Jablonec – Ostrava 1:0 (kon.) | Pardubice – Karviná 2:2 (kon.) | Hr. Králové – Bohemians 1:1 (kon.)
Sparta Praha – Sigma Olomouc 3:2 (kon.)
koniec
FK Jablonec
1:0 (0:0)
FC Baník Ostrava
cz Sobota 24.07.2021, 16:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Česká FORTUNA:LIGA • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! Nový ročník FORTUNA:LIGY v sobotu startuje úvodními zápasy prvního kola. A mezi týmy, které se v akci představí nejdříve, patří i Jablonec s Ostravou.
     
    FK JABLONEC

    Severočeši před sebou mají sezónu, ve které se budou snažit navázat na povedené uplynulé roky. Vždyť v lize pravidelně končí mezi nejlepší čtveřicí, což je pro relativně skromný klub obrovský úspěch. Letos Jablonec touží prorazit také v pohárech. Na svého soupeře ve třetím předkole Evropské ligy zatím čeká.

    V porovnání s předchozími lety jabloneckou kabinu nepotkalo až takové zemětřesení. Odchod kanonýra Ivana Schranze do Slavie na severu Čech samozřejmě zamrzí, nicméně jinak tým Petra Rady vesměs posiloval. Natrvalo získal třeba Jaroslava Zeleného, Antonína Vaníčka či Davida Housku. Na hostování navíc přišel Tomáš Malínský.

    Jablonecké může před prvním ligovým kolem hřát výsledkově solidně zvládnuté přípravné období, na jehož závěr přišla cenná výhra 2:0 nad silným Dynamem Moskva. Potvrdí před domácími fanoušky roli papírového favorita?
     
    FC BANÍK OSTRAVA

    V Ostravě budou v aktuální sezóně rozhodně chtít vylepšit loňský rok. To se totiž ambiciózní tým umístil až na osmém místě, na Jablonec měl mimochodem dvacetibodovou ztrátu. Uvidíme, zda Slezané promluví do boje o pohárové příčky.

    Mezi Baníkovci bylo v uplynulých týdnech poměrně rušno. Stoperská opora Patrizio Stronati zamířil do Maďarska, ovšem zajímavou náhradou by mohl být hostující David Lischka ze Sparty. Kromě něj Ostravané získali také ofenzivní boleslavské duo Lukáš Budínský – Jiří Klíma, zajímavě se jeví rovněž příchod útočníka Ladislava Almásiho z Ružomberoku.

    V přípravném období se svěřencům Ondřeje Smetany výsledkově dařilo. Porazili třeba polský Gornik Zabrze, slovenskou Skalici nebo druholigovou Líšeň. Bodový zisk z neoblíbeného jabloneckého hřiště by jim na rozjezd přišel vhod.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Martinec, Zelený, Krob – Považanec – Pleštil, V. Kubista, Kratochvíl, Malínský – Doležal (C).
    Náhradníci: Vajner – Libor Holík, Hübschman, Vaníček, Smejkal, Pilař, Čvančara.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman – de Azevedo, Kaloč, Kuzmanović, Budínský – D. Buchta, Almási.
    Náhradníci: Murín – Sanneh, J. Pokorný, Sor, Jiří Klíma, Potočný, Zajíc.

    Rozhodčí: Pechanec – Hájek, Mokrusch.
     
    Vše už se chystá k výkopu nové prvoligové sezóny. V Jablonci panují velmi teplé letní podmínky, hřiště je výborně připraveno. Věřme, že se můžeme těšit na zajímavý fotbalový zážitek.
     
    Tomáš Malínský dnes odehraje 150. zápas v elitní české lize. Pokud do utkání zasáhne z lavičky Antonín Vaníček, bude pro něj jubilejní sté. Oba hráči přitom na sever Čech přišli až v minulých týdnech.
     
    Konečně zas pod přímým dohledem fanoušků nastupují oba týmy na hrací plochu. Do začátku duelu zbývají jen desítky sekund.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání s menším zpožděním za hlasitého skandování hostujících fanoušků odstartovalo. A Baník hned získává rohový kop.
     
