Alavés – Cadiz 1:1 (kon.) | Real Madrid – Elche 2:1 (kon.) | Osasuna – Valladolid 0:0 (kon.)
Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
0:0 (0:0)
Real Valladolid
cz Sobota 13.03.2021, 18:30 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španielska LaLiga • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:33:48)
     
    Další program:

    CA Osasuna
    28. kolo – 20. 3. 2021, 18:30: Huesca – Osasuna

    Real Valladolid
    28. kolo – 20. 3. 2021, 21:00: Valladolid – Sevilla
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:3.
    Střely mimo: 8:6.
    Rohy: 7:3.
    Ofsajdy: 3:3.
    Fauly: 12:9.
     
    Druhý poločas se začal podobně, jako probíhalo první dějství a územní převahu měla Osasuna. Postupně se ale začali do hry dostávat i hosté, kteří si vytvořili i několik zajímavých gólových možností, přičemž největší měl Orellana, jenž těsně minul domácí branku. Domácí neměli za celý druhý poločas ani jednu stoprocentní gólovou příležitost a jelikož výrazně lépe na tom navzdory své aktivitě směrem dopředu nebyli ani hosté, tak je bezbranková remíza logickým výsledkem tohoto utkání.

    Osasuna podruhé za sebou nedala gól a je na průběžném 13. místě, na kterém má před 18. Alavésem šestibodový náskok. Valladolid neprohrál potřetí za sebou a je na 16. místě. Před Alavésem má náskok 3 body.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Poslední útok zápasu patrřil Osasuně. Budimir si před pokutovým územím Valladolidu zpracoval přihrávku Jonyho z levého křídla a z otočky vystřelil, míč ale poslal na tribunu za Robertovou brankou.
     
    90+5
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Luis Pérez.
     
    90+3
    Oba týmy si nepřesnými rozehrávkami vystřídaly kontrolu nad míčem, až se vrátil nakonec na kopačky hráčů Valladolidu. Orellanův centr na konci útoku hostů odhlavičkoval z vlastní šestnáctky David García.
     
    90+2
    Janko našel přihrávkou z pravé strany na hranici šestnáctky Plana, jenž ještě posunul hrací předmět na střelu k Alcarazovi. Ten tvrdou střelou trefil obránce Osasuny.
     
    90+1
    Závěr zápasu se zatím pořádně kouskuje. V průběhu několika sekund jsme ve středu pole viděli dva tvrdé zákroky, po kterých mají míč na kopačkách hráči Valladolidu.
     
    90
    Bude se hrát ještě pět minut.
     
    89
    Barja nepřesnou přihrávkou na spoluhráče zahnal svůj tým na vlastní polovinu. Osasuně pak nějakou dobu trvalo, než se vrátila na polovinu Valladolidu.
     
    88
    Javier Martínez přistavil na levé straně pokutového území míč pro dobíhajícího Manuho Sáncheze, jehož střelu k bližší tyči vyrazil brankář Roberto.
     
    87
    Olaza nacentroval z rohového kopu zhruba do středu šestnáctky na Fernándeze, jenž hlavou nasměroval míč nad Herrerovu branku.
     
    86
    Orellana vysunul na levém křídle do náběhu Olazu, jehož centr srazil ve skluzu na rohový kop Barja.
     
    85
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Džávád Aljámik, přichází Bruno González.
     
    85
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jon Moncayola, přichází Javier Martínez.
     
    85
    Žlutou kartu za faul na pronikajícího Orellanu dostává Jon Moncayola (CA Osasuna).
     
    84
    Moncayola stáhl na trávník proníkajícího Orellanu, který ho při svém pádu zasáhl kopačkou do hlavy. Moncayola musí být ošetřen.
     
    83
    Jejich útok se ale rychle skončil po zbytečné ztrátě a hned vyrazil na opačnou stranu střídající Kodro. Ten si navedl kulatý nesmysl do pozice na centr, jeho nákop ale srazil do zámezí Vidal.
     
    82
    Orellanův centr z následného rohového kopu chytil brankář Herrera. Ten vykopl míč do středu pole, kde ho získali jeho spoluhráči.
     
    81
    Guardiola si naběhl na pravé křídlo na přihrávku za obránce a pokusil se o sólový průnik před branku. Ten ukončil čistým skluzem David García.
     
