Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:3 (2:2, 0:1, 4:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Sobota 12.06.2021, 18:00 • UNYP aréna, Praha • Bigboard Superfinále (muži)
Predzápasové kurzy
     
    A s předáním poháru se loučím i já. Do poslední chvíle vyrovaný zápas nakonec rozhodlo zaváhání toho nejlepšího z Vítkovic, Lukáše Hájka, který usedl na trestnou a kdo jiný se mohl pasovat do role kata, než rekordman Jiří Curney, který si tak připisuje 104. gól ve vyřazovacích částech a další dvě trefy Jakuba Bíny a Milana Tomašíka už byly jen třešničky na dortu, který má zlatou barvu a tvar poháru. Ode mne je to tímto už opravdu vše, děkuji vám za pozornost a doufám, že zachováte přízeň našemu webu nejen přes léto, ale i do nového ročníku ligy! Do té doby, napočtenou! (20:18:03)
     
    Medaile předány, jeden z členů boleslavského realizačního týmu dokonce vzal do náruče maskota Flooriána a pobíhal s ním před kotlem svých fanoušků, a nyní už jen pohár.
     
    No a nyní už zbývá jen rozdat medaile zlaté a samozřejmě i pohár pro vítěze Superfinále sezóny 2020/2021!
     
    Cenu Superhero Superfinále právě přebírá boleslavský Daniel Šebek, který se zasloužil o srovnání, které nastartovalo finální obrat Boleslavi. Vítkovičtí právě přebírají stříbrné medaile, blahopřejí vítězům a hlavně Tomáš Sladký, pro kterého byl dnešek posledním v jeho hráčské kariéře se srdnatě loučí s Jiřím Curneym a dalšími boleslavskými hráči, proti kterým nastoupil k pořádné várce zápasů.
     
    Je úplně jedno, že odstřelený míček napotřetí branku netrefil, Boleslav dokázala potrestat chybu Vítkovic, využít dva vabanky a nakonec je to ona, kdo se nyní může se svým kotlem radovat ze zisku dalšího Superfinále! Zdrcené Vítkovice se semkly okolo své branky a je nutno uznat, že Lukáš Souček neudělal dnes nic špatně.
    Noví mistři Livesport Superligy!
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Boleslavská lavička se drží za ramena, hráči na palubovce burcují fanoušky, tady je vítěz jasný!
     
    59:32
    Adam Delong ale trefuje jen Bauera.
     
    59:01
    I potřetí je klec Vítkovic prázdná.
    58:26 Milan TOMAŠÍK - 6:3
     
    58:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A další gól do opuštěné klece přidává po překaženém útoku MILAN TOMAŠÍK. Bez asistence.
    58:12 Jakub BÍNA - 5:3
     
    58:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A ten jim nevychází a Boleslav se raduje! JAKUB BÍNA zachytil rozehrávku Vítkovic z rohu Lukáše Bauera a přes celé hřiště poslal míček do prázdné branky! Bez asistence.
     
    57:20
    Vítkovice zkouší vabank s prázdnou brankou!
     
    57:20
    Oddechový čas pro Vítkovice.
     
    57:01
    Je tu poslední tříminutovka a teď se ukáže, jak moc dobrá obrana Boleslavi skutečně je.
     
    Zraněným hráčem Boleslavi je Martin Tokoš, který nakonec odkulhává na střídačku.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 13. Hemerka (Bína), 14. Tomáš Chroust (Tadeáš Chroust), 45. Šebek (Tokoš), 55. Curney (Natov), 59. Bína, 59. Tomašík – 7. Hájek (Matejčík), 16. Hájek (Matejčík), 38. Bräuer (Nehera)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Suchánek, Krzyžanek, Řehoř – Hemerka, Gruber, Bína, Curney, Natov, Zakonov, Tokoš, Tomašík, Šebek, Tomáš Chroust, Komárek, Tadeáš Chroust, Höffer, Zoufalý, Korych.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Nehera, Hubálek, Jan Šebesta, Kuczera, Hatala – Besta, Gattnar, Šindler, Delong, Matejčík, Sidunov, Hájek, Švajný, Sladký, Bräuer, Kaleta, Choma, Čonka-Skyba.

    Rozhodca: K. Sojka – T. Sojka