    2
    Jiří Fleišman poslal od pravého praporku míč do skrumáže před jabloneckou brankou. Tam se k hlavičce propracoval David Lischka, jenž v obležení protihráčů mířil mimo.
     
    3
    David Štěpánek dobře vystoupil a na polovině hřiště přerušil útok Ostravy. Ta do zápasu vstoupila sympaticky a první minuty zatím patří jí.
     
    3
    Ale už zahrozil i Jablonec! Tomáš Malínský se na levé straně hezky prosadil kličkou a centroval do pokutového území. Dominik Pleštil hlavičkoval už trošku ze záklonu a nedokázal svůj pokus stlačit pod horní tyč.
     
    4
    Do akce poprvé musel jablonecký brankář Jan Hanuš! Dyjan Carlos de Azevedo totiž dostal míč sklepnutý ideálně za hranici šestnáctky. Volej také trefil poměrně dobře, škoda pro Baník, že jej neumístil více k tyči.
     
    6
    Viděli jsme další ostravský roh, tentokrát ale míč prolétl šestnáctkou bez zasažení některého z hostů.
     
    6
    Ostravští fotbalisté se udrželi u pokutového území a vytvořili si další příležitost. Ladislav Almási se hlavou dobře zavěsil do centru z levého křídla a donutil Jana Hanuše k povedenému zákroku na bližší tyči!
     
    8
    Zatím sledujeme parádní zápas! Jablonec měl k dispozici rohový kop, který z pravé strany rozehrál Jan Krob. Na první pohled se mohlo zdát, že centr je příliš nízký, jenže Miloš Kratochvíl ho nohou trefil tak dobře, že Laštůvku muselo zachránit až břevno!
     
    9
    Nemanja Kuzmanović roztáhl hru doleva na Azeveda, jehož centr na malé vápno pohotově odklidil do bezpečí David Štěpánek.
     
    10
    Tomáš Malínský vysoko napadal soupeřovu rozehrávku a jeden z Baníkovců ho skutečně trefil. Balon se však od domácího záložníka odrazil tak daleko, že z toho nakonec nic nebylo.
     
    11
    Tomáš Malínský je zatím hodně aktivní. Znovu se snažil ostravské obraně co nejvíce zkomplikovat situaci, což David Lischka vyřešil zkušeně a míč sklepl hlavou pro Laštůvku.
     
    12
    Nemanja Kuzmanović táhl rychlou akci Ostravy. Buchtovi však adresoval hodně nepovedenou přihrávku, míč končí až v zámezí.
     
    13
    Jiří Fleišman od levé postranní čáry vyslal skvostný centr a znovu se ukázalo, že Ladislav Almási zřejmě bude jablonecké obraně dělat problémy. Také teď se totiž prosadil v souboji, hlavou tentokrát zamířil jen těsně mimo!
     
    14
    Dominik Pleštil si troufl na souboj s přesilou a získal domácím roh.
     
    15
    Po rozehrávce standardky jablonecký tým obehrával pokutové území. Pak se balon dostal k Malínskému, který si ho přehodil na pravačku a zkusil pálit z úhlu. Rána přes bránící hráče neprošla.
     
    16
    Vojtěch Kubista si šikovně píchl míč okolo Fleišmana a kroutil centr na malé vápno, kam skluzoval Martin Doležal. Přece jenom mu ale krok či dva chyběl.
     
    17
    Pleštil se hnal za Martincovou přihrávkou, co mu síly stačily. Balon byl ale tak dlouhý, že ho ani jablonecký rychlík na hrací ploše nezastihl.
     
    19
    Severočeši v posledních minutách více drží míč a snaží si vydobýt územní převahu. Miloš Kratochvíl k tomu přidal ještě ránu zpoza šestnáctky. Po bloku se kopal roh, ze kterého nic nebezpečného nebylo.
     
