Sassuolo – Hellas Verona 3:2 (kon.) | Benevento – Fiorentina 1:4 (kon.) | CFC Janov – Udinese 1:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
3:2 (1:1)
Hellas Verona
cz Sobota 13.03.2021, 15:00Talianska Seria A • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi Sassuolem a Hellasem Verona.
     
    Hellas Verona FC

    Hostující Hellas Verona odehrál v letošním ročníku dvacet šest zápasů a vybojoval v nich třicet osm bodů. S tímto ziskem zatím Hellasu patří osmá pozice. Zásluhu na úspěchu Verony má i český záložník Antonín Barák, který před čtrnácti dny zařídil remízu s Juventusem Turín. V posledním kole však Verona doma prohrála 0:2 s AC Milán. Na hřištích soupeřů však podává velmi dobré výkony.
     
    Sassuolo Calcio

    Domácí Sassuolo je na tom podobně. Ve dvaceti pěti odehraných zápasech získal ofenzivně laděný celek třicet šest bodů a patří mu devátá pozice. Sassuolo svým soupeřům nastřílelo čtyřicet branek, ale inkasovalo hned devětatřicetkrát. V posledním kole prohrálo 0:2 na půdě Udinese. Poslední vítězství si připsalo na Valentýna v duelu na půdě Crotone.
     
    Vzájemný zápas

    Sassuolo v podzimním duelu zvítězilo na půdě Verony 2:0.
     
    Úvodní sestavy:

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Chiricheş, G. M. Ferrari, Kiriakopoulos – Obiang, Locatelli, D. Berardi, Defrel – Djuričić, Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – K. Ayhan, Boga, Haraslín, Maxime López, Magnanelli, Müldür, Marlon, Piccinini, Raspadori, Traorè, Rogério.

    Hellas Verona FC: Silvestri – Magnani, Günter, Ceccherini – Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović – Barák, Zaccagni – Lasagna.
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Bessa, Dawidowicz, Çetin, Dimarco, Ilić, Favilli, Lovato, Salcedo, Sturaro, Udogie..
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Sassuolo bude hrát v zelenočerném, zatímco Verona oblékne ve žlutém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Sassuolo obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale centr z levé strany skončil na hlavě obránce.
     
    2
    Giorgos Kiriakopoulos dostal přihrávku na polovinu hřiště, kde neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Sassuolo bude rozehrávat.
     
    3
    Filip Djuričić dostal prostor na levé straně, jenže přihrávkou za obránce Hellasu nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Do rozehrávky se zapojí brankář Verony.
     
    4
    Lasagna si naběhl na oblouček za obranu Sassuola, jenže si podle asistenta rozhodčího nedal pozor na své postavení a byl lapen v ofsajdu.
     
    5
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí Sassuolo se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! MANUEL LOCATELLI dostal přihrávku na hranici velkého vápna a technickou střelou uklidil míč k tyči!
    5. Manuel LOCATELLI - 1:0
     
    7
    Verona se ihned po obdržení úvodní branky tlačíl do útoku se snahou o bleskové vyrovnání. Domácí zadáci však brání velmi pozorně v bloku.
     
    8
    Magnani prošel s míčem na kopačce na polovinu soupeře, jenže kombinace Verony skončila nepřesnou přihrávkou mezi obránce Sassuola.
     
    9
    Caputo se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, kde ustál souboj s Megnanim a udržel míč. V dalším souboji si však pomohl útočným faulem.
     
    10
    Antonín Barák potáhl míč středem hřiště na polovinu Sassuola, jenže přihrávkou na pravou stranu poslal míč až do autu. Akce Verony jsou zatím hodně nepřesné.
     
    11
    Verona zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, jenže nikdo ve žlutém dresu se do zakončení nedostal.
     
    12
    Caputo na hranici velkého vápna pustil míč mezi nohy. Do střelecké pozice si nabíhal Defrel, ale tomu k zakončení scházely snad dva kroky.
     
    13
    Mohlo být vyrovnáno! Antonín Barák si naskočil na krásný centr z levé strany, hlavičkoval zcela osamocený, ale jeho projektil brankář vyškrábl na roh!
     
    14
    Následný rohový kop se Veroně vůbec nepovedl. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde zasáhl dobře postavený Ferrari.
     
    15
    Vlad Chiricheş poslal prudkou přihrávku na levou stranu, jenže tam si nenaběhl nikdo z jeho spoluhráčů. Úvod duelu je zatím plný nepřesností.
     
    16
    Giorgos Kiriakopoulos dostal vysokou přihrávku na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil do zámezí. Vhazovat bude Verona.
     
    17
    Mattia Zaccagni dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval na hranici velkého vápna. Do skákavého míče se levačkou položil Tameze, ale minul branku.
     
