Nórsko – Brazília 27:24 (kon.) | Francúzsko – Argentína 33:27 (kon.) | Švédsko – Bahrajn 32:31 (kon.)
Nemecko – Španielsko 27:28 (kon.) | Portugalsko – Egypt 31:37 (kon.) | Dánsko – Japonsko 47:30 (kon.)
koniec
Francúzsko
33:27 (12:10)
Argentína
cz Sobota 24.07.2021, 04:00 • Yoyogi National Stadium • Olympijské hry - muži • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže z prvního kola utkání základních skupin olympijského turnaje, ve kterém se střetne Francie a Argentina. Začínáme ve 4:00.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.
     
    Francie
    Francie je obrovským papírovým favoritem tohoto duelu. Galský kohout si bude chtít vynahradit zklamání ze čtvrté pozice na letošním světovém šampionátu v Egyptě. Francie vládne světové házené v 21. století. Posuďte sami, Francouzi ovládli olympijský turnaj v Pekingu a Londýně. Před pěti lety v brazilském Riu de Janieru podlehli ve finále Dánům, kteří urvali historicky první medaili na velké házenkářské akci. Seveřané uspěli až ve čtvrtém souboji o zlato na evropském či světovém šampionátu, popřípadě olympijských hrách.

    Co se týče mistrovství světa, tak tam má Francie fantastickou bilanci. V letech 2009, 2011, 2015 a 2017 triumfovala. Zlato získala například i na evropském šampionátu 2010, respektive 2014. Z výše napsaného tak vyplývá, že hlavně na přelomu nultých a desátých let Francie dominovala světové házené, když v jednu chvíli držela zlato z olympiády a evropského i světového šampionátu.
     
    Návrat legendy
    Fanoušky francouzské házené rozhodně muselo potěšit zjištění, že o olympijský turnaj nakonec nepřijde ikona Nikola Karabatić. Ten kvůli problémům s kolenem absentoval na letošním mistrovství světa v Egyptě, které se stejně jako olympijské hry, odehrálo bez diváků. Trenér Gille neopomenul trojnásobného nejlepšího házenkáře planety a jak uvádí server iDnes, tak si pochvaloval jeho fyzickou připravenost před olympijskými hrami v Tokiu. Asi úplně nepřekvapí, že borec s jugoslavskými předky nechyběl na olympiádě v Pekingu, Londýně i Riu, takže v Zemi vycházejícího slunce zaútočí v sedmatřiceti letech na svou čtvrtou olympijskou medaili.
     
    Argentina
    Argentina má před sebou svou historicky třetí účast pod pěti kruhy. V Londýně i Riu de Janieru skončila desátá. Obecně můžeme tvrdit, že argentinská mužská házená zažívá vzestup. Před rokem vybojovali Argentinci zlatou medaili na prvním mistrovství Jižní a Střední Ameriky. Web IIHF zmiňuje, že to byl turnaj, který se konal vůbec v dějinách, protože Panamerická házenkářská federace se v uplynulých letech rozdělila a druhým nově vzniklým subjektem (kromě federace Jižní a Střední Ameriky) se stala federace Severní Ameriky a Karibiku.

    Další úspěch pro zemi, kterou si sportovní fanoušci spojí hlavně s Lionelem Messim, se dostavil letos v lednu. Na světovém šampionátu v Egyptě obsadili Argentinci jedenáctou příčku. Mistrovství světa se zúčastnili potřinácté v řadě za sebou a v Káhiře zapsali nejlepší výsledek v historii. Za sebou nechali takové házenkářské velmoci jako Rusko (to mimochodem nestartovalo po udělení dvouletého dopingového trestu kvůli státem podporovanému dopingu pod národní vlajkou, nýbrž oficiálně vystupovalo jako Tým Ruské házenkářské federace) či Německo, třetí tým z olympiády v Riu.
     
    Vzájemné zápasy
    Ze dvanácti zápasů neuhrála Argentina ani bod. Oba celky se střetly před pěti lety v Riu v základní skupině a Francie zvítězila poměrem 31:24. V konečném účtování skončila o tři body pátá za Katarem a na rozdíl od pořadatele MS 2015 nepostoupila do čtvrtfinále. Právě na onom dosti kontroverzním světovém šampionátu před šesti lety se utkala Francie s Argentinou v osmifinále a Francouzi deklasovali Argentince 33:20.
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Gérard, Genty – Remili, Richardson, Mem, Tournat, N. Karabatić, Mahé, N'Guessan, Abalo, Guigou, L. Karabatić, Fabregas, Descat, Porte.