    20
    Na zemi zůstal u vlastní brány ležet jeden z Ostravských, míří k němu zdravotníci.
     
    21
    Jednalo se o Jiřího Fleišmana, který bude – podle všeho – v pořádku.
     
    22
    Miloš Kratochvíl svým centrem uvnitř vápna zřejmě trefil ruku protihráče, jenže ta byla ukázkově přilepená k tělu. Jablonečtí tak ani nic nereklamovali.
     
    23
    Jablonec měl k dispozici další rohový kop. Hodně důrazně se k zakončení tlačil Martin Doležal, jemuž byl odpískán útočný faul. Rozehrávat bude Laštůvka.
     
    23
    Nádherná akce Jablonce! Dominik Pleštil nakopl motory a vyvezl míč podél pravé autové čáry. Pak centroval po zemi do pokutového území. V poměrně těžké pozici výborně trefil střelu z první Miloš Kratochvíl a Baník podržel Jan Laštůvka, který ránu na bližší tyč vyškrábl mimo!
     
    25
    Zápas v parádním tempu pokračuje. Aktuálně je to Jablonec, kdo má více ze hry. Uvidíme další roh.
     
    26
    A situace se bude opakovat, hosté míč před Kratochvílem opět odehráli do zámezí.
     
    27
    Další centr Jana Kroba už mířil přímo do předbrankového prostoru, kde úřadoval Jan Laštůvka. A ostravský gólman si poradil také při podobné situaci hned vzápětí, když centroval zprava Kratochvíl.
     
    28
    Dominik Pleštil obdržel další dobrý balon do běhu. Nyní se mu ale centr z pravé strany moc nepovedl, Jan Laštůvka se pro něj bez potíží natáhl.
     
    29
    Gigli Ndefe posílal před bránu nadýchaný centr, který Zelený možná trošku zbytečně odehrál jen na rohový kop.
     
    29
    Exekuce následné standardky ale pro Baník skončila fiaskem. Do protiakce se totiž vydali domácí. Pleštil to tentokrát vzal na sebe, křižná střela pravačkou proskákala asi dva metry mimo branku.
     
    30
    Rohový praporek pomohl domácím, když se od něj míč odrazil tak šikovně, že se bude kopat roh.
     
    31
    Centr Jana Kroba byl nebezpečný, David Lischka se každopádně zachoval nekompromisně a z malého vápna jej hlavou odehrál.
     
    32
    Rohy se opravdu nešetří! Další rozehrával opět Jan Krob. Brankář Laštůvka ho vyboxoval, míč se pak ještě odrážel k malému vápnu, kde se Martinec provinil útočným faulem.
     
    34
    Severočeši momentálně spíše rozvážně kombinují okolo poloviny hřiště. Sledujeme ojedinělou pasáž, kdy se toho tolik neděje.
     
    35
    Petr Rada si pustil pusu na špacír a hlavní rozhodčí mu přišel zblízka vysvětlit, že podobné chování nestrpí.
     
    36
    Ladislav Almási na polovině hrací plochy lehce přistrčil Martince, který toho využil a skončil na zemi. Jablonec bude rozehrávat.
     
    37
    Tomáš Malínský si v souboji troufl na Gigli Ndefeho. Lépe ze situace vyšel ostravský bek, který rychlého protihráče odclonil a balon se dokutálel do autu.
     
    38
    Ostravští do zápasu velmi dobře vstoupili, jenže aktuálně mají problémy s přechodovou fází a směrem dopředu toho od nich moc nevidíme. Lepším dojmem s blížícím se závěrem první půle působí domácí celek.
     
    39
    Baník může po delší době zahrozit, Ndefeho centr je sražený na roh!
     
    39
    Rohový kop rozehráli Slezané nakrátko. Míč se poté dostal zpět k Fleišmanovi, který ho zakroutil přímo do rukavic gólmana Hanuše.
     
    40
    Nemanja Kuzmanović nadělal starosti Jakubu Martincovi, který se snažil tělem pokrýt míč mířící do zámezí. Nakonec to ale pro Jablonecké dobře dopadlo a Jan Hanuš může vykopávat od své klece.
     
