NHL
Winnipeg – Toronto 3:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 0:1 (1:2 po s.n.) | Tampa Bay – Columbus 3:1 (kon.)
Pittsburgh – NJ Devils 5:1 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (kon.) | Buffalo – Boston 1:5 (kon.)
Florida – Carolina 2:4 (kon.) | Detroit – Dallas 7:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 2:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
Carolina Hurricanes
cz Piatok 23.04.2021, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Sebastian AHO - 2:4
     
    59:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto a znovu u toho byla česko-finská dvojička! Ve vlastním pásmu získal puk Martin Nečas, který se pokusil trefit opuštěnou klec, což se mu o kousíček nepovedlo. Puk se však od zadního mantinelu odrazil před branku a první u něj byl SEBASTIAN AHO, jenž dorazil puk do prázdné. Asistence: Martin Nečas.
    52:02 Aleksander BARKOV - 2:3
     
    52:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Až dvojnásobná přesilovka pomohla domácím! ALEKSANDER BARKOV dostal kotouč mezi kruhy a po krátkém zpracování přesnou ránou pod horní tyč nedal Nedeljkovicovi moc šancí na zásah. Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
    38:08 Sebastian AHO - 1:3
     
    38:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    Naprosto skvělá práce Martina Nečase, který na vlastní modré čáře vystihl přihrávku a dostal se tak do přečíslení dva na nikoho. Poté už to byla exhibice v podání dvou útočníků Canes, kteří si několikrát vyměnili kotouč, takže SEBASTIAN AHO zakončoval za záda bezmocného Bobrovskiho. Asistence: Martin Nečas.
    31:09 Nino NIEDERREITER - 1:2
     
    31:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Mozkem přesilové hry byl Nečas, který skvěle přehrál kotouč do velké šance Pescemu. Jeho zakončení ještě Bobrovskij vyrazil, ale pro dorážku tam byl připravený NINO NIEDERREITER a byl přesný. Asistence: Brett Pesce a Martin Nečas.
    20:14 Jordan MARTINOOK - 1:1
     
    20:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tomu se říká nástup do třetiny! Jordan Staal objel branku a našel přesnou přihrávku před brankovištěm JORDANA MARTINOOKA, který poslal puk nad beton Bobrovskiho. Asistence: Jordan Staal.
    06:22 Aleksander BARKOV - 1:0
     
    06:22
    Florida právě vstřelila branku!
    První ránu z pravého kruhu dokázal ještě Nedeljkovic vyrazit, jenže poté se na něj vrhla smršť dorážek. Rozhozeného hostujícího brankáře dokázal využít ALEKSANDER BARKOV, který poslal puk nad jeho betony. Asistence: Patric Hörnqvist a Nikita Gusev.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 7. Barkov (Hörnqvist, N. Gusev), 53. Barkov (Yandle, Huberdeau) – 21. Martinook (J. Staal), 32. Niederreiter (Pesce, Nečas), 39. Aho (Nečas), 60. Aho (Nečas)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Forsling, Weegar, Yandle (A), Gudas, Nutivaara, Montour – N. Gusev, Barkov (C), Hörnqvist (A) – Huberdeau, S. Bennett, Duclair – Vatrano, Wennberg, Lomberg – Luostarinen, Lammikko, Tippett.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – Slavin (A), D. Hamilton, Gardiner, Pesce, J. Ryan, Hakanpää – A. Svečnikov, Aho, Fast – Niederreiter, Trocheck, Nečas – Martinook (A), J. Staal (C), Foegele – Paquette, Lorentz, Geekie.

    Rozhodca: Charron, Schrader – Daisy, Gawryletz

    Diváci: 4683