    18
    Marco Davide Faraoni se po krásné akci dostal sám před brankáře, ale byl natolik dezorientován, že si míč ještě zpracovával a tím jej odevzdal brankáři!
    18. De Faraoni v šanci
     
    19
    Sassuolo zahrávalo přímý kop z pravé strany hrací plochy. Nadýchaný centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde hlavičkoval Caputo, ale jeho pokus skončil nad břevnem. Sudí ještě viděl teč, bude to roh.
     
    20
    Sassuolo zahrávalo další rohový kop. Centr tentokrát přiletěl na přední tyč, odkud hlavičkoval Ferrari, ale jeho pokus skončil daleko od branky.
     
    21
    Verona se míče zbavila nepřesným nákopem na polovinu domácího celku. Skákavá přihrávka skončila až u brankáře domácího mužstva.
     
    22
    Zadáci Hellasu Verona už znovu kombinují s míčem na kopačkách na polovině hrací plochy. Magnoni míč potáhl po pravé straně, ale neoslovil spoluhráče.
     
    23
    Antonín Barák si krásnou kličkou na polovině hřiště povodil napadajícího Obianga a rozehrál na levou stranu. Verona zatím hraje sympaticky.
     
    24
    Miguel Veloso dostal dlouhou přihrávku na pravou stranu, jenže skákavý míč už neudržel na trávníku. Vhazovat bude Sassuolo.
     
    25
    Manuel Locatelli si v souboji na pravé straně šlapákem troufl na Lazoviće, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu. Verona bude rozehrávat.
     
    26
    Antonín Barák si došel pro přihrávku na polovinu hřiště, kde se krásně otočil kolem obránce, jenže neprocedil přihrávku mezi stopery.
     
    27
    Domenico Berardi se dostal do pokutového území, jenže tam k němu bleskově přistoupili dva obránci, kteří domácí hvězdu nenechali zakončit.
     
    28
    Andrea Consigli prošel do blízkosti velkého vápna, nicméně místo zakončení zvolil roztažení hry na levé křídlo, kam si nenaběhl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    29
    Giangiacomo Magnani se v pokutovém území dostal k přetaženému centru, jenže z pravé strany nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a Sassuolo zatím drží těsné vedení. Verona však hraje aktivně a snaží se vyrovnat.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Marco Davide Faraoni (Hellas Verona FC).
     
    31
    Marco Silvestri se musel zapojit do rozehrávky Verony. Brankář hostujícího celku nakopl míč na pravou stranu, kde neměl spoluhráče.
     
    32
    Filip Djuričić se s míčem u nohy tlačil na polovinu soupeře, jenže vracející se soupeř se mu skluzem položil pod nohy a odehrál míč do bezpečí.
     
    33
    Filip Djuričić musel být po předchozím zákroku ošetřován a musí odejít za postranní čáru. Domácímu hráči se to sice nelíbilo, ale sklopil uši a šel.
     
    34
    Pedro Obiang si skvěle pokryl míč tělem na polovině Verony, nicméně důrazný Darko Lazović jej taktickým faulem poslal k zemi. Sassuolo zůstane u míče.
     
    35
    Caputo potáhl míč až do pokutového území, kde našel Berardiho, jehož přízemní pokus jen o malý kousek minul vzdálenější tyčku!
     
    36
    Filip Djuričić si troufl na další zakončení ze střední vzdálenosti, ale tentokrát proti jeho ráně vystoupil obránce, který míč zastavil hrudníkem.
     
    37
    Marco Davide Faraoni prošel na polovinu Sassuola, jenže v souboji s Chirichesem si pomohl zatažením za dres a dopustil se útočného faulu.
     
    38
    Antonín Barák si na pravé straně skvěle pokryl míč tělem a dotírající Filip Djuričić jej musel zastavit jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    39
    Darko Lazović si skvěle pohlídal další vysokou přihrávku za obranu, skvěle se vrátit a hlavou zahrál malou domů do rukavic brankáře.
     
    40
    Pedro Obiang ustál další souboj na polovině hřiště, získal volný míč a rozehrál na polovinu Verony. Hosté se v posledních minutách nedostávají do blízkosti svatyně Sassuola.
     
    41
    Miguel Veloso se na pravé straně dostal k volnému míči a raději jej nakopl na polovinu Sassuola. Antonín Barák v dalším souboji získal aut.
     
    42
    Marco Davide Faraoni dostal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho centr skončil na hlavě prvního obránce v zelenočerném dresu Sassuola.
     
