Švajčiarsko – USA 2:1 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
2:1 (1:1)
USA
cz Nedeľa 30.05.2021, 20:15Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Konec zápasu. (22:04:48)
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Zakaria zůstává po jednom ze soubojů sedět na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude potřebovat ošetření.
     
    89
    Weah se stáhl na vlastní polovinu, kde vybojoval míč pro Američany. Jeden ze Švýcarů navíc fauloval Aaronsona.
     
    88
    Zakaria si na vlastní polovině pomohl nedovoleným zákrokem a nabídl Američanům rozehrávku přímého kopu. Švýcarsko se musí bránit.
     
    87
    Yedlin byl o krok později v souboji se Zuberem a trefil autora zatím rozdílové branky špičkou kopačky do kotníku. Sudí ale nechává pokračovat ve hře.
     
    86
    Fassnacht výborně napadal rozehrávku soupeře a obral jednoho z Američanů o míč. Švýcarský fotbalista se následně dopustil faulu.
     
    85
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Seferovič, přichází Fassnacht.
     
    84
    Acosta zahrával pátý rohový kop USA v dnešním souboji. Jeho pobídka přiletěla na malé vápno, nicméně zadáci Švýcarska si poradili.
     
    83
    Freuler měl na noze definitivní pojistku! Střídající fotbalista dostal přihrávku do pokutového území, přehodil si míč na pravačku, ale nártem zakončil nad břevno!
     
    82
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Cannon, přichází Yedlin.
     
    81
    McKennie poslal přihrávku na pravou stranu, jenže Timothy Weah si nepotykal s prvním dotykem a míč mu uskočil k obránci v bílém dresu Švýcarska.
     
    80
    Švýcaři se dostali na polovinu soupeře. Steven Zuber si dělal prostor na levém křídle, ale neporadil si s prvním obráncem v dresu USA.
     
    79
    Američané hodně zariskovali při rozehrávce na vlastní polovině! Horvath musel zrychlit, aby dohnal malou domů ještě před brankovou čárou.
     
    78
    Comert vhazoval na levé straně, jenže jeho pobídka skončila na hrudi prvního obránce v dresu USA. Američané však potřebují útočit.
     
    77
    Zuber se na levé straně zbavil soupeře, nicméně následnou přihrávku už dostal do ofsajdu. Švýcaři se sami připravili o nadějnou možnost.
     
    76
    Střídající Weah táhl akci USA středem hrací plochy, nicméně přihrávkou na pravou stranu nenašel spoluhráče. Dest už míč na hrací ploše neudržel.
     
    75
    Comert si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a byl faulován. Švýcarsko tak může na polovině USA pokračovat v kombinaci.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 11. Rodríguez, 64. Zuber – 6. Lletget

    Nepremenená penalta: 43. Rodríguez (SUI), mimo


    Švajčiarsko: Sommer – Schär, Elvedi (46. Freuler), Benito (46. Akanji) – Widmer, Zakaria, Xhaka, Rodríguez (69. Comert) – Shaqiri (46. Zuber), Seferović (85. Fassnacht), Embolo (69. Mehmedi)
    Náhradníci: Akanji, Comert, Fasnacht, Fernandes, Freuler, Mehmedi, Mvogo, Mwula, Omlin, Vargas, Zeqiri, Zuber

    USA: Horvath – Cannon (82. Yedlin), McKenzie, Brooks (63. Ream), Dest – Yueill (63. Acosta), Llethet (63. Musah), McKennie – Reyna (74. Weah), Aaronson – Sargent (74. Siebatcheu)
    Náhradníci: Ochoa, Miazga, Robinson, Musah, Ream, Siebatcheu, Green, Weah, Yedlin, Acosta, Hoppe, Che