Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:3 (2:2, 0:1, 4:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Sobota 12.06.2021, 18:00 • UNYP aréna, Praha • Bigboard Superfinále (muži)
Predzápasové kurzy
    58:26 Milan TOMAŠÍK - 6:3
     
    58:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A další gól do opuštěné klece přidává po překaženém útoku MILAN TOMAŠÍK. Bez asistence.
    58:12 Jakub BÍNA - 5:3
     
    58:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A ten jim nevychází a Boleslav se raduje! JAKUB BÍNA zachytil rozehrávku Vítkovic z rohu Lukáše Bauera a přes celé hřiště poslal míček do prázdné branky! Bez asistence.
    54:40 Jiří CURNEY - 4:3
     
    54:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A moc dlouho si tam nepobyde, protože Boleslav přesilovku už po 15 vteřinách využívá. A nakonec to je rekordman JIŘÍ CURNEY, který byl u levé tyčky Součka ve správný moment, aby tečoval míček od Jana Natova!
    44:55 Daniel ŠEBEK - 3:3
     
    44:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Za to boleslavským se to daří a je tak opět srovnáno! Konkrétně tím šťastlivcem byl z osy brankoviště DANIEL ŠEBEK, pro kterého vybojoval za brankou míček Martin Tokoš a následně přihrál na volej! Asistence: Martin Tokoš.
    37:23 Marek BRÄUER - 2:3
     
    37:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se opět dostávají do vedení! Na pravém křídle zachytili vítkovičtí zteč Boleslavi, vyrazili do vlastního útoku a lehce napravo od osy branky se prosadil MAREK BRÄUER! Asistence: Martin Nehera.
    15:08 Lukáš HÁJEK - 2:2
     
    15:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže ta radost má krátkého trvání, prootože i TEMPISH srovnává! Opět to byl LUKÁŠ HÁJEK s Markem Matějčíkem, kdy druhý jmenovaný přihrávkou po lajně skrz boleslavské brankoviště nabil svému spoluhráči na přesnou střelu z voleje do prázdné klece! Asistence: Marek Matejčík.
    13:47 Tomáš CHROUST - 2:1
     
    13:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A chybou v kombinaci Vítkovic tu máme obrat z pera bratří Chroustů! Tadeáš Chroust uzmul míček a vydal se na zteč, správně ale zpozoroval na levé straně nabíhajícího bratra TOMÁŠE CHROUSTA a ten se nemýlil! Asistence: Tadeáš Chroust.
    12:46 Adam HEMERKA - 1:1
     
    12:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Vítkovice absolutně nepochopitelně nechaly vzadu úplně volného ADAMA HEMERKU, který si naběhl na osu branky a přesně zamířil k levé tyči pod ruku Součka! Asistence: Jakub Bína.
    06:57 Lukáš HÁJEK - 0:1
     
    06:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jsou to ale Ostravané, kdo se jako první prosazují! Na konci rychlého ťukece po celé šířce hřiště stál LUKÁŠ HÁJEK, který měl brankáře Bauera tak dezorientovaného, že se mu otevřel pořádný prostor, kam zamířit! Asistence: Marek Matejčík.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 13. Hemerka (Bína), 14. Tomáš Chroust (Tadeáš Chroust), 45. Šebek (Tokoš), 55. Curney (Natov), 59. Bína, 59. Tomašík – 7. Hájek (Matejčík), 16. Hájek (Matejčík), 38. Bräuer (Nehera)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Suchánek, Krzyžanek, Řehoř – Hemerka, Gruber, Bína, Curney, Natov, Zakonov, Tokoš, Tomašík, Šebek, Tomáš Chroust, Komárek, Tadeáš Chroust, Höffer, Zoufalý, Korych.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Nehera, Hubálek, Jan Šebesta, Kuczera, Hatala – Besta, Gattnar, Šindler, Delong, Matejčík, Sidunov, Hájek, Švajný, Sladký, Bräuer, Kaleta, Choma, Čonka-Skyba.

    Rozhodca: K. Sojka – T. Sojka