom klzisku pred začiatkom súťaže nestihneme. Tímy na Východe túto sezónu vsadili na fínskych trénerov, čo pramení aj hokejovej blízkosti našich krajín. Vo Fínsku pracujeme najmä s mladými hráčmi, čo je pravdepodobne aj dôvodom, prečo sme tu. Košice majú nový, mladý tím, s ktorým môžeme pracovať. Osobne mám veľmi rád slovenský hokej. Nielen kvôli rýchlosti ale aj kvôli tomu, že je tu možné stretnúť veľa talentovaných hráčov i ľudí, ktorí sa hokeju dlhodobo venujú."

    Daniel Babka (tréner HK VITAR Martin): "Murček mal pred stretnutím problémy s medzirebrovým svalom. Pri každom menšom či prudšom pohybe, ako napríklad kýchnutí, pociťoval veľké bolesti. Zo začiatku hral so sebazaprením, neskôr musel odstúpiť. V prípade Dvořáka to vyzerá na zlomený prst a tým pádom aj herný výpadok. Okrem toho máme do pondelka zraneného Mareka Charváta. Pred štvrtkovým zápasom tak budeme premýšľať i nad stavbou tímu. V úvodnej tretine sme mali výraznú streleckú prevahu. Košice sme zaskočili aktívnym pohybom. Z príležitostí sme ale nič nevyťažili. Na strely to síce skončilo 14 – 5, čo sa týka vyložených šancí, tu už to bolo iba 3 – 2. Nepodarilo sa nám streliť gól, naopak sme ako prví inkasovali v druhej tretine v oslabení. Nasledujúce dva góly padli po strelách od modrej a následnej dorážke. Do stretnutia sme sa ale dokázali vrátiť, neskladali sme zbrane. Stav 2:4 v úvode tretej tretiny by zodpovedal dianiu na ľade, nevyvarovali sme sa ale taktickej chybe, ktorá znamenala trojgólové vedenie súpera. Samých seba sme prekvapili spätnou prihrávkou, súperovi sme prihrali na gól, mentálne sme sa rozsypali. Už bolo nemožné sa vrátiť späť, Košiciam to začalo padať a aj napriek presilovej hre sme už nedokázali na bránku súpera vystreliť. Celkový dojem je rozpačitý. Po dvoch výborných tretinách prišla veľmi zlá tretia. Hráči sa budú musieť takéto situácie naučiť zvládať, nesmieme sa opúšťať a robiť chyby. Výsledok je pre nás určite krutý, skóre v tretej tretine narástlo. Pred štartom súťaže nám určite dodá pokory. Uvidíme, čo bude vo štvrtok, ak by sme ale počas sezóny hrali tak, ako dnes úvodné dve tretiny, nemuselo by to byť zlé."

    Pavel Klhůfek (útočník HC Košice): "Ťažké stretnutie. Všetka česť Martinu, ktorý hral výborne. Dokázal sa vrátiť do zápasu pri trojgólovom vedení súpera. Nám padali góly v tretej tretine, z nášho pohľadu určite najlepšia tretina z celkového pohľadu. O dva dni máme doma ako posledného súpera v skupine Michalovce. Je potrebné sa na toto stretnutie čo najlepšie pripraviť. Keďže je to generálka, chceli by sme v tomto zápase hrať tak ako počas sezóny a samozrejme zvíťaziť. Do Martina sme cestovali s cieľom zvíťaziť, čo sa podarilo. Príprava nie je z našej strany práve najlepšia, veľa stretnutí nevyhrávame. Za víťazstvo sme preto radi, keďže Martin nám bol minimálne polovicu zápasu vyrovnaným súperom. O výsledok sme sa možno báli v úvodnej tretine za stavu 0:0. Domáci nás tlačili, potom sme boli aktívnejší my. Bolo to stretnutie hore – dole. V záverečnej tretine sme mali niekoľko presilových hier, padalo nám to tam oveľa ľahšie. Na čo sme siahli, z toho bol gól. Zápas nám pomohol pri nacvičovaní si signálov, tieto skúsenosti môžeme určite využiť neskôr. Uplynulú sezónu to bolo z našej strany šialené. V tejto sezóne preto musíme byť určite lepším tímom. Nemám príliš rád definovanie cieľov, chceme však hrať o najvyššie priečky kde by Košice rozhodne nemali túto sezónu chýbať."