    43
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Verona se ještě před přestávkou dočkala vytoužené branky! Přihrávku do pokutového území dostal osamocený DARKO LAZOVIČ, který napálil míč mimo dosah brankáře!
    43. Darko LAZOVIĆ - 1:1
     
    45
    Marco Silvestri nakopl míč na pravou stranu, kam si naběhl Antonín Barák, jenže jeho pobídka skončila v autu. Vhazovat bude Sassuolo.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali velmi zajímavý fotbal. Domácí Sassuolo se prosadilo hned z první šance, kterou proměnil Manuel Locatelli. Za Veronu mohl bleskově srovnat Antonín Barák, ale jeho hlavičku domácí brankář zneškodnil. Hosté se dočkali až dvě minuty před přestávkou, kdy se trefil Darko Lazović. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Marco Davide Faraoni, přichází Federico Dimarco.
     
    47
    Federico Dimarco dostal prudkou přihrávku na pravou stranu, jenže míč potáhl jen k prvnímu ze soupeřů, který jej od něj odstavil.
     
    48
    Hosté se po pádu Lasagni v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí zatím nechává pokračovat ve hře!
     
    49
    Sassuolo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale defenzivě Verony výborně pomohl Antonín Barák, který míč odehrál do bezpečí.
     
    50
    Miguel Veloso uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, jenže prodloužil míč jen za sebe, kde neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    51
    Federico Dimarco zastavil další rodící se akci Sassuola, na polovině hřiště si krásně zpracoval míč a poslal jej na hranici velkého vápna. Zatím je to velký boj.
     
    52
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si bere zpět ztracené vedení! FILIP DJURIČIĆ si v pokutovém území našel odražený míč, připravil si jej na pravačku a vnějším nártem jej poslal do sítě!
    52. Filip DJURIČIĆ - 2:1
     
    53
    Autor branky ještě za svlečený dres vidí žlutou kartu.
     
    54
    Lasagna se pustil do souboje na polovině soupeře a získal pro Veronu alespoň vhazování. Poté se ještě pustil do potyčky, ale sudí emoce rychle uklidnil.
     
    55
    Pedro Obiang skvěle napadal rozehrávku Verony na její polovině. Stopeři ve žlutém si na něj dali dobrý pozor a míč odkopli do autu.
     
    56
    Miguel Veloso stáhl za dres k zemi rozběhnutého Berardiho a vidí žlutou kartu.
     
    56
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Koray Günter, přichází Paweł Dawidowicz.
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Adrien Tameze, přichází Stefano Sturaro.
     
    57
    Sassuolo zahrávalo další přímý kop v blízkosti pokutového území. Caputo narýsoval centr na zadní tyč, ale tam neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    58
    Lasagna zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    59
    Marco Silvestri se musel zapojit do rozehrávky Verony. Jeho nákop skončil na levé straně, nicméně tam neměl nikoho ve žlutém dresu.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Sassuolo si stále drží těsné vedení. Po změně stran se Verona navíc prakticky nedostává do zakončení.
     
    61
    Kevin Lasagna sice dostal míč do sítě, ale ještě předtím si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti!
     
    62
    Domenico Berardi se vydal bránit do vlastní šestnáctky. Domácí hvězda si dokonce zpracovala přihrávku z levé strany a následně míč vyvezla vpřed.
     
    63
    Kevin Lasagna se opět tlačil do útoku, jenže si pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího.
     
    64
    Stefano Sturaro uspěl v souboji na polovině hřiště a domácí Obiang jej navíc trefil šlapákem. Verona tak bude zahrávat přímý kop v blízkosti velkého vápna.
     
    65
    Přímý kop se Veroně vůbec nepovedl. Sassuolo získalo míč a vydalo se do rychlého brejku, po kterém budou zahrávat standardní situaci i domácí.
     
    66
    Na opačné straně už z toho šance byla! Exekuce přímého kopu se ujal Domenico Berardi, který pálil levačkou přes zeď a hostující brankář se musel proletět vzduchem!
     
    67
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Marlon.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Hamed Traorè.
     
    68
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Giangiacomo Magnani, přichází Daniel Bessa.
     
    69
    Pedro Obiang prošel s míčem na polovinu Verony, rozehrál na levou stranu, nicméně tam neměl nikoho ze spoluhráčů. Obrana Verony se srovnala.
     
    70
    Antonín Barák zastavil akci Sassuola faulem na polovině hrací plochy. Český záložník může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    71
    Miguel Veloso dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval pravačkou do pokutového území, jenže obrana Sassuola byla pozorná.
     
    72
    Hamed Traorè střílel z úctyhodné vzdálenosti, nicméně jeho technický pokus postrádal razanci a skončil v rukavicích připraveného brankáře.
     
    73
    Miguel Veloso prošel po pravém křídle do blízkosti velkého vápna, odkud odcentroval do šestnáctky, jenže neoslovil spoluhráče.
     
    74
    Hamed Traorè se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho projektil skončil vedle pravé tyčky. Sassuolo však v posledních minutách hraje lépe.
     
