Karaganda – FCSB 2:1 (5:3 po pen.) | FK Liepāja – CSKA Sofia 0:0 (1:3 po pen.) | Tobol Kostanaj – Hajduk Split 4:1 (po pr.)
Vaduz – Újpest FC 1:3 (kon.) | Birkirkara – Ljubljana 1:0 (4:5 po pen.) | Honka Espoo – Domžale 0:1 (kon.)
Dinamo Brest – Plzeň 1:2 (kon.) | Keşla FK – Soči 2:4 (kon.) | Sumgait – Čukarički Belehrad 0:2 (kon.)
Vorskla Poltava – KuPS 2:3 (po pr.) | Bodö/Glimt – Valur 3:0 (kon.) | Häcken – Aberdeen 2:0 (kon.)
FC Santa Coloma – Hibernian 1:2 (kon.) | Levadia Tallinn – Dundalk 1:2 (kon.) | Sepsi – Trnava sk 1:1 (3:4 po pen.)
Žilina – Limassol sk 2:2 (kon.) | Žodino – Kodaň 0:5 (kon.) | Rosenborg – Hafnarfjördur 4:1 (kon.)
Raków – FK Sūduva 0:0 (4:3 po pen.) | Slovácko – Lokomotiv Plovdiv 1:0 (2:3 po pen.) | FC Ashdod – Karabach 0:1 (kon.)
Vålerenga – Gent 2:0 (kon.) | Aarhus – Larne FC 1:1 (kon.) | Borisov – Dinamo Bt. 1:4 (kon.)
Milsami – Elfsborg 0:5 (kon.) | Sivasspor – CS Petrocub 1:0 (kon.) | Be'er Sheva – Arda Kyrdżali 4:0 (kon.)
Haifa – Dinamo Tbilisi 5:1 (kon.) | New Saints – Kauno Žalgiris 5:1 (kon.) | Tel Aviv – Sutjeska 3:1 (kon.)
Fola – Salihorsk 1:0 (kon.) | Breidablik – Austria 2:1 (kon.) | Novi Sad – FK Ponevěž 1:0 (kon.)
Partizani Tirana – Bazilej 0:2 (kon.) | Feyenoord – KF Drita 3:2 (kon.) | Śląsk – Ararat 3:3 (kon.)
AEK Atény – Velež Mostar 1:0 (2:3 po pen.) | Rijeka – Gżira 1:0 (kon.) | Puskás Akadémia – RFS Riga 0:2 (kon.)
Connah's Quay – Priština 4:2 (kon.) | Banja Luka – Linfield 0:0 (kon.) | Škendija – Riga FC 0:1 (kon.)
Servette – Molde 2:0 (kon.) | Aris Soluň – Astana 2:1 (po pr.) | Universitatea Craiova – Laçi 0:0 (kon.)
Maribor – Hammarby IF 0:1 (kon.) | Bohemians Dublin – Dudelange 3:0 (kon.) | Dunajská Streda – Partizan sk 0:2 (kon.)
Osijek – Pogoń 1:0 (kon.) | Vllaznia Skadar – AEL Limassol 0:1 (kon.) | Santa Clara – Shkupi 2:0 (kon.)
koniec
Dinamo Brest
1:2 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Štvrtok 29.07.2021, 18:00 • Football Academy Stadium, Jerevan (Arménie) • Európska konferenčná liga (predkolá) • 2. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých fanúšikov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Dinamo Brest a FC Viktoria Plzeň. Začiatok stretnutia je naplánovaný na 18:00.

    Cez týždeň opäť pokračujú kvalifikačné stretnutia o pohárovú Európu. Vo štvrtok sú na programe odvety 2. predkola Európskej konfederačnej ligy. Duel medzi bieloruským Dinamom Bresť a českou Viktoriou Plzeň sa odohrá na neutrálnej pôde v Arménsku.

    Prvé stretnutie týchto dvoch celkov dopadlo lepšie pre Plzeň, ale stále je v odvete všetko otvorené. Plzeň po prvom polčase vyhrávala 2:0 gólmi Šulca a Kašu, ale hostia znížili na konečných 2:1 v 78. minúte gólom Shestyuka. Dinamo má tak doma ešte určite šancu zabojovať o postup, obzvlášť, keď už nepatrí pravidlo o strelenom góle na pôde súpera.