    Michal Juščák (útočník HK VITAR Martin): "Úvodné tretiny sme dokázali odohrať s Košicami vyrovnanú partiu. Nielen na papieri majú lepší tím. Ich kvalita sa však ukázala až v tretej tretine. Stretnutie sa napokon skončilo nie príliš dobrým výsledkom pre nás. Rovnako ako v súboji s Michalovcami, i proti Košiciam sme v tretej tretine urobili oveľa viac chýb. Takíto súperi to vedia dokonale využiť. Viac sme už súpera nedokázali potrápiť. Ako tím sme však najlepšie hrali práve v druhej tretine, kedy sme sa dokázali vrátiť do zápasu za stavu 0:3. Znížili sme na rozdiel jedného gólu, bolo vidieť, že hráči dávajú do zápasu všetko. Zároveň sme si dokázali, že vieme hrať aj s takýmto súperom. Určite sa ale musíme vyvarovať takých chýb, ako keď inkasujeme dva góly po sebe pri oslabení súpera. Nielen Košice to vedia veľmi ľahko potrestať. Zápasy nielen Pohára sú ale pre náš tím mimoriadne dôležité. Sú to cenné skúsenosti, keďže máme veľmi mladý tím. Je to určite výnimka aj v rámci 1. ligy, sú tu však aj mimoriadne talentovaní hráči, ktorí majú čo ukázať. Práve z tohto môžeme ako tím ťažiť."

    Kirill Nizhnikov (útočník HK VITAR Martin): "Za oba góly vďačím spoluhráčom v útoku. Výborne ma našli, pre mňa už bolo iba úlohou zakončiť. Mrzí určite to, že gólov nepadlo z našej strany viac. Nielen ja, ale aj ostatní sme určite mali k tomu dostatok príležitostí. Samozrejme, za pozitívum môžeme považovať náš návrat do zápasu, žiaľ, veľa ďalších nenájdeme. Musíme sa sústrediť na svoju hru, nenechať sa zastrašiť súperom a nevzdať sa ani vtedy, ak prehrávame o viac gólov. V tretej tretine sme nedokázali premeniť žiadnu príležitosť, naša hra sa rozpadla, nedokázali sme sa priblížiť k výkonu z úvodu stretnutia. Ako tím máme určite čo zlepšovať, nielen tento zápas nám ukázal, kde sú naše slabiny. Nielen Martin, aj ostatné tímy budú mať túto sezónu veľmi mladé mužstvá. Chýbajúcu skúsenosť môžeme nahradiť bojovnosťou, bude však dôležité neustále zlepšovanie sa. A to v každom ohľade. K úspechu nás môže priviesť tímová hra i snaha každého jedného hráča. Ako to bude vyzerať počas sezóny, na to je ešte príliš skoro. Do Martina som prišiel predovšetkým pre to, aby sme spoločne dosiahli úspech, a to aj s novým a mladým tímom. Som tu síce ešte len mesiac, je to ale pre mňa zaujímavá skúsenosť. Je tu veľa zaujímavých hráčov a aj keď nás čaká ešte veľmi veľa práce, verím, že táto sezóna môže byť pre náš tím úspešná." (21:52:59)
     
    V nájazdoch zvíťazili Košice nad Martinom 1:0. V riadnom hracom čase mu nadelili osem gólov a zvíťazili 2:8. Góly: 35. Nizhnikov (Gagnon), 40. Nizhnikov – 24. Klhůfek (Chovan, Pereskokov), 31. Pereskokov (Chovan, Jokeľ), 35. Saucerman (Jokeľ, Chovan), 44. McPherson (Bartánus), 52. Slovák (McPherson), 56. Saucerman (McPherson, Slovák), 57. Cibák (Chovan, Romančík), 60. Belluš (Pereskokov, Tansey).
     