    80
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Shon Zalman Weissman, přichází Kenan Kodro.
     
    79
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází Míchel.
     
    78
    Po přihrávce Jonyho z levého křídla střílel z hranice šestnáctky střídající Adrián López. Branku z první minul a míč na zadní tyči nezasáhl ani volný Budimir.
     
    77
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jonathan Calleri, přichází Adrián López.
     
    76
    Po delší době útočí Osasuna. Jony to zkoušel individuálně po levém křídle, spolu s ním se ale vrátil Janko, jenž mu nakonec míč vzal.
     
    75
    Olazův centr odhlavičkoval David García. Míč se pak odrazil k hostům a po centru zprava se dostal k hlavičce Guardiola. Jeho zakončení skončilo nad Herrerovou brankou.
     
    74
    Orellanův centr zleva srazil Aridane tak, že míč letěl přímo do šestnáctky na Weissmana. Před ním hrací předmět na poslední chvíli odkopl do bezpečí David García.
     
    73
    Hosté jsou teď výrazně aktivnějším týmem a opět se dostali na polovinu domácího celku. Ten je zatažen hluboko v obraně.
     
    72
    Domácí získali rohový kop, centr z něj ale hosté odvrátili ze své šestnáctky. Střídající Jony pak z levého křídla nacentroval tak, že míč letěl do branky Valladolidu a brankář Roberto ho musel vyrazit.
     
    71
    Centr z pravé strany přes obránce Osasuny doletěl až za Aridanea na Orellanu, jenž ale podklouzl při zakončení a z voleje vystřelil vysoko nad Herrerovu branku.
     
    70
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Rubén García, přichází Jony.
     
    69
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Lucas Torró.
     
    68
    Valladolid začal být směrem dopředu výrazně aktivnější. Guardiola si nabíhal za centrem zleva, v hlavičkovém souboji ale fauloval Davida Garcíu.
     
    67
    Mesa si zpracoval přihrávku z levé strany před šestnáctkou Osasuny a bez váhání vystřelil. Jeho pokus těsně minul pravou tyč Herrerovy branky.
     
    66
    Domácí se po této příležitosti hostů vrátili k útočné aktivitě a nastěhovali se na polovinu svého soupeře. Opět ale kombinují jen v uctivé vzdálenosti od Robertovy branky.
     
    64
    Janko pronikl na polovinu Osasuny po pravé straně a našel na hranici šestnáctky Weissmana. Ten míč podržel a posunul ho doleva na dobíhajícího Orellanu, jenž z první těsně minul branku Osasuny.
     
    63
    Obraz hry se zatím vůbec nemění. Osasuna má územní převahu, hosté ji ale nepouštějí k ničemu a naopak sami směrem dopředu vůbec nehrozí.
     
    62
    Brašanac nacentroval z levé strany do šestnáctky Valladolidu, ve kterém hlavního mučedníka posledních minut Aljámika zasáhl v hlavičkovém souboji Budimir.
     
    61
    Hra se začíná trochu přitvrzovat. Budimir zasáhl zezadu do kotníku Aljámika, který ale teď neutrpěl vážnější zranění. Plano se pak po rozehrávce po faulu dostal ke střele z cca 20 metrů, jeho pokus k levé tyči ale chytil brankář Osasuny Herrera.
     
    60
    Hosté se ale k ničemu nedostali, protože Mesův pas si Orellana zpracoval na levém křídle v ofsajdu.
     
    59
    David García vracel po nepřesném centru svého jmenovce Rubéna z rohu míč do šestnáctky Valladolidu. Vysoký míč chytil brankář Roberto a hosté hned vyrážejí do otevřené obrany Osasuny.
     
    57
    Domácí se poté vrátili na útočnou polovinu. Centr Manuho Sáncheze si zpracoval na hranici pokutového území Valladolidu Budimir, z voleje ale vypálil vysoko nad Robertovu branku.
     
    56
    Žlutou kartu za zásah vysokou nohou do hlavy Aridanea dostává Shon Zalman Weissman (Real Valladolid). Aridane je naštěstí v pořádku a Weissman může být rád, že dostal jen žlutou kartu.
     