    41
    Jakub Martinec povedeně vystoupil a zastavil průnikovou přihrávku na Almásiho. Ten si už dělal zálusk na nebezpečný únik vstříc domácí brance.
     
    42
    Ladislav Almási si naváděl balon na pravou nohu, v cestě mu stál Martinec. Almási si ho pokusil zaseknout, jenže do obránce přitom vrazil a píská se nedovolený zákrok ve prospěch Jablonce.
     
    43
    Jablonečtí kombinují na útočné polovině a vyčkávají.
     
    44
    Dyjan Carlos de Azevedo se stal obětí nedovoleného zákroku. Chvíli to trvalo, než se postavil zpátky na nohy, teď už ale hra může pokračovat.
     
    45
    Nad rámec první půle se budou nastavovat dvě minuty. Uvidíme, zda si některý z týmů ještě stihne vypracovat nebezpečnou situaci.
     
    45+1
    Baníkovci drží balon a roztáhli hru doleva. Dyjan Carlos de Azevedo pak kroutil míč do oblasti penalty, kde dobře zapracoval Jakub Martinec.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Zápas odstartoval ve zběsilém tempu a úvodní čtvrthodina byla na šance na obou stranách opravdu bohatá. Ani jeden z týmů ovšem skóre otevřít nedokázal. Nejblíže k tomu měl Kratochvíl, který po rohu orazítkoval břevno, další příležitost mu navíc výborně chytil Laštůvka. Postupem času se začínalo hrát opatrněji a úvodní poločas nakonec žádný gól nenabídl.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Lukáš Budínský ve středu hřiště nachytal Kubistu, moc daleko se ale nedostal. Jablonecký protiútok zas špatně vyřešil Tomáš Malínský.
     
    47
    V úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky se hraje spíše opatrněji. Jako blesk z čistého nebe ale přišla zajímavá jablonecká akce, uvidíme roh.
     
    48
    Vysoký Krobův centr mířil do míst, kde se nacházel Tomáš Malínský. Ten ovšem neměl v souboji s Budínským moc velkou šanci, Ostravané se ubránili.
     
    49
    Dyjan Carlos de Azevedo si oblouček za domácí obranu zpracoval na prsa a už se snažil centrovat. Byl ale nachytán v ofsajdu, praporek pomezního vylétl vzhůru dnes vůbec poprvé.
     
    51
    David Štěpánek centroval od pravé postranní lajny hodně nepřesně, balon přistál až za ostravskou brankou. Jan Laštůvka ho uvede zpátky do hry výkopem.
     
    52
    Dyjan Carlos de Azevedo se příkladně vrátil a vypomohl defenzivě proti nákopu Jaroslava Zeleného. Severočeši budou vhazovat.
     
    53
    Lukáš Budínský měl dobrou šanci poslat před bránu kvalitní centr, kontakt s míčem mu ale nevyšel. Balon od jeho kopačky zamířil až do autu, škoda pro hostující tým.
     
    54
    Další oblouček z kopačky Jaroslava Zeleného se snesl do zámezí. Zatímco první poločas začal po fotbalové stránce parádně, ten druhý zatím v tomto ohledu trošku pokulhává.
     
    55
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dyjan Carlos de Azevedo, přichází Roman Potočný.
     
    55
    Obrovské štěstí pro Jablonec! Nemanja Kuzmanović nacentroval po zemi do šestnáctky. Jakub Martinec se snažil míč odehrát skluzem a trefil přitom tyč vlastní brány!
     
    56
    Hned po přečkání kritické situace se domácí nahrnuli na útočnou polovinu a budou moci zahrávat druhý rohový kop v krátkém časovém úseku.
     
    57
    Jablonečtí vůbec nezvládli krátkou rozehrávku rohu a museli se rychle vracet. Jan Krob (JAB) hasil nebezpečí skluzem a jelikož podle všeho trefil společně s míčem i nohu Buchty, vidí žlutou kartu.
     