    Smidžár ako posledný. Neprekonal Riečického.
     
    Chovan ako posledný za hostí. Neprestrelil.
     
    Nauš si berie puk. Nepodarený pokus.
     
    Lapšanský ďalší v poradí. Nedostal puk za čiaru.
     
    Dírer na rade. Neprestrelil brankára.
     
    McPherson ako ďalší. Neoklamal brankára.
     
    Gagnon za domácich. Nezdvihol puk.
     
    Pereskokov za hostí. Krásne si obhodil brankára.
     
    Za domácich Pacalaj. Takisto nepremieňa.
     
    Nájazdy začínajú hostia. Jokeľ svoj nepremieňa.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Košice dali gól!
    Gól v samom závere zápasu. Vadim Pereskokov našiel na pravej strane MARTINA BELLUŠA, ktorý uzatvára výsledok stretnutia. Druhú asistenciu si pripisuje Kevin Bailey Tansey.
     
    59:24
    Kirill Nizhnikov (MAR) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    58:44
    Babka bojujúci o puk. Domáci chcú aspoň znížiť.
     
    57:58
    Nizhnikov na Burzíka. Ten jeho prihrávku neočakával.
     
    57:02
    Matúš Havrila (KOS) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    56:41
    Vinník bol dolapený. Aktuálne sa môže pokračovať v hre.
     
    56:41
    Hra prerušená po dopade delobuchu za ochrannú sieť. Stalo sa tak za mantinelom hostí.
     
    56:16
    Košice dali gól!
    Ďalší rýchly gól počas oslabenia. Tentoraz bol na jeho konci JAKUB CIBÁK po asistenciách Michala Chovana a Ladislava Romančíka.
     
    55:44
    Košice dali gól!
    Gól v oslabení. Zabudnutá obrana domáceho tímu nedokázala čeliť protiútoku na čele s Marekom Slovákom, Allanom McPhersonom a zakončujúcim COLTONOM SAUCERMANOM.
     
    55:14
    Vadim Pereskokov (KOS) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    54:44
    František Poliaček (MAR) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    54:14
    Strieľajúci Lapšanský. Jeho pokus míňa bránku.
     
    53:38
    Vyhodený puk do stredného pásma. Hostia už šetria sily.
     
    52:49
    Belica si sklepáva puk. Výhodu však domáci nedokázali využiť.
     
    52:21
    Toma bojujúci pri mantineli s Bellušom. O víťazovi je však už prakticky rozhodnuté.
     
    51:38
    Košice dali gól!
    Chyba na modrej, ktorú dokázala potrestať dvojica MAREK SLOVÁK a Allan McPherson. Gól prakticky do prázdnej bránky vďaka prečísleniu.
     
    51:14
    Grega prebíjajúci sa obranou súpera. Dostáva sa za bránku.
     
    50:58
    Gagnonovi ušiel puk. Nacvičený signál domácim nevyšiel.
     
    50:28
    Klhůfek na Milého. Nasledovala strela z prvej.
     
    49:56
    Toma hľadajúci Cerdu. V domácom tíme už prebiehajú kombinácie.
     
    49:21
    Bartánus na útočnom výlete. Skúsil to sám.
     
    48:38
    Burzík nahadzujúci puk. Odchádza následne striedať.
     
    47:56
    Belica z prvej. Ďalší z pokusov o zakončenie.
     
    47:28
    Naušovo obkrúženie bránky. Bez zakončenia.
     
    46:45
    Strkanica za bránkou hostí. Zapojil sa do nej Babka s Chovanom.
     
    45:56
    Lavička za bránkou hostí. Domáci sa pokúšajú vrátiť do zápasu.
     
    45:16
    Novota od modrej. Jeho pokus smeroval do spleti hráčov.
     
    44:51
    Hostia v plnom počte. Cibák na ľadovej ploche.
     