    55
    Hosté se konečně dostali z obrany a jejich první delší kombinaci ve druhé půli zakončil střelou z cca 25 metrů Mesa. Jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    54
    Guardiola si zpracoval těžkou přihrávkou na levé křídlo a křížnou přihrávkou přes celé pokutové území Osasuny hledal na zadní tyči Weissmana. Ten ani ve skluzu nedokázal míč zasáhnout.
     
    53
    Aljámik zřejmě utrpěl svalové zranění. Obránce Valladolidu odešel za postranní čáru po vlastních a uvidíme, zda se vrátí do zápasu.
     
    52
    Vidal si naběhl na pravé křídlo na přihrávku Moncayoly, Mesa ale jeho centr odkopl. Po souboji v pokutovém území Valladolidu zůstal ležet na trávníku Aljámik a hra je přerušena.
     
    51
    Vidal pokazil rozehrávku, hosté ale znovu míč rychle odevzdali domácím. Ti se vrátili k šestnáctce Valladolidu a Barjův centr z pravé strany musel odkopnout z nebezpečného prostoru Fernández.
     
    50
    Hosté se zatáhli k vlastnímu pokutovému území a nechávájí domácí kombinovat ve středu pole. Brašanac vysunul na levé křídlo do náběhu Rubéna Garcíu, jeho centr ale odhlavičkoval Aljámik.
     
    49
    První pokus Valladolidu o útok ve druhém poločase se skončil rychle po nepřesném nákopu na Guardiolu. Domácí se okamžitě vrátili na polovinu soupeře.
     
    48
    Po malé domů odkopl brankář hostů Roberto míč tak, že ho získali domácí. Ti hned vyrazili do protiútoku, na konci kterého byla nepřesná střela Barjy po zemi.
     
    47
    Domácí vstoupili do druhého dějství velmi aktivně a okamžitě získali míč pod svou kontrolu. Budimirův centr ale obrana hostů vyřešila a Valladolid se pak míče zmocnil.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli domácí. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:32.
     
    První poločas nenabídl téměř nic, co by stálo za zmínění. Domácí měli mírnou územní převahu, přes výborně organizovanou obranu Valladolidu se ale nedostali až na jednu situaci k ničemu. Tou situací byla branka Calleriho, kterou rozhodčí neuznali kvůli ofsajdu jeho spoluhráče Budimira. Doufejme tedy, že ve druhé půli uvidíme nějaké gólové příležitosti a ideálně i nějaké branky.

    Statistiky po 1. poločasu:

    Držení míče: 54 % : 46 %
    Střely na branku: 1:1
    Střely mimo: 5:1
    Rohy: 3:0
    Ofsajdy: 3:2
    Fauly: 4:5
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Janko se rozběhl po pravé straně k šestnáctce Osasuny, centr do ní ale zastavil David García. Ten zakládá ještě jeden útok svého týmu.
     
    45
    Bude se hrát ještě jednu minutu.
     
    44
    Po delší době se tak na útočnou polovinu dostali i hosté. Dlouhé autové vhazování domácí srazili za šestnáctku k Weissmanovi, jehož slabá střela letěla přímo do středu branky na gólmana Herreru.
     
    43
    Opět se ale rychle vrátil na kopačky domácích. Budimir se rozběhl na levé straně za kolmicí ze středu pole, v okamžiku přihrávky ale byl v ofsajdu.
     
    42
    Rubén García nedoběhl nákop za obranu Valladolidu a míč vracel do šestnáctky už ze zámezí. Gólman hostů Roberto pak odkopl od své branky míč do středu pole.
     
    41
    Janko se ale dostal pod tlak presujících domácích hráčů a míč mu vzal Rubén García. Ten pak reklamoval faul Mesy v souboji před šestnáctkou Valladolidu, hlavní rozhodčí ale nechává hru plynout dál.
     
    40
    A už ani nepovede, protože Osasuna míč ztratila. Na vlastní polovině si ho teď přihrává obranná čtveřice Valladolidu.
     
    39
    Aktivita je v této chvíli na straně domácích, kteří se opět usadili na polovině soupeře. Jejich kombinace ale zatím nevedla ani ke střele, ani k nebezpečnému centru.
     