    Verme, že uvidíme kvalitné stretnutie, v ktorom sa oba celky pobijú o postup do tretieho predkola. Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    Dinamo Brest: Stěpanov – Judčic, Jasjukevič, Affi, Slabaševič – Olechnovič (C), Tichanovskij, Sedko, Lynko, Bilenkij – Šestjuk

    Náhradníci: Denisenko – Anufrijev, Maskalenčik, Miljutin, Areševič, Sanusi, Šapoval, Ščerbo, Usenia, Žurnevič

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Hejda (C), Brabec, Hybš – Ndiaye – Kayamba, Káčer, Šulc, Mosquera – Beauguel

    Náhradníci: Tvrdoň, Mrózek – Pernica, Chorý, Hlavatý, Falta, Matějka, Koželuh, Ba Loua, Pachlopník

    Rozhodca: Al-Hakim – Klyver, Hallin – Maqedonci (všetci SWE)
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas tohto odvetného stretnutia sa tak čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia medzi Dinamom Brest a FC Viktoria Plzeň sa už naplno rozbehol, výkop mal bieloruský celok v bielych dresoch, ten český nastupuje v tmavých.
     
    2
    Pripomínam, že toto odvetné stretnutie sa nehrá na bieloruskej pôde, ale na neutrálnej v Arménsku. Na štadióne sú len novinári a TV štáb, zápas sa hrá bez prítomnosti divákov.
     
    3
    Dinamo Brest sa snaží o postupnú rozohrávku smerom dopredu, Plzeň sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky. Pod tlakom je bieloruský celok, ktorý prehral na pôde súpera 2:1.
     
    4
    Ale ako dobre vieme, pravidlo o strelenom góle na pôde súpera už neplatí. Napríklad, ak by Brest dnes po základnej hracej dobre vyhral 1:0, išli by sa do predĺženia.
     
    5
    Za dlhou prihrávkou do pokutového územia Brestu utekal Beauguel, ale ako prvý bol pri lopte brankár Stěpanov. Žiadne nebezpečenstvo tak bieloruskému celku nehrozilo.
     
    6
    Ani Brestu potom nevyšla kombinácia na útočnej polovici, Plzeň získava loptu späť na svoje kopačky a rozbieha postupnú útok. Český celok sa nemá kam ponáhľať.
     
    7
    Prvý náznak zaujímavejšej príležitosti, na hranici pokutového územia sa do lopty poriadne oprel Kayamba, ale futbalista českého celku bránu netrafil.
     
    8
    Loptu teraz na kopačkách držia futbalisti Brestu, ale majú veľké problémy pri prechode do útoku. Plzeň výborne obsadzuje stred poľa.
     
    9
    Plzeň zahrávala po nedovolenom zákroku priamy kop na útočnej polovici, ale center pred pokutové územie upratala obrana Bresu do bezpečia. Český celok však pokračuje vo svojom nápore.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na prvú gólovú šancu, hrá sa však aktívny futbal z oboch strán.
     
    11
    Po tomto útočnom výpade bieloruského celku bude nasledovať odkop od Hruškovej brány. Ešte dodám, že v základnej zostave Plzne má svoje zastúpenie aj Slovensko, v boji o postup pomáha českému celku niekdajší futbalista MŠK Žilina a jej kapitán Miroslav Káčer.
     
    12
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Je tu prvý gól tohto stretnutia a dáva ho český celok! Nedávno spomínaný Miroslav Káčer má na ňom hlavnú zásluhu, keďže potiahol rýchly brejk svojho celku, krásnou prihrávkou do behu vysunul za obranu súpera JOELA KAYAMBU, ktorý postupoval na brankára Stěpanova a ako padal na zem, tak ho Kayamba úspešne prehodil a lopta doputovala do siete – 0:1!
    12. Kayamba (PLZ) - 0:1
     
    13
    Dinamo Brest má teda veľmi náročnú úlohu. V celkovom súčte gólov vyhráva Plzeň 3:1, takže aby zápas putoval do predĺženia musí bieloruský celok streliť dva góly.
     