    44:21
    Nizhnikov osamotený vpredu. Domáci sa príliš ponáhľali.
     
    43:51
    Košice dali gól!
    Gól v oslabení. Marek Bartánus uvoľnil ALLANA McPHERSONA, ktorý vracia hosťujúcim hráčom na hokejky dvojgólové vedenie.
     
    43:29
    Riečického obetavý zákrok. Následne puk upratal Novota.
     
    42:50
    Jakub Cibák (KOS) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    42:09
    Domáci v plnom počte. Cerda na ľadovej ploche.
     
    41:44
    Hostia bez streleckého pokusu. Belluš míňa puk.
     
    41:23
    Lavička poslal puk do stredného pásma. Nie je to podľa jeho predstáv.
     
    40:52
    Ďurina dokázal vyviezť puk. Domáci sa tak oslobodzujú.
     
    40:08
    Paul Cerda (MAR) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina bola mimoriadne bohatá na góly. Zatiaľ majú bližšie k víťazstvu hostia, ktorí vedú o jeden presný zásah.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Martin dal gól!
    KIRILL NIZHNIKOV si vymenil puk s Michalom Juščákom a vďaka otvorenému priestoru dokázal prekvapiť brankára.
     
    39:20
    Puk nastrelený do útočného pásma hostí. Nizhnikova sa ho pokúša získať.
     
    38:59
    Burzík udržal útočné pásmo. Hra je však prerušená.
     
    38:24
    Pokus Juščáka. Zostal medzi kruhmi a tak vystrelil.
     
    37:58
    Lavička vytláčajúci Lapšanského. Hra sa nám v závere tretiny otvorila.
     
    37:09
    Hostia v plnom počte. Milý na ľadovej ploche.
     
    36:54
    Novota vyváža puk. Hostia sa oslobodili.
     
    36:23
    Ďurina na modrej. Domáci dokázali udržať pásmo.
     
    35:46
    Poliaček neuspel vo vyloženej príležitostí. Strelený gól ale domácich nabudil.
     
    35:08
    Juraj Milý (KOS) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    34:41
    Martin dal gól!
    Rýchly protiútok domáceho tímu s gólovou koncovkou KIRILLA NIZHNIKOVA. Asistenciu si pripisuje Marc Antoine Gagnon.
     
    34:11
    Košice dali gól!
    Dokonale prečítaná obrana domácich. Oliver Jokeľ našiel COLTONA SAUCERMANA, ktorý zvyšuje na rozdiel triedy. Druhú asistenciu si pripisuje Michal Chovan.
     
    33:54
    Ďalší pokus zo stany hostí. Havrila z prvej.
     
    33:27
    Kiss v útočnom pásme. Hostia majú puk na hokejkách.
     
    32:48
    Hostia v plnom počte. Slovák na ľadovej ploche.
     
    32:21
    Burzík to skúsil sám. Nebol to ale dostatočne razantný pokus.
     
    31:56
    Cerda medzi kruhmi. Je pred ním obranný val.
     
    31:27
    Juščák udržal pásmo. Domáci sa i napriek tomu nedokážu presadiť čo i len strelou.
     
    30:47
    Marek Slovák (KOS) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    30:33
    Košice dali gól!
    Pri prvom pokuse VADIMA PERESKOKOVA zachránila domácich žŕdka. Druhý už ale smeroval do bránky. Asistencie si pripisujú Michal Chovan a Oliver Jokeľ.
     
    29:50
    Pokus Nizhnikova. Veľmi nepresný.
     
    29:10
    Smidžár udržal pásmo. Nie je ale komu prihrať.
     
    28:39
    Bartoš poslal strelu spomedzi kruhov na bránku. K dorážke sa už domáci nedostali.
     
    28:02
    Juščák nedokázal vyhodiť puk. Nebezpečie pre domácich naďalej trvá.
     
    27:28
    Bartánus pred brankárom. Jeho pokus blokuje Dvořák.
     
    27:01
    Hostia v plnom počte. Pereskokov na ľadovej ploche.
     
