Japonsko - Austrália 3:5 (kon.) | Nový Zéland - India 2:3 (kon.)
Holandsko - Belgicko 1:3 (kon.) | Argentína - Španielsko 1:1 (kon.)
Veľká Británia - Južná Afrika 3:1 (kon.) | Kanada - Nemecko 1:7 (kon.)
koniec udalosti
Kanada - Nemecko

1:7

(0:1, 1:3, 0:1, 0:2)

cz Sobota 24.07.2021, 12:00 • Oi Hockey Stadium, Tokio • Olympijské hry - pozemný hokej - muži • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    60
    Německo právě vstřelilo branku!
    Krátce před koncem duelu se po velkém tlaku prosazuje MATS GRAMBUSCH, který překonává ležícího Kindlera. Němci tak zvítězí 7:1!
     
    59
    Německo právě vstřelilo branku!
    Další německá branka. Kanadě nevyšla rozehrávka, a tak se dopředu mohli vydat Herzbruch s NIKLASEM BOSSERHOFFEM, který svou střelou překonal Kindlera! A tak si trošku spravil chuť po předcházejícím úderu do bolestivých míst.
     
    44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Z trestného rohu zamířil přesně k levé tyči s šestkou hrající MARTIN DOMINIK HANER, a tak bílí vedou už 5:1. Ukázkově zahraný trestný roh.
     
    39
    Skvělý Kindler! Dlouhý pas za obranu dostal právě Ruhr, ale kanadský brankář vyrážečkou jeho pokus kryje. To byl hodně kvalitní zákrok!
     
    34
    Skvělý zákrok Kindlera! Ten vychytal pravou nohou Ruhrovu skvělou střelu!
     
    Německo právě vstřelilo branku:
    Druhou branku v utkání si připisuje LUKAS WINDFEDER, který tentokráte zužitkoval trestný roh. Německo vede už 4:1 a kráčí si za prvním vítězstvím na turnaji. Kindler na střelu německého střelce s číslem čtyři neměl nárok.
     
    24
    Německo práv vstřelilo branku! Autorem branky je opět se sedmnáctkou hrající JAN CHRISTOPHE RUHR! Ten se po tlaku před Kindlerem perfektně zorientoval a překonal soupeřova brankáře. Dnes už druhá branka šikovného německého útočníka. VIdeorozhodčí branku posvětili, a tak platí.
     
    24
    Němci sice vstřelili po velkém tlaku gól, ale kontrolovat se bude video. Tak uvidíme, zda-li branku sudí uznají.
     
    21
    Německo právě vstřelilo branku!
    To byla krásná kombinace Německa! Ti se tak vrací do vedení! Wellen totiž předložil krásnou přihrávku JANU CHRISTOPHEROVI RUHROVI, jenž neměl problém překonat soupeřova brankáře. Ten se nestačil přesunout. Avšak jen těsně.
     
    16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy srovnávají! Z bleskového protiútoku se prosadil KEEGAN PEREIRA, který skokem jako pravý lev překonal brankáře Němců a srovnává. Celkem překvapivě nutno říci.
     
    11
    Německo právě vstřelilo branku!
    Perfektně zahraný trestný roh! Na vrchol malého půlkruhu dostal nabito se čtyřkou LUKAS WINDFEDER, který překonal kanadského gólmana Kindlera! 1:0 pro favority dnešního mače.

    Daniel Krátký

    Wright (RSA), Vazques (ESP)
    Zahajovací sestavy:
    Kanada: Kindler - B. A. Pereira, Tupper (C), Johnston, Bissett, Smythe, Kirkpatrick - van Son, Ho-Garcia, Scholfield, Guraliuk, Panesar, Curran - K. R. Pereira, Wallace, Pearson, Boothroyd, Sarmento.

    Německo: Stadler - Windfeder, Muller, Haner, Grosse, Furk, Bosserhoff - Grambusch, Kaufmann, Hauke (C), Zwicker, Oruz - Wellen, Staib, Herzbruch, Ruhr, Weigand, Guchs.

    Branky: 16. Pereira - 11. Windfeder, 21. Ruhr, 24. Ruhr, 28. Windfeder, 44. Haner, 59. Bosserhoff, 60. Grambusch.