    59
    Už to vypadalo, že půjde Ostrava do vedení, ale branka po zásahu VAR neplatí! Jaroslav Svozil, který po rozehrání standardní situace míč sklepával Almásimu před prázdnou klec, byl totiž v ofsajdu.
     
    62
    Pokračujeme tedy za bezgólového stavu. Na míči se drží Baník, zatím se ale nemůže dostat do pozic, ze kterých by mohl znovu zahrozit.
     
    63
    A v šanci se objevili také domácí. Tomáš Malínský dostal přesnou přihrávku do běhu, jenže se sám vyhnal z úhlu špatným prvním dotekem. Přesto ještě zvládl z těžké pozice zakončit, míč po teči padajícího Laštůvky skončil v boční síti.
     
    64
    Viděli jsme v pořadí už patnáctý jablonecký roh, jenže ani z tohoto mráčku nezapršelo.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 365 diváků.
     
    65
    Baníkovci se usadili na ofenzivní polovině. Vojtěch Kubista si posléze nekomplikoval situaci a míč hlavou odklidil na roh, za což od Petra Rady sklidil menší pokárání.
     
    66
    Po opakovaném centru Potočného měl úvodní gól zápasu na hlavě David Lischka. Jeho pokus z malého vápna zlikvidoval Jan Hanuš výborným reflexivním zákrokem!
     
    67
    Roman Potočný (OVA) na útočné polovině tvrdým skluzem přejel Malínského a po zásluze inkasuje žluté napomenutí. Je tedy prvním trestaným hráčem Baníku v nové sezóně.
     
    68
    Tomáš Malínský nedokázal vyvézt balon, znovu tedy centroval Roman Potočný. Tentokrát ale hodně nepovedeným způsobem.
     
    70
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Yira Sor.
     
    71
    Jablonci se aktuálně na útočné polovině příliš nedaří, řada hráčů je prakticky neviditelná. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce mají zatím více ze hry hosté.
     
    72
    Yira Sor se hned po svém příchodu na hřiště divákům představil pohotovou střelou po otočce z hranice pokutového území. Jan Hanuš měl co dělat, aby ji přizvedl nad jabloneckou branku!
     
    73
    David Buchta byl až podezřele volný za jabloneckou obrannou linií. Důvod byl však prostý – ofsajd.
     
    73
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází Václav Pilař.
     
    74
    Václav Pilař se uvedl kličkou v souboji se Sorem. Ten ho podrazil a Severočeši budou mít k dispozici standardní situaci z dobré pozice pro centr.
     
    75
    Jan Krob povedenou rozehrávkou oslovil Miloše Kratochvíla. Ten si balon zpracoval v levé části pokutového území a snažil se pálit, což mu skluzem překazil Roman Potočný.
     
    76
    Václav Pilař po svém příchodu na hřiště docela větrá ostravskou obranu. Další akce každopádně končí jen výkopem brankáře Laštůvky.
     
    77
    Vojtěch Kubista měl v souboji s Ndefem rychlostní hendikep a ostravský obránce si situaci v klidu pohlídal. Jan Laštůvka znovu uvede balon do hry výkopem od své svatyně.
     
    78
    Za faul proti Kratochvílovi na polovině hřiště vidí žlutou kartu David Buchta (OVA).
     
    79
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Ladislav Almási, přichází Jakub Pokorný.
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Jiří Klíma.
     
    80
    Miloš Kratochvíl to dvakrát zkusil z dálky. Nejdříve napálil Fleišmana, další pokus z voleje prolétl vysoko nad hostující bránou.
     
    82
    Yira Sor v protiútoku parádně vyvezl balon snad přes šedesát metrů. Poté ho posunul doleva na střídajícího Jiřího Klímu, který v tutovce trefil nohu vyběhnuvšího Jana Hanuše!
     
    83
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Tomáš Smejkal.
     