    14
    Plzeň pokračuje vo veľmi aktívnej hre a znova kombinuje na útočnej polovici. Brest je pod tlakom a ak rýchlo niečo nezmení, postup sa už môže čoskoro rozplynúť.
     
    15
    Štvrťhodinu tohto stretnutia tak Plzeň zvládla výborne. Súpera do žiadnej šance český celok nepustil, dokázal skórovať a pomaličky sa približuje postupu do tretieho predkola Európskej konfederačnej ligy.
     
    16
    Nič na tom nezmenil ani tento rýchly útok Brestu, po nevydarenej kombinácii bude nasledovať len odkop od Hruškovej brány.
     
    17
    Teraz sa už brankár Hruška musel mať na pozore, ale nič vážnejšieho riešiť nemusel. Sedko vyskúšal jeho pozornosť spoza pokutového územia, ale táto strela bola slabá a išla len do miest, kde bol pripravený brankár Hruška.
     
    18
    Častejšie je teraz pri lopte bieloruský celok, ale ten sa opäť len veľmi ťažko dostáva na útočnú polovicu. Plzeň na nič nečaká a okamžite sa snaží o vysoké napádanie rozohrávky svojho dnešného súpera.
     
    19
    Autor otváracieho gólu Kayamba sa teraz dostal k strele, ale tá bola veľmi nepresná a nijak bránu domácich neohrozil.
     
    20
    Aj po otváracom góle sa oba celky snažia o aktívnu hru smerom dopredu. Brestu už v podstate ani nič iné nezostáva, Plzeň má momentálne dostatočne nahraté.
     
    21
    Do kombinácie Brestu sa teraz zapája aj brankár. Obaja brankári boli zatiaľ bez výraznejšej práce, aj keď už Stěpanov musel loviť loptu zo svojej siete.
     
    22
    Hostia pohodlne kontrolujú stred poľa, po zisku lopty sa nikam neponáhľajú. Dostávame sa približne za prvú polovicu úvodného dejstva.
     
    23
    Stretnutiu chýba aj tá prvá futbalová atmosféra. Na štadióne sa nenachádzajú diváci, už si však mužstvá ako tak na to mohli počas tejto doby zmiznúť.
     
    24
    Hybš skúsil hodiť dlhé autové vhadzovanie do pokutového územia Brestu, ale tam sa nikto z jeho spoluhráčov do zakončenia nedostal.
     
    25
    K lopte sa dostáva Plzeň, ale zatiaľ sa hostia znova nikam neponáhľajú. Brestu teraz nepomáha ani vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    26
    Po rýchlom brejku Brestu centroval do pokutového územia súpera Lynko, ale lopta sa dostala len k defenzíve českého celku a žiadne nebezpečenstvo sa tak nezrodilo.
     
    27
    Teraz sa však bieloruský celok dostáva na útočnú polovicu a svoju kombináciu presúva takmer pred pokutové územie svojho dnešného súpera.
     
    28
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Beauguel, prichádza Chorý.
     
    29
    Už v prvom polčase prichádza striedanie Michala Bílka. Ťažko povedať, čo je za týmto striedaním, či Beauguelove zranenie, alebo nejaký taktický zámer.
     
    30
    Polhodina v Arménsku je už minulosťou. Viktoria Plzeň vyhráva 1:0 po góle Kayambu a smeruje za postupom do tretieho predkola Európskej konfederačnej ligy.
     
    31
    Faul zo strany Brestu na nového hráča na ihrisku, teda Chorého. Plzeň môže rozohrávať loptu na súperovej polovici ihriska.
     
    32
    Veľa nechýbalo a mohlo byť vyrovnané! Brest zahrával po faule priamy kop tesne pred pokutovým územím, center od Sedka zrejme aj za prispenia malého teču Jasjukeviča smeroval na bránu, ale brankár Hruška dokázal vytesniť loptu na tyčku a následnú odrazenú loptu dostala obrana českého celku do bezpečia!
    32.
     