    38
    Janko špatnou malou domů téměř vysunul Calleriho do samostatného úniku, před vlastní šestnáctkou ale dokázal míč odkopnout alespoň do zámezí Aljámik.
     
    36
    Domácí vstřelili branku, která ale nebyla uznána! Barja našel přesnou přihrávkou po zemi z pravé strany ve středu pokutového území Calleriho, jenž z první vystřelil na branku. Jeho střela šla přímo na Budimira, jenž ji pustil mezi nohama do branky, Budimir ale byl v ofsajdu a zapojil se tímto do útoku Osasuny.
     
    35
    Centr z rohu domácích srazil Fernández za vlastní šestnáctku k Moncayolovi, jenž z první trefil obránce Valladolidu. Odražený míč pak získali domácí hráči.
     
    34
    Žlutou kartu za podražení Brašanace, běžícího do otevřené obrany Valladolidu, dostává Joaquin Fernández (Real Valladolid).
     
    34
    Po faulu Aridanea na Plana získali hosté přímý kop z levé strany útočné poloviny. Olazův centr odvrátil z vlastní šestnáctky David García a domácí vyrážejí do rychlého protiútoku.
     
    33
    Rubén García nacentroval z levé strany útočné poloviny na zadní tyč na Calleriho, jenž hlavou z těžké pozice míč jen prodloužil při jeho letu za brankovou čáru.
     
    32
    Hostům v posledních minutách vázne rozehrávka a i teď nepovedeným založením útoku doslova darovali míč domácím. Ti poděkovali a nastěhovali se svou kombinací k šestnáctce Valladolidu.
     
    31
    Budimir si v pokutovém území hostů zpracoval prudký centr Rubéna Garcíy zleva, míč mu ale při zpracovávání odkopl Fernández. Calleri si pak při pokusu o kličku na pravém křídle předkopl míč za brankovou čáru.
     
    30
    Další rozehrávka Valladolidu dopadla stejně, Mesa pak navíc ještě ve středu pole fauloval Moncayolu. Domácí tak získávají čas i prostor na založení svého útoku.
     
    29
    Hosté se snažili hru trochu uklidnit přihrávkami mezi obránci na své polovině hřiště, Budimir je ale poměrně rychle připravil o míč. Naštěstí pro hosty pak Budimir pokazil přihrávku na Calleriho.
     
    28
    Kombinaci domácích zakončil z hranice šestnáctky Valladolidu rabonou Calleri. Jeho krásná střela skončila výrazně mimo Robertovu branku.
     
    27
    Na opačné straně napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti Alcaraz, jeho ránu ale srazil ke svému brankáři David García.
     
    26
    Olaza podkopl při zpracovávání míče ve středu vlastní poloviny Rubéna Garcíu. Domácí tuto standardku rychle rozehráli, vysoký míč ale bez problémů chytil brankář Valladolidu Roberto.
     
    25
    Postupný útok na útočné polovině teď rozvíjejí domácí hráči. Hosté jsou seřazeni v obranném postavení před vlastní šestnáctkou.
     
    24
    Žlutou kartu za podražení Guardioly skluzem do kotníku dostává Kike Barja (CA Osasuna).
     
    23
    Janko vystihl rozehrávku domácích a vyrazil vpřed po pravé straně. Před něj se ale při jeho pokusu o únik šikovně natlačil Manu Sánchez, kterého pak Janko stáhl na trávník.
     
    22
    Po aktivním úvodu se hra teď trochu zpomalila. Zápas se odehrává výhradně ve středu pole a ani jeden z týmů zatím neotevírá obranu.
     
    21
    První žlutou kartu zápasu dostává za zásah Manuho Sáncheze loktem v hlavičkovém souboji Sergi Guardiola (Real Valladolid).
     
    21
    Presink Osasuny byl úspěšný a míč domácí získali. Teď jsou to oni, kdo tlačí svého soupeře do obrany.
     
    20
    Gólman Osasuny Herrera vyběhl před vlastní šestnáctku, aby odkopl nákop na Guardiolu. Hosté se pak usadili na polovině domácího celku, po několika desítkách sekund je ale domácí vytlačili za středovou čáru.
     