    26:22
    Zakončenie v podaní Dvořáka. Pokúsil sa o strelu od modrej.
     
    25:49
    Havrila v oslabení podnikol výpad zakončený strelou z pravej strany. Maťovčík ukázal svoje kvality.
     
    25:00
    Vadim Pereskokov (KOS) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    24:44
    Novota uvoľňoval Friča. Nevydarený prienik.
     
    23:36
    Košice dali gól!
    Využitá presilová hra. Vadim Pereskokov preniesol puk na ľavú stranu. Michal Chovan našiel na opačnej strane PAVLA KLHŮFKA, ktorý otvára skóre.
     
    22:56
    Lavička snažiaci sa vyhodiť puk. Nedarí sa mu to.
     
    22:31
    Toma zastavuje Bartánusa. Prichádza k vyhodeniu puku.
     
    21:39
    Jakub Burzík (MAR) inkasuje dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    21:30
    Saucerman na dvakrát neuspel. Maťovčík úspešný.
     
    21:04
    Babka bojujúci za bránkou. Ponúka sa mu Cerda.
     
    20:24
    Hostia v plnom počte. Cibák na ľadovej ploche.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Bezgólová úvodná tretina v ktorej mal viac z hry domáci Martin. Treba však povedať, že Košice ho do vážnejších príležitostí nepúšťali.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:59
    Pacalaj volil prihrávku na Murčeka. Ten však pred koncom nestihol zakončiť.
     
    19:26
    Poliaček padá pred brankárom. Domáci potrebujú udržať pásmo.
     
    18:55
    Nizhnikov ako prvý, Gagnon následne dorážal. Skvelý Riečický.
     
    18:23
    Jakub Cibák (KOS) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    17:56
    Murček si nakorčuľoval pred bránku. Parádne zakončenie.
     
    17:18
    Linet len do brankára. Riečický si na jeho pokus počkal.
     
    16:37
    Deyl vytláčajúci Nauša. Tomu sa nedarí zakončiť.
     
    15:56
    Gagnon sa prezentoval pekne spracovaným pukom. Opäť brankár hostí tento pokus kryje.
     
    15:23
    Nizhnikov z ľavej strany. Riečického zákrok.
     
    14:58
    Pereskokov z prvej. Vedľa bránky.
     
    14:22
    Maťovčík prerušuje hru. Hostia si zopakujú vhadzovanie.
     
    13:56
    Gagnon pred Havrilom. Hostia ešte zostávajú v pásme.
     
    13:22
    Domáci v plnom počte. Kirill Nizhnikov na ľadovej ploche.
     
    12:54
    Juščák v oslabení. Nedostal sa až do zakončenia.
     
    12:23
    Havrila na Pereskokova. Z pravej strany ohrozená bránka.
     
    11:49
    Linet zachytáva prihrávku súpera a vyhadzuje puk. Domáci môžu ešte striedať.
     
    11:21
    Potrestaná domáca striedačka za príliš veľa hráčov na ľade. Dvojminútový trest si odpyká Kirill Nizhnikov.
     
    10:43
    Smidžár dozadu na Pacalaja. Nasledovala prudká strela.
     
    09:57
    Zakázané uvoľnenie. Chyba na strane hostí, ktorí darovali pásmo domácim.
     
    09:17
    Belluš z prvej. Hostia ohrozujú domácu bránku.
     
    08:34
    Saucerman z ľavej strany. Dostáva sa do dobrej pozície a páli spoza kruhu.
     
    08:09
    Pereskokov s problémami. Dírer toho nevyužil.
     
    07:34
    Nauš na dvakrát neuspel pred brankárom. Tomu pomohla aj následne konštrukcia.
     
    06:55
    Gagnon posiela puk dopredu. Opäť prekvapujúci postup.
     
    06:23
    Puk za domácou bránkou. Prebieha striedanie.
     
    05:56
    Belica udržal puk v útočnom pásme. Nemá ale komu prihrať.
     
    05:29
    Linet sa zjavil za modrou čiarou. Zdalo sa, že to bude postavenie mimo hry.
     