    Argentina: Maciel, Bar – Fernández, F. Pizarro, S. A. Simonet Moldes, Vainstein, D. E. Simonet, I. Pizarro, P. Simonet, Martínez Camí García, Moscariello, Carou, Mourino, Bonanno.

    Rozhodčí: Belkhiri, Hamidi (oba ALG).
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    1
    Argentina hraje v tmavém, Francie v bílém. Jako první se brání papírově domácí celek. (0:0)
     
    1
    Ztráta Argentiny, ta se nedostala ani k zakončení a Argentinci mohou postavit obranu 1:5. (0:0)
     
    2
    Diego Esteban Simonet se nechal obejít pravou spojkou Memem, držel ho a potom stáhl na palubovku, hned dostává dvojku. (0:0)
    2
    Rána ze spojky se odrazila na pravé křídlo kde S. A. Simonet Moldes neubránil Abala a ten se trefil k zadní tyči. (1:0)
    3
    Gerard nejprve vychytal Bonanna z pravé spojky a druhé vlny u své bližší tyče a Mem poslal oblouček do prázdné brány. (2:0)
     
    4
    S. A. Simonet zablokovaný na středu, vzápětí už je Argentina kompletní a nehraje tak s prázdnou bránou. (2:0)
     
    4
    V signalizované pasivitě minul Bonanno podstřelem z levé spojky krátkou tyč a rozehraje Gérard. (2:0)
     
    5
    Remili byl spojce bráněn v brankovšti, když byl zdvojen, sedmička. (2:0)
     
    5
    Guigou selhal sedmičkou do pravé nohy Maciela. (2:0)
     
    6
    Francouzi jsou zatím hodně agresivní v obraně, což nyní poznal D. S. Simonet na pravé spojce. (2:0)
     
    7
    Signál Argentiny skončil pasem ze středu na levou spojku a bomba z výskoku z ruky S. A. Simoneta se odrazila od přední tyče. (2:0)
     
    7
    Guigou byl pozdě u pivota a nahrávka přes Remiliho prošla na šestku, kde zřejmě Moscariello spálil jasnou šanci proti Gérardovi a jeho levé noze. (2:0)
    8
    Remili dostal moře prostoru na pravé straně a z druhé vlny na bližší tyč se nemýlil. Argentina reaguje timeoutem. (3:0)
    8
    Diego Esteban Simonet si našel prostor pro ránu z pravé spojky do horní části brány, Gérard bez šance. (3:1)
     
    9
    Vypadalo to, že N´Guessan si vylámal zuby na Macielovi a po zákroku brankáře útočí celek z Jižní Ameriky. (3:1)
    10
    Federico Pizarro vyrobil fatální chybu a poslal Francii do kontru, N´Guessan vypálil z pravé spojky křížem, Maciel si rukama hodně sáhl, ale nestačilo to. (4:1)
    11
    Federico Pizzaro dorazil rozhýbanou obranou trefou z rozběhu na levé spojce. (4:2)
    11
    Už se zdálo, že Federico Pizzaro zase ztratí míč na pravé spojce proti dvěma soupeřům, ale míč se mu odrazil do ruky a jej dostal do sítě. (4:3)
    12
    Francie protlačila míč na levé křídlo, kde Guigou vyskočil, Bonanno jej musel nechat zakončit a byla z toho pátá branka Francouzů. (5:3)
     
    13
    Diego Esteban Simonet se na střední spojce zbavil Fabregase, Argentina chtěla dvojku pro Francouze, následně se Simonet neprosadil z pravé spojky. (5:3)
    14
    Rozhodčí už zvedli ruku. Nicméně pak Argentina dovolila nahrávku Remiliho z výskoku na levé spojce snad přes dva hráče a Fabregas na pivotu udeřil k pravé tyči. (6:3)
     
    15
    Diego Esteban Simonet prorážel na pravé spojce proti Fabregasovi. (6:3)
    15
    Moscariello spálil trhák k brankářově pravé tyči a z kontru Mem přichystal pozici pro Remiliho na levé spojce. Ten ačkoliv preferuje levou ruku, tak skóroval. (7:3)
     