    19
    Držení míče: 57 % : 43 %
     
    18
    Osasuna je ale v posledních minutách aktivnější a znovu se nastěhovala na polovinu soupeře. Ze svého tlaku ale vytěžila jen centr Rubéna Garcíy, jenž skončil za brankovou čárou.
     
    17
    Při náběhu na centr z něj fauloval nabíhající Calleri Olazu. Brankář hostů Roberto pak vykopl míč tak, že skončil u Rubéna Garcíy a ten ho nepřesným pasem na Barju poslal přímo do zámezí.
     
    16
    Plano obral ve středu pole o míč Rubéna Garcíu a založil rychlý protiútok. Ten sám pokazil nepřesnou přihrávkou a do útoku pak vyrazili domácí. Brašanac z otočky v šestnáctce Valladolidu trafil Alcaraze, jenž rukou „u těla“ srazil míč na roh.
     
    15
    Centr proletěl celým pokutovým územím Valladolidu bez toho, aby ho někdo zasáhl. Míč vrátili do hry hosté z autového vhazování.
     
    14
    Právě Rubén García vysunul na levou stranu šestnáctky hostů Brašanace, jehož centr byl sražen na první rohový kop Osasuny v zápase.
     
    13
    Nákop na Weissmana skončil u domácího brankáře Herrery. Ten míč vykopl na útočnou polovinu, kde ho vybojoval Rubén García.
     
    12
    Budimir si zpracoval přihrávku na pravé křídlo, zasekl si Fernándeze a okamžitým centrem hledal nabíhajícího Calleriho. Ten tuto přihrávku nedoběhl.
     
    11
    Postupný útok domácích zakončil střelou vysoko nad Robertovu branku Moncayola. Obránci Valladolidu následně rozehrávku pokazili a míč rychle vrátili Osasuně.
     
    10
    Weissman si zpracoval v šestnáctce Osasuny nákop ze středu pole a pak spadl v souboji s Aridanem. Hlavní rozhodčí tento souboj vyhodnotil jako čistý a hra pokračuje dál.
     
    9
    Osasuna se poprvé v utkání dostala pod výraznější tlak svého soupeře. Valladolid si z něj ale nevypracoval nic, naopak sám se musel bránit rychlému protiútoku domácích. Úspěšně.
     
    8
    Zatím se hraje svižně ze strany na stranu, nebezpečný střelecký pokus jsme ale ani od jednoho z týmů ještě neviděli. Míč mají na kopačkách hosté, kteří se tlačí k šestnáctce Osasuny.
     
    7
    Mesa centrem nakopl míč za domácí branku. Po rozehrávce domácího brankáře Herrery zavezl hrací předmět k pokutovému území hostů Vidal, při pokusu o centr ale o něj přišel.
     
    6
    Manu Sánchez nakopl míč za obranu Valladolidu na Budimira, ten ale vybíhal z jasného ofsajdu. Hosté s rozehrávkou dlouho nečekali a rychle se dostali k pokutovému území domácího týmu.
     
    5
    Další Orellanův centr z křídla chytil gólman Osasuny Herrera. Ten vykopl míč do středu pole, kde ho získali na své kopačky jeho spoluhráči.
     
    4
    Weissman obral rozehrávajícího Manuho Sáncheze o míč. Hosté se pak dostali k šestnáctce Osasuny a Orellanův centr z levého křídla musel odhlavičkovat do autu Aridane.
     
    3
    Calleri si na pravé straně šestnástky narazil míč s Barjou a dostal se i k jeho zpětné přihrávce, slabou přihrávku po zemi ale chytil brankář Valladolidu Roberto.
     
    2
    Domácí odpovídají svým prvním útokem. Barja se protlačil k centru z pravé strany, ten ale už na přední tyči odkopl do bezpečí Aljámik.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté. Valladolid se okamžitě usadil na útočné polovině ke své první postupné kombinaci, která skončila nepřesnou přihrávkou Orellany na levé křídlo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Osasuna bude hrát v červených dresech, Valladolid ve fialovo-bílých.
     
    Oba týmy právě vycházejí na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
    Dějistě tohoto zápasu - Estadio El Sadar v Pamploně
     
    Úvodní sestavy:

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García (C), M. Sánchez – Barja, Brašanac, Moncayola, R. García – Calleri, Budimir.

