Angers – Saint-Étienne 0:1 (kon.) | Marseille – Brest 3:1 (kon.)
koniec
Angers SCO
0:1 (0:0)
AS Saint-Étienne
cz Sobota 13.03.2021, 13:00 • Stade Raymond Kopa, Angers • Ligue 1 Uber Eats • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo jedinou branku, což Saint-Étienne stačilo k vítězství. Druhý poločas nám přinesl o poznání atraktivnější podívanou, hned v jeho úvodu se o jedinou branku postaral hostující Chazrí. Soupeř si ovšem přichystal rychlou odpověď, avšak VAR nakonec vyrovnávací branku odvolal. Saint-Étienne bylo po zbytek zápasu směrem dopředu aktivnější a nebezpečnější, hostující celek si dokonce vstřelil druhou branku, avšak ta nakonec rovněž neplatila. (14:54:25)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 1:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Anthony Modeste.
     
    90+4
    Jsme za polovinou nastaveného času, domácím se na případné vyrovnání krátí čas. Nyní sledujeme autové vhazování od levé autové lajny.
     
    90+3
    Pereira Lage se pokoušel na pravém křídle dostat kolem protihráče, což se mu ale nepovedlo. Dokonce z toho bude autové vhazování pro soupeře.
     
    90+2
    Hostující celek se nyní s míčem usadil na polovině soupeře, kde se mu navíc daří kombinovat. Angers se ovšem pokouší napadat rozehrávku.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stále je o co hrát. Jenomže domácí celek se nedokáže dostat do žádné vyložené šance.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Angelo Fulgini (Angers SCO).
     
    86
    Boudebouz raději vyprodukoval zpětnou nahrávku na volného obránce Sowa, který pro změnu odkopával na druhou stranu, kde ovšem zamířil do zámezí.
     
    85
    Poté se do kombinace zapojil také Capelle, který to zkoušel vzdušnou nabídkou za obranu soupeře, jenomže s ní si nakonec dokázal poradit Kolodziejczak.
     
    83
    Po autovém vhazování se uvnitř pokutového území dostával k míči domácí Cho, který byl nakonec poslán k zemi, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo.
     
    82
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Zaydou Youssouf, přichází Aimen Moueffek.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Vahbí Chazrí, přichází Arnaud Nordin.
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Mohamed-Ali Cho.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Saint-Étienne i nadále vede pouze o jednu branku, v posledních minutách je navíc častěji na balónu.
     
    79
    Sledovali jsme vzdušnou nabídku směrem na Bahokena, před kterým se ale povedlo zakročit pozornému Traucovi, který odehrál míč ven z hrací plochy.
     
    77
    Kousek od středového kruhu sáhl k nedovolenému zákroku napadající Boudebouz, který místo míče trefil protihráče, jenž se postaral o standardku.
     
    76
    Chazrí se před malým momentem dostal za obranu, načež se mu povedlo přelobovat brankáře. Míč poté padal do sítě, kde ho ještě tečoval jeden ze spoluhráčů. Branka neplatí, jednalo o ofsajd!
     
    75
    Domácím se povedlo přenést hru na levou stranu, kde musel rychle jednat obránce Manceau, kterého napadala hned dvojice hladových protihráčů.
     
    73
    Podél autové lajny poté postupoval vpřed Capelle, kterému se ještě v tandemu povedlo najít kolegu Bahokena, který s vypětím všech sil udržel míč na hřišti.
     
    72
    Střídající Bahoken se rychle po svém příchodu na hrací plochu dostal do zakončení. Pravou nohou se dostal do dobré pozice, jenomže mířil doprostřed.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Saint-Étienne stále vede o jednu branku, v posledních minutách nesledujeme nic nebezpečného.
     
    70
    Saint-Étienne se poté s míčem usadilo na útočné polovině, jenomže domácí celek velice aktivně napadal rozehrávku a Moulina donutil k vynucenému odkopu.
     
    69
    Rohový kop ovšem nepřinesl nic nebezpečného a domácí celek tak mohl otočit hru na opačnou polovinu, kde si ale Boufal nevěřil na výpad po křídle.
     
    68
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Lassana Coulibaly, přichází Stéphane Bahoken.
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Pierrick Capelle.
     
    67
    Boudebouz poté v pokutovém území dokázal najít Bouangu, který měl na zádech protihráče a následovat tak bude rohový kop pro Saint-Étienne.
     
