Ústí n. L. – Prostějov 1:1 (kon.)
koniec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
1:1 (0:1)
1. SK Prostějov
cz Piatok 13.08.2021, 18:00 • Městský stadion, Masarykova 780/228, Ústí nad Labem-Bukov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání sleduje 936 diváků.
     
    79
    Čtvrtá změna v sestavě hostů. Z hrací plochy odchází exústecký Vasil Kušej, přichází Jakub Vichta.
     
    74
    Dvojitým střídáním reaguje Jiří Jarošík. Na místo Filipa Žáka přichází Martin Sus, za Jakuba Kopřivu nastupuje Marek Hausknecht.
     
    73
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, úspěch slaví desátý rohový kop Army! Jiří Miskovič z rohového kopu z pravé strany nalezl přesně DANIELA CHODORU, který z velkého tlaku domácích vybojoval vyrovnání.
     
    69
    V čase 68:50 min. dochází stejně jako v první půli k občerstvovací pauze hráčů.
     
    65
    Pokud Prostějov dnes odveze tři body ze severu Čech, významnou měrou se na tom bude podílet gólman hostů. Když už se domácí diváci zvedali ze sedadel, Filip Mucha nejprve vyrazil jedovku Jiřího Miskoviče, z dorážky si dokázal poradit i se střeleckým pokusem Jakuba Emmera.
     
    61
    Oba týmy poprvé vystřídají.
    Za domácí odstupuje Jonáš Jiránek, kterého nahradí Alessandro Angelozzi. V týmu hostů za Jana Koudelku přichází Martin Vlachovský.
     
    53
    Neuvěřitelné, jakou brankovou příležitost nyní spálil Ladislav Krobot! Filip Mucha stál ve správnou chvíli na správném místě a vytěsnil zakončení prvně jmenovaného poté, co centroval Wassim Yazid Mechmache. Skóre tak zůstává nezměněné.
     
    48
    Jakub Emmer adresoval do přebrankového prostoru přihrávku Ladislavu Krobotovi, který z bezprostřední blízkosti minul.
     
    45+3
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Gól do šatny v čase 47:49 min.! Návrat na místo činu se nedá slavit jinak než výstavním gólem do šibenice, kterým se prezentoval z levého rohu velkého vápna VASIL KUŠEJ.
     
    39
    Vojtěch Brak (UNL) musel za vteřinu dvanáct sáhnout po záchranné brzdě, pokud chtěl zabránit řítícímu se Vasilu Kušejovi v zakončení. Domácí stoper za zákrok před hranicí pokutového území inkasoval žlutou kartu.
     
    38
    Mírné emoce nyní vzplály u kapitána Ústí nad Labem Michala Bílka, který po faulu hostů přistrčil Vasila Kušeje. Těžko říct, co tomuto incidentu předcházelo.
     
    25
    V čase 24:32 min. hlavní rozhodčí Tomáš Švagr zápas přerušuje, oba týmy se míří ke svým lavičkám občerstvit.
     
    22
    Z dobré střelecké pozice ze středu zahrozil Marvis Amadin Ogiomade, brankář Filip Mucha vytáhl míč vynikajícím zákrokem na rohový kop.
     
    21
    Marvis Amadin Ogiomade se hnal do brejku s Ladislavem Krobotem. Akci domácím překazil hvizd hlavního rozhodčího, který přisoudil balón hostům po faulu na Romana Balu.
     
    18
    Hra se přiostřuje, zákrok na hranici karetního trestu! Wassim Yazid Mechmache zůstal ležet na trávníku poté, co Jakub Kopřiva ve svém důrazu přitvrdil. Záložník Prostějova si musel od hlavního arbitra vyslechnout razantní domluvu.
     
    11
    Daniel Chodora servíroval zleva gólovou přihrávku k Jonáši Jiránkovi, který přihrával s úmyslem na Ladislava Krobota. Posledně jmenovaný v tutové šanci promáchl!
     
    4
    Kapitán Aleš Schuster (PRO) zatáhl za záchrannou brzdu a za své počínání si proti pravidlům uviděl žlutou kartu.
     
    3
    Daniel Chodora centroval z levé strany míč k Ladislavu Krobotovi, který měl balón na dlouhou nohu. Následně se dostal k zakončení Wassim Yazid Mechmache, jenž byl těsně před takzvanou šestnáctkou faulován. Na hrací plochu je přivolán lékař.
     
    Domácí se dnes musí obejít bez svého kapitána Václava Proška, kapitánskou pásku oblékl Michal Bílek.
     
    Deset minut před výkopem začíná po parném dni na stadionu vydatně pršet!
     
    Zápas bude speciální pro hostujícího kouče Jiřího Jarošíka a Vasila Kušeje, kteří v loňském ročníku obývali ústeckou kabinu.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Góly: 73. Chodora – 45+3. Kušej

    Karty:   39. Brak (UNL) – 4. Schuster (PRO)


    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:21.
    FK VIAGEM Ústí nad Labem: J. Plachý – Alexandr, Brak, M. Bílek (C), Chodora – Miskovič, Mechmache – Emmer, Jiránek (61. Angelozzi), Ogiomade – Krobot.
    Náhradníci: D. Němec – Hudec, Cantin, A. Černý, Angelozzi, Čičovský.

    1. SK Prostějov: Mucha – Machynek, Schuster (C), Bala, Zapletal – Bartolomeu, Kopřiva (74. Hausknecht), Omale, Kušej (79. Vichta) – Žák (74. Sus) – Koudelka (61. Vlachovský).
    Náhradníci: Bárta – Vichta, Vlachovský, Mil. Kadlec, Sečkář, Sus, Hausknecht.

    Rozhodca: Švagr – Dobrovolný, Pfeifer; delegát: Příhoda; technický delegát: Rampáček

    Diváci: 936