    04:56
    Uvoľnený Poliaček. Bol síce sám, dokázal ale vyviezť puk.
     
    04:28
    Pokus o vyhodenie puku z pásma. Snaží sa o to Pacalaj.
     
    03:49
    Slovák ďalším hráčom a musíme povedať, že hostia už prevzali iniciatívu. Teraz to skúsil Bartánus.
     
    03:11
    McPherson ako prvý spomedzi hostí ohrozil domácu bránku. Maťovčík pozorný.
     
    02:34
    Cibák získal puk. Hostia môžu založiť protiútok.
     
    02:21
    Cerda spoza Milého. Skúsil zakončiť z diaľky.
     
    01:36
    Dírer na Juščáka. Úvod patrí domácim hráčom.
     
    01:22
    Vracajúci sa Linet. Domáci sa pokúšajú zostať v pásme.
     
    00:44
    Smidžár na Tomu. Ten mu ešte vrátil puk, aby mohol zakončiť nad bránku.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK VITAR Martin: Maťovčík (Glosár) – Dvořák, Pacalaj – Lavička, Gagnon – Burzík, Bartoš A. – Belica, Grega – Murček, Linet, Poliaček – Juščák, Dírer, Nizhnikov – Nauš, Toma, Smidžár – Cerda, Babka, Ďurina

    HC Košice: Riečický (Košarišťan) – Saucerman, Cibák – Tansey, Romančík – Deyl, Novota – Jacko, Kiss – Bartánus, Slovák, McPherson – Pereskokov, Chovan, Jokeľ – Lapšanský, Klhůfek, Belluš – Milý, Havrila, Frič

    Rozhodca: Hronský, Žák – Durmis, Hajnik, Kotšek (delegát).
     
    Oba tímy svoje úvodné zápasy B skupiny prehrali, dnes tak prípadný víťaz zabojuje nielen o prvé víťazstvo ale aj o postup do vyraďovacej fázy súťaže.

    HC Košice – HC GROTTO Prešov 2:5 (1:2, 1:3, 0:0)
    Góly: 19. Havrila, 27. Lapšanský (Klhůfek, Chovan) – 8. Čacho (Bakala, Charbonneau), 12. Charbonneau (Welychka), 28. Charbonneau (Welychka), 37. Čacho (Nauš), 39. Nauš (Jokinen, Zagrapan)

    HK Martin – HK Dukla Ingema Michalovce 1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
    Góly: 22. Burzík (Linet, Gagnon) – 9. Regenda (Cameranesi), 29. Bokroš (Kukuča, Galamboš), 39. Žitný (Suja, Gajdoš), 52. Keränen (Mudrák, Mihalik), 53. Galamboš (Regenda, Kukuča).
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Daniel Modrovský

    Góly a asistencie: 35. Nizhnikov (Gagnon), 40. Nizhnikov – 24. Klhůfek (Chovan, Pereskokov), 31. Pereskokov (Chovan, Jokeľ), 35. Saucerman (Jokeľ, Chovan), 44. McPherson (Bartánus), 52. Slovák (McPherson), 56. Saucerman (McPherson, Slovák), 57. Cibák (Chovan, Romančík), 60. Belluš (Pereskokov, Tansey)


    HK VITAR Martin: Maťovčík (Glosár) – Dvořák, Pacalaj – Lavička, Gagnon – Burzík, Bartoš A. – Belica, Grega – Murček, Linet, Poliaček – Juščák, Dírer, Nizhnikov – Nauš, Toma, Smidžár – Cerda, Babka, Ďurina
    HC Košice: Riečický (Košarišťan) – Saucerman, Cibák – Tansey, Romančík – Deyl, Novota – Jacko, Kiss – Bartánus, Slovák, McPherson – Pereskokov, Chovan, Jokeľ – Lapšanský, Klhůfek, Belluš – Milý, Havrila, Frič

    Rozhodca: Hronský, Žák – Durmis, Hajnik, Kotšek (delegát)

    Diváci: 220