    16
    Proti nahrávce do levého křídla vykopl Abalo pravou nohu a je si vědom, že si dvě minuty nezahraje. (7:3)
    16
    Nikola Karabatič bránil proti pravé spojce v brankovišti, Remili ještě rukama uhýbal, aby nevyrobil sedmičku, ale nebylo to nic platné. Nařízenou sedmičku poslal Federico Pizzaro s falší o zem k pravé tyči. (7:4)
    17
    Nikola Karabatič na sebe natáhl dva hráče a sklepl pod sebe na Mema do výskoku na střední spojce, ten napálil balón na svou levou stranu do protipohybu brankáře. (8:4)
     
    18
    Argentina kombinuje. (8:4)
     
    19
    Federico Pizzaro narazil na ruce soupeře při zakončení z pravé spojky. Blokoval zřejmě Luka Karabatič, následovala technická chyba Argentiny, celkově už čtvrtá, to Francie má jedinou. (8:4)
    19
    Luka Karabatič nezpracoval nahrávku na pivota, ale k balónu se potom dostal Mem a ten připravil gól pro Remiiliho na falešném pivotu, Remili zatočil balón podél pravé nohy brankáře. (9:4)
     
    20
    Vainsten držel zprava Nikolu Karabatiče, sedmička. (9:4)
    21
    Francouzský kapitán Guigou uklízí míč s přehledem o zem do levé poloviny brány. (10:4)
    21
    Diego Esteban Simonet procedil míč ze střední spojky za Gérarda, který zasáhl, ale srazil si míč do sítě. (10:5)
    22
    Mem umístil míč krásně z pravé spojky mezi dvěma bránícími hráči levačkou k delší tyči. (11:5)
    22
    Diego Esteban Simonet využil sklepnutí pod sebe a z pravé spojky vymetl kratší šibenici, Gérard se ani nepohnul. (11:6)
    23
    Luka Karabatič rozehrál volný hod na středu a Remili schoval svůj pokus z pravé spojky až balón propadl mezi nohama brankáře. (12:6)
    24
    Pablo Simonet kontruje z levé spojky. (12:7)
     
    24
    Mem byl faulovaný na pravé spojce Diegem Estebam Simonetem. Následně si počkala obrana na pokus Remiliho. (12:7)
     
    25
    Argentina se dožadovala odpískání útočného faulu, bránící hráč byl natlačen do brankoviště mimo hru. Rozhodčí nepískali. V signalizované pasivitě byl nařízený volný hod a N´Guessan už musel střílet hned po rozehrávce, vystoupal na levé spojce a tvrdou střelou přestřelil bránu. (12:7)
     
    26
    Bude to sedmička, protože Fabregas se dopustil faulu z pravé strany na Diega Estebana Simoneta. (12:7)
     
    26
    Gérard ale vykopává sedmičku Federica Pizarra levou nohou. (12:7)
     
    27
    Argentina běžela do kontru, ale naprosto zbytečně, nařízena totiž i sedmička na druhé straně a házet bude zřejmě Guigou. (12:7)
     
    27
    Guigou tentokráte trefuje ze svého pohledu pravou tyč a balón se odráží na šestku do rukou bránícího Pabla Simoneta. (12:7)
    28
    Argentina prováhala možnost pasu středem na Moscariella, a tak přišla nahrávka ze středu na levou spojku, kde Pablo Simonet obešel Mema a křížem pod víko obstřelil Gérarda. (12:8)
     
    29
    Při ložence Abala z pravé strany vyprovokoval brankář křídlo Francie k umístění míče směrem k zadní tyči a tu potom zavřel. (12:8)
     
    29
    Mem se asi pořádně zapotil. Proti levé spojce pleskl soupeře pravou rukou z pravé strany do kroku, možná i obličeje a proti dvěma minutám nemůže namítat vůbec nic. Ve vzduchu visela přímá červená karta. (12:8)
    30
    Fernández posílá sedmičku k levé tyči. (12:9)
    30
    Vzápětí I. Pizzaro se zbavil na levé straně Remiliho a z křídla snížil na rozdíl dvou branek, 25 sekund před poločasem si Francie bere timeout. (12:10)
     
    30
    Mahého křižná nahrávka ze střední spojky na Guigou měla k ideálu opravdu hodně daleko a Francouzi si nerozuměli ani v nejmenším. (12:10)
     