    33
    Zakrátko zahrával bieloruský celok rohový kop, ale ten už žiadne ohrozenie Hruškovej brány nepriniesol.
     
    34
    Brest začína s blížiacou sa záverečnou časťou prvého polčasu byť čoraz viac nebezpečnejší. Bieloruský celok je stále vo veľmi nevýhodnom postavení, v súčte oboch zápasov prehráva o dva góly.
     
    35
    Plzeň si však začína dávať väčší pozor v defenzíve. Brest prakticky okrem nedávneho priameho kopu nemal nič zaujímavé, z hry si žiadny šancu nevypracoval.
     
    36
    Pomaly sa teda dostávame do záverečnej časti prvého polčasu. Uvidíme, či ešte príde nejaký ten zaujímavý moment.
     
    37
    Český celok nemusí nijak riskovať smerom dopredu. Plzeň po zisku lopty hrá to čo potrebuje, snaží sa loptu udržať na kopačkách čo najdlhšie.
     
    38
    Tempo hry s blížiacim sa koncom prvého polčasu však začína opadať. To českému celku určite nijak neprekáža.
     
    39
    Brest má teraz problémy vo svojej kombinácii a veľmi často po nepresnej prihrávke len tak odovzdá loptu na kopačky súpera.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Jasjukevič (Dinamo Brest).
     
    41
    Sme už v záverečnej časti úvodného dejstva. Vyzerá to, že na polčasovú prestávku pôjde spokojnejší český celok.
     
    42
    Rýchle útočný výpad teraz brestu nič zaujímavého neprinášajú, plzenská defenzíva pracuje veľmi úspešne.
     
    43
    Šestjukov center len preletel okolo pokutového územia súpera, už teda sledujeme kombináciu aktuálne postupujúceho celku.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu bude čoskoro minulosťou. Uvidíme, či sa bude aj niečo málo nadstavovať.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo v Arménsku odvetného stretnutia medzi bieloruským Dinamom Brest a českou Viktoriou Plzeň je už minulosťou. Oveľa spokojnejší je český zástupca, keďže v 12. minúte zužitkoval výbornú Káčerovu prihrávku Kayamba a poslal Plzeň do vedenia. Oba celky sa snažili hrať v prvom polčase útočný futbal, Plzeň však okrem gólu žiadnu vyloženú gólovú šancu nemala a nebezpečný priamy kop Brestu dokázal zneškodniť brankár Hruška. Plzeň po prvom polčase vyhráva 1:0 a v súčte oboch zápasov to je 3:1!

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:02.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto odvetného stretnutia je v plnom prúde, výkop mala Plzeň. Ani jeden z trénerov pred druhým polčasom nestriedal.
     
    47
    Jednoznačne nôž na krku má bieloruský Dinamo Brest. V súčte oboch zápasov prehráva 1:3 a má už len tento jeden polčas, aby zápas poslal do predĺženia.
     
    48
    Pekná spolupráca futbalistov českého zástupcu, celé sa to však končí len nepresným centrom od Řezníka.
     
    49
    Ale Plzeň teraz mohla navýšiť svoje vedenie, čo sa však nestalo! Centrovaná lopta prepadla na zadnú tyč, tam sa do hlavičky dostal Mosquera, ale brankár Stěpanov vytiahol výborný zákrok a ešte ako tak drží svoj tím nad vodou.
    49. Mosquera (PLZ)
     
    50
    Ak však čoskoro Brest nestrelí gól, bieloruský celok sa začne potápať. Ešte však nie je nič stratené, Plzeň si dáva pozor v obrane, musí však začať premieňať svoje šance.
     
    51
    Ďalší útok Plzeň zo strany súpera úspešne zastavila, Brest však zostáva usadený na útočnej polovici.
     
    52
    Center do pokutového územia bieloruského celku nebol nijak nebezpečný, nikto z obrany Brestu nemusel zasahovať.
     
    53
    Zatiaľ najväčšiu šancu v druhom polčase mala Plzeň. Bieloruský Brest na svoju šancu čaká, dnes sa český celok výborne pripravil aj po defenzívnej stránke.
     