    84
    Hra se s blížícím se koncem zápasu přelévá ze strany na stranu. Oba týmy by rády ukořistily všechny tři body.
     
    85
    Po přízemním centru Dominika Pleštila z pravého křídla míč poskakoval přes ostravské malé vápno, Gigli Ndefe měl ale situaci pod kontrolou.
     
    86
    Václav Pilař se stal obětí dalšího faulu, jablonečtí fotbalisté mohou pokračovat ve svém pobytu na útočné polovině hřiště.
     
    86
    Martina Doležala si hostující defenziva hlídá na maximum. Jablonecký hroťák se dostal alespoň k možnosti sklepnout míč před bránu, Jan Laštůvka ovšem měl snadnou práci.
     
    88
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v Jablonci! Dominik Pleštil poslal z pravé strany oblouček do pokutového území. Na malém vápně se ve vzdušném souboji prosadil jeden ze vzrůstem nejmenších hráčů na hřišti VÁCLAV PILAŘ, který přehlavičkoval Ndefeho a uklidil míč do sítě.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Václav Pilař (FK Jablonec).
    Žlutou kartu dostává Jan Laštůvka (FC Baník Ostrava).

    První jmenovaný se při oslavě zbavil dresu, zatímco ostravský gólman vehementně protestoval u rozhodčího.
     
    90
    Baník se žene vší silou do ofenzivy, na vyrovnání má k dispozici pět nastavených minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Libor Holík.
     
    90+2
    Jaroslav Zelený výborně vystoupil proti přihrávce nešťastníka Ndefeho a Jablonec míří na útočnou polovinu. Tohle domácím hráčům vyhovuje.
     
    90+3
    Ostravu už pořádně tlačí čas, zatím se ale vůbec nemůže dostat do soupeřovy obrany. Míč mají v držení spíše Jablonečtí, zatím to hrají zkušeně.
     
    90+4
    Tomáš Smejkal po skvělé práci Pilaře po zemi hledal v šestnáctce Martina Doležala. Tomu dnes není přáno, ale zdá se, že by mu to nemuselo vadit.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Jiří Fleišman (FC Baník Ostrava).
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo, všechny tři body zůstávají po nesmírně zajímavém utkání v Jablonci! Domácí dnes nebyli vyloženě lepším týmem, ale našli dva hrdiny.

    Brankář Jan Hanuš zlikvidoval sedm ostravských střel, přičemž řada z nich byla z kategorie nejnebezpečnějších. Bezgólový stav tedy v závěru zlomili Jablonečtí, když se netradičně hlavou prosadil Václav Pilař. Právě nasazení Pilaře z lavičky se kouči Petru Radovi opravdu povedlo, Baník měl s tímto hráčem velké problémy.

    Ostrava sice po prvním kole zůstává na nule v kolonce bodů, ovšem výkon na severu Čech předvedla velice kvalitní. Pokud zapracuje na produktivitě, neměla by na první výhry čekat dlouho.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký víkend. (18:02:36)

    Ondřej Belák

    Góly: 88. Pilař (Pleštil)

    Karty:   57. Krob (JAB), 90. Pilař (JAB) – 67. Potočný (OVA), 78. D. Buchta (OVA), 90. Laštůvka (OVA), 90+5. Fleišman (OVA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 1:3. Rohy: 16:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 6:7.
    FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Martinec, Zelený, Krob – Považanec – Pleštil (90+1. Libor Holík), V. Kubista, Kratochvíl (83. Smejkal), Malínský (73. Pilař) – Doležal (C).
    Náhradníci: Vajner – Libor Holík, Hübschman, Vaníček, Smejkal, Pilař, Čvančara.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman – Kaloč – de Azevedo (55. Potočný), Kuzmanović (70. Sor), Budínský (79. Jiří Klíma), D. Buchta – Almási (79. J. Pokorný).
    Náhradníci: Murin – Sanneh, J. Pokorný, Sor, Jiří Klíma, Potočný, Zajíc.

    Rozhodca: Pechanec – Hájek, Mokrusch.

    Diváci: 2 365