    30
    První poločas skončil. (12:10)
     
    Francie tak nakonec vede po poločase jen o dvě branky, což je vzhledem k dosavadnímu průběhu celkem přijatelný stav pro Argentinu. Argentinci totiž čekali na svou první trefu skoro osm minut. Následně Francouzi utekli na rozdíl pěti gólů. Nicméně i kvůli tomu, že se nechali Francouzi hned třikrát vyloučit a Guigou poslal svou druhou sedmičku do tyče, tak je Argentina rozhodně ve hře a může se porvat ve druhém poločase o překvapení. Argentinu může mrzet, že Gérard se dvakrát vyznamenal levou nohou proti Moscariellovi na pivotu a při sedmičce Diega Simoneta. Do toho ještě spálili Argentinci samostatný únik.
     
    31
    Začal druhý poločas. (12:10)
     
    31
    Sedmička po faulu Martíneze na Nikolu Karabatiče na levé spojce. (12:10)
    31
    Descat se nemýlil do pravé části brány. (13:10)
    32
    Mosciarello dostal na pivotu nahrávku z pravé spojky a v pádu se stal prvním argentinským střelcem ve druhém poločase. (13:11)
    33
    Tournat byl zasažen na středu, následně vyslal Richardon povedenou prudkou střelu z pravé spojky. (14:11)
    34
    Zase vyšla Argentině sehrávka na pivota Moscariella, tentokráte nikoliv zprava, ale středem. (14:12)
    34
    Mahé naskočil jen do útočné fázi a oslovil ze spojky Fabregase na pivotu. (15:12)
    35
    Gól vstřelil tým Argentina (Diego Esteban Simonet). (15:13)
     
    35
    Vyloučení v týmu Argentina (Nicolás Bonanno). (15:13)
    35
    Descat zase vzal sedmičku a skóroval k levé tyči. (16:13)
     
    36
    Argentina hrála bez brankáře a Mosciarello byl na pivotu vychytán Gérardem. (16:13)
    36
    Mem a Richardson posunuli míč do pravého křídla, kde byl Diego Simonet pozdě u Porteho a ten utáhl střelu k zadní tyči. (17:13)
    37
    Francie pokryla nahrávku Vainsteina z pravé strany na Moscariella a při kontru se rozeběhl v závěru Richardson na pravé straně do druhé vlny a levačkou zamířil na místo určení. (18:13)
    38
    Gérard vyhodil přes celé hřiště a trefil břevno prázdné brány. Nicméně míč se odrazil na šestku Fabregasovi. Carou nemohl zasáhnout, protože už stál ve vlastním brankovišti. (19:13)
     
    39
    Federico Pizzaro střílel po nahrávce pod sebe levačkou z pravé spojky přes Mema na první tyč, kde vykopával Gérard levou nohu. (19:13)
    39
    Richardson vyskočil na středu po pasu pod sebe a narval balón mezi dvěma hráči k pravé tyči. (20:13)
    40
    Nejprve ztráta Argentiny. Nikola Karabatić si potom na levé straně vychutnal Moscariella a z devítky na bližší tyč rozvlnil síť. (21:13)
    41
    Pablo Simonet a S. A. Simonet přichystali balón z levé spojky na pivota Moscariella ten mířil k pravé tyči po zaváhání bránícího Fabregase. (21:14)
    42
    Fabregas si spravil chuť, říkal si o přihrávku na pivotu, dostal ji, otočil se kolem soupeře a nebylo, co řešit. (22:14)
    43
    Dost podobný gól! Mosciarello převzal balón na levé straně a na pivotu se prvním pohybem zbavil Nikoly Karabtiče a neubránil jej ani Mem. Těch branek, co Argentina nedala ve druhém poločase z pivota moc nebude. (22:15)
    44
    Simonet asistoval ze střední spojky při trefě Caroua, neptejte se z jaké pozice. (22:16)
    44
    Richardson využil nahrávky pod sebe a z těžké pozice propálil brankáře křížem na levé spojce, Carou byl hodně nedůrazný. (23:16)
    44
    Fernández skóruje (samozřejmě) z pivota. (23:17)
     
    45
    Gérard lapil trhák ke své levé tyči a Argentina neskórovala ani z druhého rychlého kontru v tomto duelu. (23:17)
    46
    Porte přehodil brankáře z pravého křídla. (24:17)
     