    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – Cruz, Jony, Ramalho, Gallego, Adrián López, Torró, J. Martínez.

    Real Valladolid: Roberto – Janko, Fernández, Aljámik, Olaza – Plano (C), Mesa, Alcaraz, Orellana – Weissman, Guardiola.

    Náhradníci: Masip – L. Pérez, Kodro, J. Sánchez, Bruno González, K. Pérez, T. Villa, Fede, Míchel, Nacho Martínez, Rubio, Jota.

    Rozhodčí: Bengoetxea – X. Fernández, R. Fernández.
     
    Tento zápas se kvůli nařízením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 bude hrát bez diváků.
     


    Vzájemné zápasy

    Vzájemná bilance ve španělské LaLize v posledních 10 sezonách je mezi těmito dvěma kluby vyrovnaná – Osasuna vyhrála dvakrát, Valladolid dvakrát a tři zápasy se skončily nerozhodnými výsledky. Valladolid aktuálně tahá sérii čtyř zápasů proti Osasuně za sebou bez porážky. První vzájemné utkání v této sezoně vyhrál Valladolid doma 3:2.

    Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
    22. 11. 2013: Valladolid – Osasuna 0:1
    11. 4. 2014: Osasuna – Valladolid 0:0
    15. 9. 2019: Valladolid – Osasuna 1:1
    18. 1. 2020: Osasuna – Valladolid 0:0
    11. 12. 2020: Valladolid – Osasuna 3:2
     


    Real Valladolid

    Na rozdíl od Osasuny, je forma Valladolidu v posledních kolech poměrně špatná. Valladolid vyhrál z posledních devíti zápasů jen jednou – v posledním kole doma nad Getafe – a na 16. místě má před 18. Eibarem náskok jen 3 body. I Valladolid doplácí na mizernou koncovku, když za posledních 5 zápasů vstřelil jen 4 góly. V tabulce zápasu venku je Valladolid na 13. místě a ze 13 utkání na cizích hřištích vyhrál jen dvakrát.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Alavés – Valladolid 1:0
    Eibar – Valladolid 1:1
    Valladolid – Real Madrid 0:1
    Celta Vigo – Valladolid 1:1
    Valladolid – Getafe 2:1
     


    CA Osasuna

    Osasuna začala od prosince 2020 pravidelně sbírat body a postupně se posouvala tabulkou nahoru, až se dostala na aktuální 13. příčku, na které má náskok 6 bodů před 18. Eibarem. Z posledních osmi zápasů zabodovala v pěti a ani jednu branku nevstřelila jen Betisu, Seville a Barceloně. Tým z Pamplony má ale celkově velký problém se střílením gólů, když za 26 ligových utkání vstřelil len 23 branek. V tabulce zápasů doma je Osasuna šestým nejhorším týmem soutěže, když v 13 domácích zápasech získala 15 bodů.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Osasuna – Eibar 2:1
    Levante – Osasuna 0:1
    Osasuna – Sevilla 0:2
    Alavés – Osasuna 0:1
    Osasuna – Barcelona 0:2
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu CA Osasuna – Real Valladolid. Utkání 27. kola španělské LaLigy začíná v 18:30.

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   24. Barja (OSS), 85. Moncayola (OSS) – 21. Guardiola (RVL), 34. Fernández (RVL), 56. Weissman (RVL)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:9.
    Osasuna Pamplona: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García (C), M. Sánchez – Barja, Brašanac (69. Torró), Moncayola (85. J. Martínez), R. García (70. Jony) – Calleri (77. Adrián López), Budimir.
    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – Cruz, Jony, Ramalho, Gallego, Adrián López, Torró, J. Martínez.

    Real Valladolid: Roberto – Janko, Fernández, Aljámik (85. Bruno González), Olaza – Plano (C) (90+5. L. Pérez), Mesa (79. Míchel), Alcaraz, Orellana – Weissman (80. Kodro), Guardiola.
    Náhradníci: Masip – L. Pérez, Kodro, J. Sánchez, Bruno González, K. Pérez, T. Villa, Fede, Míchel, Nacho Martínez, Rubio, Jota.

    Rozhodca: Bengoetxea – X. Fernández, R. Fernández