Tlačová konferencia MFK L. Mikuláš (kon.) | Tlačová konferencia AS Trenčín (kon.)
Tlačová konferencia ViOn Zlaté Moravce (kon.) | Tlačová konferencie MFK Michalovce (kon.)
Tlačová konferencia ŠKF Sereď (kon.) | Tlačová konferencia FK Pohronie (kon.)
Tlačová konferencia FK Senica (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia FK Senica

Štvrtok 22.07.2021, 14:00Tlačové konferencie
     
    V úvode sezóny sa mužstvo bude musieť zaobísť bez svojho kapitána Juraja Pirosku. "Verím, že to zvládnu aj bezo mňa. Trápi ma zranenie z uplynulej sezóny, ktoré sa naťahuje a zatiaľ neviem odhadnúť dĺžku absencie. S mužstvom som v pravidelnom kontakte a na hráčoch je vidieť snahu a chuť," uviedol Piroska. (21:03:43)
     
    "Príprava sa uskutočnila podľa plánu. Odohrali sme zápasy, ktoré nám ukázali, že sme ešte len na začiatku cesty. Bolo tu mnoho hráčov na skúške, niektorí uspeli a zostali, iní nie. Až súťažné stretnutia ukážu, ako na tom reálne sme. Pozitívnou informáciou je fakt, že sa nikto v rámci prípravy vážnejšie nezranil. Som presvedčený, že máme mužstvo, aby sme odohrali dôstojnú úlohu vo Fortuna lige," informoval tréner Pavel Šustr.
     
    Ako dodal, medializované informácie o dlhoch klubu sa nezakladajú na pravde. "Aj preto sme na to nereagovali. My rešpektujeme vyššie orgány, ktoré rozhodnú o tom, či musíme niečo zaplatiť alebo nie. Ak niekto neodrobí prácu, na ktorú bol zamestnaný, nemá nárok na odmenu," uviedol majiteľ klubu.
     
    Ak by prišlo k tomuto variantu, za mužstvo by nastúpili aj hráči z dorasteneckej kategórie. "Je to však málo pravdepodobná možnosť, keďže my máme všetky finančné povinnosti splnené a čakáme len na potvrdenie z UEFA. Od poslednej tlačovej konferencii v minulom roku som mal predsavzatie, aby sme stabilizovali klub po bývalých majiteľoch. Už vtedy som hovoril, že to nebude jednoduché. Podľa nášho názoru sa stabilizácia podarila, keďže viac ako 90 percent vecí sa dalo do poriadku,“ uviedol na tlačovej konferencii Duda.
     
    Okrem predpokladanej základnej zostavy musia v klube počítať aj s tým, že im nebude umožnené dotiahnuť prestupy hráčov, s ktorými už majú podpísané zmluvy. Informoval o tom na tlačovej konferencii pred štartom nového ročníka majiteľ klubu Oldřich Duda.
     
    Vedenie futbalového klubu FK Senica sa pred úvodným kolom novej fortunaligovej sezóny pripravuje na dve možnosti.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:00.

    Dávid Švec