    46
    S. A. Simonet zkusil nahazovačku pasem z pravé spojky a devíti metrů. Při souboji na šestce Mahé postrčil Federica Pizzara a ten zůstal ležet v brankovišti. Že nebude hrát tři útoky, protože je ošetřovaný, to je asi to poslední, co Argentinu trápí. Horší je, že si musel nechat ledovat pravý kotník. Snad bude v pořádku. (24:17)
    46
    Argentina přece jen dostala míč na pravé křídlo, kde pálil přesně Vainstein. (24:17)
     
    47
    Moscariello vystoupil z levé strany na Nikolu Karabatiče a fauloval. (24:17)
    47
    Richardon převzal nahrávku pod sebe a bombou z dálky na levou stranu nedal brankáři šanci. Gólman Argentiny skákal ke své pravé tyči, ale nedosáhl na balón. (25:18)
     
    48
    Argentina neskórovala a musí se bránit. U míče Nikola Karabatič na levé spojce. (25:18)
     
    48
    Rozhodčí posuzuje souboj Porteho na pravé spojce proti Bonannovi tak, že posílá Argentince na dvě minuty odpočinout. (25:18)
     
    49
    Nikola Karabatič strhl do pivota z levé spojky na svého bratra, toho fauloval Fernández, sedmička. (25:18)
    49
    Descat se trefuje k pravé tyči a zůstává stoprocentní při sedmičkách ve druhém poločase. (26:18)
    50
    Ignacio Pizzaro si naskočil na levém křídle při nahrávce přes dva hráče a zakončil na protější tyč. (26:19)
    51
    Francie kombinovala, potom se Mourino trhl na šestce od Luky Karabatiće a ten toho využil k pravé tyči. (27:19)
    51
    Ignacio Pizzaro se zase prosazuje z levého křídla, nyní ale k první tyči. (27:20)
    52
    Gól vstřelil tým Francie (Melvyn Richardson). (28:20)
     
    52
    Vyloučení v týmu Francie (Valentin Porte). (28:20)
     
    52
    Gérard pouští do brány Gentyho. (28:20)
    53
    Nikola Karabatič dostal nahrávku pod sebe na pravé spojce od Richardsona a vypálil mezi dvěma hráči ke kratší tyči. (29:20)
     
    53
    Vyloučení v týmu Argentina (Ignacio Pizarro). (29:20)
     
    53
    Timeout pro Argentinu. (29:20)
     
    54
    Remili vyhrál jeden na jednoho z pravé strany. (29:20)
    54
    Diego Simonet dostal nahrávku od Vainsteina ze střední na levou spojku a z šestky překonal Gentyho. (29:21)
    55
    Mourino přidává trefu ze samostatného úniku, timeout pro Francii. (29:22)
    55
    Nikola Karabatić nasměroval pokus z levé spojky přes Mourina na krátkou tyč do protipohybu brankáře. (30:22)
    56
    Sníženo Ignaciem Pizarrem z levého křídla. (30:23)
    57
    Richardson pálí přesně z pravé spojky. (31:23)
    57
    Diego Simonet poslal míč hned z poloviny hřiště do prázdné brány. (31:24)
     
    58
    Útočný faul Francie na pravé straně. (31:24)
    58
    Mourino skóruje ze střední spojky, Genty šel brzy na svou levou stranu. (31:25)
    58
    Nikola z levé strany na Luku, na toho si nedal pozor Vainstein a Federico Pizzaro a výsledkem byla trefa přes pravou ruku brankáře. (32:25)
     
    59
    Francie bude čelit sedmičce kvůli faulu Porteho z pravé strany. (32:25)
    59
    S. A. Simonet Moldes umisťuje sedmičku na svou pravou stranu. (32:26)
    60
    Descat se vůbec poprvé zapisuje mezi střelce trefou ze hry, a sice z levého křídla, kdy jej neubránil Martínez a Descat potom odrazil svůj pokus o vzdálenější tyč. (33:26)
    60
    Sebastián Alejandro Simonet Moldes končí tento zápas, když v posledních sekundách zůstal neobsazený na šesti metrech. (33:27)
     
    Konec zápasu. (33:27)
     
    Francie – Argentina 33:27 (12:10)
    Nejvíce branek: Richardson 7, Remili 4, Fabregas 4 – D. E. Simonet 6, I. Pizarro 4, Moscariello 4. Rozhodčí: Belkhiri, Hamidi (oba ALG). Sedmimetrové hody: 6/4 – 3/2. Vyloučení: 5:4. Diváci: -0-.
     