    54
    Smerom dopredu to však teraz českému zástupcovi moc nejde, Šulc nepresnou prihrávkou len poslal loptu na kopačky súpera.
     
    55
    Striedanie v tíme Dinamo Brest: z ihriska odchádza Lynko, prichádza Areševič.
     
    56
    Tréner Brestu sa odhodlal k prvému striedaniu. Práve noví hráči na ihrisku môžu priniesť ešte ten potrebný impulz.
     
    57
    Faul zo strany bieloruského celku, Plzeň bude rozohrávať priamy kop na útočnej polovici.
     
    58
    Ale faulom sa teraz previnili aj futbalisti FC Viktoria Plzeň, takže Brest rozohráva na svojej polovici a snaží sa čo najskôr prejsť do útoku.
     
    59
    Druhý polčas je zatiaľ podobný tomu prvému. Plzeň sa po zisku lopty nikam neponáhľa, Brestu zase tie rýchle prechody do útoku nevychádzajú.
     
    60
    Hodina z tohto odvetného stretnutia je už minulosťou. Plzeň stále v súčte oboch zápasov drží výsledok 3:1 a ten znamená postup do tretieho predkola Európskej konfederačnej ligy.
     
    61
    Brest operoval pred pokutovým územím súpera, ale previnil sa faulom a tak nemohol vo svojom útočnom ťažení tento bieloruský celok pokračovať ďalej.
     
    62
    Druhý polčas nám zatiaľ okrem tej jednej gólovej príležitosti nič zaujímavého nepriniesol. Tempo hry začína opadať, Plzeň sa určite nesťažuje.
     
    63
    Prízemná lopta do pokutového územia českého celku nenarobila defenzíve žiadne problémy, zakrátko sa však Brest znova dostáva k lopte.
     
    64
    Zo strednej vzdialenosti to skúšal Judčic, ale jeho pokus nijak neohrozil bránu Hrušky.
     
    65
    Následne si zakrátko brankár českého zástupcu pohodlne poradil s centrovanou loptou. Plzeň začína svoju kombináciu na vlastnej polovici ihriska.
     
    66
    Vidíme pohyb pri lavičke českého celku, Plzeň by mala čoskoro striedať.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Mosquera, prichádza Falta.
     
    68
    Čas sa začína pomaličky Brestu krátiť, stále prehráva bieloruský celok o dva góly.
     
    69
    Plzeň úspešne odráža všetky útoky svojho súpera. Naozaj už veľmi dlhú dobu čakáme na niečo zaujímavé v druhom polčasu.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Judčic (Dinamo Brest).
     
    71
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Plzeň dáva svoj druhý gól v tomto zápase a smeruje za postupom! Prízemný center pred bránu nedokázal zachytiť ani brankár Stěpanov a ani jeho obrancovia, k lopte sa dostal ŠIMON FALTA a presnou strelou posiela Plzeň v tomto zápase do vedenia o dva góly – 0:2!
    71. FALTA - 0:2
     
    72
    Bieloruský celok je na pokraji vypadnutia. V konečnom súčte oboch stretnutí prehráva 4:1!
     
    73
    Ak sa teda nič vážneho nestane, český celok by si už mal postrážiť svoj postup.
     
    74
    Ešte nám však nejaký ten čas do konca tohto stretnutia zostáva. Uvidíme, či prídu aj ďalšie zaujímavé momenty.
     
    75
    Faltov center len preletel cez pokutové územie Brestu, nikto z jeho spoluhráčov sa k lopte nedostal.
     
    76
    Hra sa teraz na malý moment musela prerušiť. Ndiayem zostal ležať na trávniku, ale hráč Plzne vyzerá byť napokon v poriadku.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Slabaševič (Dinamo Brest).
     
    78
    Striedanie v tíme Dinamo Brest: z ihriska odchádza Tichanovskij, prichádza Šapoval.
     
    79
    Striedanie v tíme Dinamo Brest: z ihriska odchádza Sedko, prichádza Sanusi.
     
    80
    Necelých desať minút zostáva do konca tohto stretnutia. O postupe vyzerá byť už jednoznačne rozhodnuté.
     
    81
    Uvidíme, či ešte Brest skúsi nejakým spôsobom zariskovať v útoku, alebo už bieloruský celok toto stretnutie bude chcieť len dohrať.
     