    75
    Francesco Caputo byl hodně ostře dohrán v souboji na polovině hřiště, ale rozhodčí nepochopitelně neodpískal nedovolený zákrok.
     
    76
    Antonín Barák zahrával přímý kop na levé straně. Český záložník odcentroval na značku pokutového kopu, ale tam neměl spoluhráče.
     
    77
    Verona zahrávala další přímý kop na polovině soupeře. Centr z pravé strany tentokrát přiletěl na zadní tyč, odkud míč vyboxoval brankář.
     
    78
    Stopeři Verony nyní kombinují na polovině hrací plochy s míčem na kopačkách. Hostující celek je v posledních minutách aktivnější a tlačí se za vyrovnáním.
     
    79
    Antonín Barák z neskutečné úhlu přehodil kopem přes hlavu domácího brankáře, ale z brankové čáry míč akrobatickým způsobem odkopl obránce!
     
    80
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Deset minut před koncem už se hostující Verona dočkala vyrovnání! Na přetažený centr si v pokutovém území naběhl FEDERICO DIMARCO a z voleje jej poslal do sítě!
    80. Federico DIMARCO - 2:2
     
    82
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Sassuolo si rychle bere zpět své ztracené vedení! Po rohovém kopu nedokázala Verona odehrát míč ven z pokutového území. K odraženému míči se dostal HAMED TRAORE a dorazil jej do sítě!
    82. Hamed TRAORÈ - 3:2
     
    84
    Verona se usadila na polovině soupeře a opět se tlačí do velkého vápna. Centr Antonína Baráka z pravé strany odehrál do bezpečí Obiang.
     
    85
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Eddie Salcedo.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Maxime López.
     
    86
    Miguel Veloso dostal prostor na levé straně, odkud odcentroval do šestnáctky, jenže tam neměl nikoho ve žlutém dresu.
     
    87
    Hostujícím fotbalistům už začínají téct nervy! Naopak domácí celek je rád za každou ušetřenou sekundu k dobru. Sassuolo je blízko zisku dalších bodů.
     
    88
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Vlad Chiricheş, přichází Kaan Ayhan.
     
    89
    Kevin Lasagna se po rohovém kopu tlačil do zakončení hlavou, ale jeho pokus přiletěl jen do míst, kde stál připravený obránce.
     
    90
    Lasagna se znovu tlačil za nákopem na polovinu soupeře, jenže v souboji s Obiangem si pomohl nedovoleným zákrokem. Sassuolo bude rozehrávat.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Federico Dimarco prošel po levé straně až na hranici velkého vápna, odkud odcentroval na malé vápno, ale tam neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    90+3
    Federico Dimarco na vlastní polovině odkopl míč před rozběhnutým Caputem. Hosté však potřebují hrát na opačné straně hřiště.
     
    90+4
    Traoré ještě v závěru nastavení dostává za taktický faul žlutou kartu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Sassuolo nakonec zvládlo domácí duel s Hellasem Verona a vítězí 3:2. Domácí Sassuolo se prosadilo hned z první šance, kterou proměnil Manuel Locatelli. Za Veronu mohl bleskově srovnat Antonín Barák, ale jeho hlavičku domácí brankář zneškodnil. Hosté se dočkali až dvě minuty před přestávkou, kdy se trefil Darko Lazović. Hned po změně stran vrátil domácímu mužstvu vedení Filip Djuričić. Verona se poté tlačila do útoku, ale dlouho se nemohla dostat do zakončení. Až deset minut před koncem se prosadil Federico Dimarco. Hned z protiakce však rozhodl o vítězství Sassuola Hamed Traorè.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:1. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 15:18.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:46)

    Tomáš Kubečka

    Góly: 5. Locatelli (Defrel), 52. Djuričić, 82. Traorè – 43. Lazović (Faraoni), 80. Dimarco

    Karty:   53. Djuričić (SAS), 90+4. Traorè (SAS) – 30. Faraoni (VRN), 56. Veloso (VRN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:1. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 15:18.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Chiricheş (88. K. Ayhan), G. M. Ferrari, Kiriakopoulos – Obiang, Locatelli (85. Maxime López), D. Berardi, Defrel (67. Traorè) – Djuričić (67. Marlon), Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – K. Ayhan, Boga, Haraslín, Maxime López, Magnanelli, Müldür, Marlon, Piccinini, Raspadori, Traorè, Rogério.

    Hellas Verona: Silvestri – Magnani (68. Bessa), Günter (56. Dawidowicz), Ceccherini – Faraoni (46. Dimarco), Tameze (56. Sturaro), Veloso, Lazović – Barák, Zaccagni (85. Salcedo) – Lasagna.
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Bessa, Dawidowicz, Çetin, Dimarco, Ilić, Favilli, Lovato, Salcedo, Sturaro, Udogie.