    Francie potvrdila roli papírového favorita a zvládla na úvod olympijského turnaje duel s Argentinou. Galský kohout měl duel naprosto pod kontrolou. Argentina do něj naopak velice špatně vstoupila, když osm minut neskórovala. Francouzi potom utekli až na pět branek, nicméně v závěru úvodního dějství dokázali Argentinci snížit na přijatelný stav 13:15 ze svého pohledu.

    Obhájcům bronzu ale posléze vyšel (zase) mnohem lépe start poločasu a ve druhé třicetiminutovce byla dlouhou dobu Argentina nebezpečná jen souhrou s pivotem Moscariellou. V posledních minutách ještě hrozila dohrávkami do levého křídla, ale to už Francie věděla, že jí výhra neunikne. Duel rozhodla hlavně šíře francouzského kádru. Francouzský kouč poslal na plac ve druhém poločase hráče, kteří vůbec nezasáhli do první půle (Richardson, Descat, Porte) a hru celku, který na posledních dvou velkých akcích skončil bez medaile, to vůbec neovlivnilo.
     
    Statistiky zápasu
    Góly – 33:27
    Střely – 46:44
    Úspěšnost střelby v procentech – 72:61
    Branky z šesti metrů – 10/13 : 14/21
    Góly z křídel – 5/6 : 3/4
    Góly z devíti metrů – 8/13 : 4/9
    Góly z brejků – 2/3 : 1/3
    Góly do prázdné brány – 2/3 : 1/2
     
    Úspěšnost střelby – Francie
    Remili – 4/6
    Richardson – 7/7
    Mem – 3/6
    Gerard – 0/1
    N. Karabatić – 3/4
    Mahé – 0/0
    Genty – 0/0
    N´Guessan – 1/3
    Abalo – 1/3
    Guigou – 2/4
    L. Karabatić – 2/2
    Fabregas – 4/4
    Descat – 4/4
    Porte – 2/2
     
    Úspěšnost střelby – Argentina
    Fernández – 2/5
    F. Pizzaro – 2/5
    A. S. Simonet Moldes – 2/4
    Vainstein – 1/1
    D. E. Simonet – 8/9
    Moscariello – 4/6
    Carou – 1/1
    Martínez – 0/0
    Mourino – 1/2
    Maciel – 0/0
    Bonanno – 0/3
    Bar – 0/1
     
    Francie čeká v pondělí ve 2:00 SEČ Brazílie a opět bude (asi) favoritem. Argentina si to o dvě hodiny později rozdá s Německem.

    Děkujeme za pozornost. (05:51:49)

    Vít Muzikář

    Francúzsko
    # P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B Y. Genty 0/0 0 0
    12 B V. Gérard 0/0 0 0
    19 PK L. Abalo 1/0 0 1
    25 LK H. Descat 4/3 0 0
    23 P L. Fabregas 4/0 0 0
    21 LK M. Guigou 2/1 2 0
    22 P L. Karabatić 2/0 0 0
    13 SS N. Karabatić 3/0 0 0
    14 LK K. Mahé 0/0 0 1
    10 PS D. Mem 3/0 0 1
    17 LS T. N'Guessan 1/0 0 0
    28 PK V. Porte 2/0 0 1
    5 PS N. Remili 4/0 0 0
    9 PS M. Richardson 7/0 0 0
    11 P N. Tournat 0/0 0 0
    Celkom 33/4 2 0 4 0
    Argentína
    # P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
    87 B J. Bar 0/0 0 0
    40 B L. Maciel 0/0 0 0
    77 LS N. Bonanno 0/0 0 2
    15 P G. Carou 1/0 0 0
    2 LK F. Fernández 2/1 0 0
    10 PK R. Martínez 0/0 0 0
    11 P L. Moscariello 4/0 0 0
    22 P G. Mourino 2/0 0 0
    3 PS F. Pizarro 3/1 1 0
    7 LK I. Pizarro 4/0 0 1
    6 SS D. Simonet 6/0 0 1
    4 SS S. Simonet Moldes 2/0 0 0
    8 LS P. Simonet 2/0 0 0
    5 PS P. Vainstein 1/0 0 0
    Celkom 27/2 1 0 4 0
    Rozhodca: Belkhiri, Hamidi (oba ALG)
    Diváci: -0-