    82
    Teraz dokázal zaútočiť český celok, ale ako prvý bol pri lopte v pokutovom území brankár Stěpanov.
     
    83
    Čas sa už začína rýchlo krátiť. S najväčšou pravdepodobnosťou sa do tretieho predkola dostane Plzeň a môžeme konštatovať, že zaslúžene.
     
    84
    Do kombinácie bieloruského celku sa zapája aj brankár Stěpanov. Plzeň začína úspešne obsadzovať stred poľa.
     
    85
    Striedanie v tíme Dinamo Brest: z ihriska odchádza Šestjuk, prichádza Anufrijev.
     
    85
    Striedanie v tíme Dinamo Brest: z ihriska odchádza Slabaševič, prichádza Maskalenčik.
     
    86
    Sme už v záverečnej časti druhého polčasu a zrejme už s istotou môžeme povedať, že aj celého tohto dvojzápasu.
     
    87
    Plzeň si postrážila rohový kop súpera a dostáva loptu ďaleko do bezpečia.
     
    88
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Kayamba, prichádza Ba Loua.
     
    88
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Šulc, prichádza Hlavatý.
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, či sa ešte bude niečo nadstavovať.
     
    90
    Tím Dinamo Brest práve strelil gól!
    Tak predsa len dáva bieloruský celok v tomto zápase gól, ale ten už prichádza neskoro! Veľká chyba defenzívy českého celku, brankár Hruška poslal loptu na Ndiayeho, ten ju chcel brankárovi vrátiť, ale miesto toho sa lopta dostala k STANISLAVOVI BILENKIJOVI a ten sám vo veľkej šanci nezaváhal – 1:2!
    90. Bilenkij (DMB) - 1:2
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    90+2
    Plzeň zahrávala rohový kop, ale ten ohrozenie brány Brestu nepriniesol. Už sa len čaká na záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Areševič (Dinamo Brest).
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas tohto odvetného stretnutia ešte ponúkol dva presné zásahy. V 71. minúte sa za Plzeň presadil striedajúci Falta, za Brest v samom závere znížil na konečných 1:2 z pohľadu bieloruského celku Bilenkij. Aj odvetné stretnutia sa teda končí rovnakým výsledkom a to víťazstvom Plzne 2:1 a český celok postupuje do tretieho predkola Európskej konfederačnej ligy.

    Ďakujem za pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok večera! (19:54:33)

    Miroslav Revaj

    Góly: 90. Bilenkij – 12. Kayamba, 71. Falta

    Karty:   40. Jasjukevič (DMB), 70. Judčic (DMB), 77. Slabaševič (DMB), 90+3. Areševič (DMB)


    Dinamo Brest: Stěpanov – Judčic, Jasjukevič, Affi, Slabaševič – Olechnovič (C), Tichanovskij, Sedko, Lynko, Bilenkij – Šestjuk
    Náhradníci: Denisenko – Anufrijev, Maskalenčik, Miljutin, Areševič, Sanusi, Šapoval, Ščerbo, Usenia, Žurnevič

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Hejda (C), Brabec, Hybš – Ndiaye – Kayamba, Káčer, Šulc, Mosquera – Beauguel
    Náhradníci: Tvrdoň, Mrózek – Pernica, Chorý, Hlavatý, Falta, Matějka, Koželuh, Ba Loua, Pachlopník

    Rozhodca: Al-Hakim – Klyver, Hallin – Maqedonci (všetci SWE)
    22.07.2021
    Plzeň - Dinamo Brest 2:1

    Góly: 22. Šulc, 33. Kaša – 78. Shestyuk

    Karty:   29. N'Diaye (PLZ), 90+2. Šulc (PLZ) – 51. Bilenkyi (DMB), 80. Lynko (DMB), 81. Yasukevich (DMB)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 9:3. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:12.