Česko – Švajčiarsko 4:3 (kon.)
koniec
Česko
4:3 (0:2, 4:1, 0:0)
Švajčiarsko
cz Piatok 23.07.2021, 17:30 • Vierumäki Sport Institute • Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:24:33)
     
    Je dobojováno. Česká dvacítka po včerejší prohře nad Švýcary 4:6 sice i dnes neměla zápas dobře rozehraný a prohrávala už 1:3. Dokázala ale postupně vyrovnat a poté i strhnout vedení na svou stranu. Stav 4:3 pak už vydržel až do konce a závěr turnaje ve Vierumäki tak českému týmu vyšel nadmíru dobře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Vyloučení v týmu Česko (David Jiříček – 2 min., hákování).
     
    52:44
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Raymond Fust – 5 min. + osobní trest do konce utkání, podrážení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:25
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Lilian Garessus – 2 min., hákování).
     
    37:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    A dokonalý obrat českého týmu je na světě. TOMÁŠ CHLUBNA překonal švýcarského brankáře a dvacítka v utkání vůbec poprvé vede – 4:3. Bez asistence.
     
    27:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Manko českého týmu je smazáno a po střele JANA MYŠÁKA je srovnáno. Švýcaři tak definitivně přišli o svůj náskok – 3:3 a začíná se znovu od začátku. Asistence: Pavel Novák a Jiří Ticháček.
     
    25:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    O chvilku později však vrací český celek na dostřel jediné branky JOSEF KOLÁČEK a nyní se budou Češi snažit o vyrovnání – 2:3. Asistence: Pavel Novák.
     
    22:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ovšem už to zase neplatí a znovu jde Švýcarsko do náskoku o dva góly. Svou akci do zdárného konce dotáhl LOUIS ROBIN – 1:3. Bez asistence.
     
    22:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na začátku druhého dějství využil Myšákovu přihrávku JOSEF KOLÁČEK a ten dostává českou dvacítku na kontaktní branku – 1:2. Asistence: Jan Myšák a Ivan Ivan.
     
    21:19
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jeremie Bärtschi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    16:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Český tým už ztrácí dva góly. Nyní se mezi tři tyče trefil LILIAN GARESSUS a Michal Postava tak loví už podruhé puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Attilio Biasca a Lorenzo Canonica.
     
    09:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se ujímají vedení, když se střelecky prosadil LOUIS ROBIN – 0:1. Asistence: Jeremie Bärtschi a Dario Allenspach.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu Česko (Jakub Šedivý – 2 min., hrubost).

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 23. Koláček (Myšák, Ivan), 26. Koláček (Novák), 28. Myšák (Novák, Ticháček), 38. Chlubna – 10. Robin (Bärtschi, Allenspach), 17. Garessus (Biasca, Canonica), 23. Robin


    Česko: Postava (Málek) – Ticháček, Jiříček, Pinkas, Moravec, Svozil, Hrádek, Šedivý, Krutil (A)– Konečný, Novák, Pajer, Kos, Ivan, Chlubna, Myšák (C), Urban (A), Stehlík, Koláček, Chmelař, Szturc, Ryšavý
    Švajčiarsko: Pasche (od 19. Henauer) – Paucharo, Delémont, Henry, Knak (C), Zanetti, Bärtschi, Nossbaumer, Allenspach, Canonica, Garessus, Biasca, Streule, Ritzmann, Bottini, Sidler (A), Cavalleri (A), Meirer, Von Allmen, Robin, Fust, Despont