    66
    Do protiútoku se poté pokoušel dostat hostující Chazrí, který byl zezadu poslán k zemi. Provinil se domácí Amadou, který klidně mohl vyfasovat kartónek.
     
    65
    Angers si po delší době vybojovalo rohový kop, a sice z levé strany. Jednalo se o rozehrávku nakrátko, Saint-Étienne ovšem případný výpad odvrátilo.
     
    64
    Máme za sebou necelou hodinu hry, zatím jsme se dočkali jediné branky. O tu se postaralo Saint-Étienne, konkrétněji se jednalo o křídelníka Chazrího.
     
    63
    Aouchiche se dostal do pokutového území, kde po souboji s protihráčem skončil na zemi. Penalta z toho nebude, naopak se bude odkopávat od branky.
     
    61
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Charles Nathan Abi, přichází Ryad Boudebouz.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Adil Aouchiche, přichází Kévin Monnet-Paquet.
     
    60
    Saint-Étienne to poté zkoušelo přenesením hry na levou stranu, kde ovšem na nahrávku nedosáhl Trauco. Místo toho bude moci vhazovat zadák Doumbia.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Adil Aouchiche (AS Saint-Étienne).
     
    58
    Sudí ještě celou situaci projednával s videorozhodčím, který byl stejného názoru. Diony se nacházel pouze v ofsajdu, od branky bude rozehrávat Moulin.
     
    57
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Abdoulaye Bamba, přichází Souleyman Doumbia.
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Thomas Mangani, přichází Mathias Pereira Lage.
    56. Neuznaná branka domácích - ofsajd.
     
    56
    Angers se sice radovalo z vyrovnávací branky, avšak ta nakonec neplatí, neboť se zakončující Diony nacházel v době nahrávky v ofsajdu!
     
    55
    Angers to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá ještě hodně času, výsledek se může klidně otočit.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Denis Bouanga (AS Saint-Étienne).
    53. Vahbí CHAZRÍ - 0:1
     
    53
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Nakonec se do kýženého vedení dostává hostující celek! Hosté totiž dokázali na hranici pokutového území najít WAHBÍHO CHAZRÍHO, který si hodil míč na pravou nohu, načež technickým způsobem zamířil pod horní brankovou konstrukci, kam se brankář Bernardoni nedokázal ideálně natáhnout.
     
    53
    Brankář Moulin poté odkopával daleko na druhou stranu, kde se nacházel Abi. Ve vzdušném souboji ovšem kraloval Thomas, kterému se povedlo zakročit.
     
    52
    Moulin odkopával od své branky, přičemž se mu na opačné polovině povedlo najít kolegu Chazrího, kterého ve vzdušném souboji dokázal přehlavičkovat soupeř.
     
    51
    Centrovaná nabídka z kopačky Coulibalyho se poté snášela k zadní tyči, kde ovšem nebyl nikdo ze spoluhráčů. Moulin tak bude moci rozehrávat.
     
    50
    Kolmice za obranu směřovala na domácího Dionyho, který se již tlačil do zakončení. Na poslední chvíli se ovšem dokázal vrátit Cissé, který střelu zablokoval.
     
    49
    Poté u postranní lajny zasahoval hostující Trauco, který rozehrál směrem ke svému pokutovému území, odkud Cissé přenášel hru na volného Bouangu.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se poprvé k míči dostal domácí brankář Bernardoni, který to zkoušel odkopem na pravou stranu, kde číhal Bamba.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou hrát pro změnu zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl ani jednu branku. Sledovali jsme nesmírně nezáživnou podívanou, jenž za celý první poločas nabídl pouze jednu vyloženou šanci, kterou ovšem hostující Chazrí nedokázal využít. Neustále jsme tak sledovali boj ve středu hrací plochy, rovněž byla k vidění celá řada nepřesností. Zřejmě po zásluze jsme se žádné branky nedočkali, doufejme, že druhý poločas přinese určité zlepšení hry.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Středem hrací plochy se poté vydal domácí Coulibaly, který ovšem neuspěl se snahou o nahrávku směrem na Dionyho, kterou zastavil hostující Youssouf.
     
    45
    Nastavují se tři minuty.
     
    43
    Angers se poté probíjelo středem hrací plochy, kde ovšem Amadou narazil pouze do protihráče. Hostující celek se sotva prokousal na opačnou polovinu.
     
    41
    Poté se míč snesl mimo vymezený prostor, o což se postaral hostující Cissé. Následovalo tak autové vhazování, ke kterému se postavil Bamba.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
    38. Chazrí nevyzrál na brankáře.
     
    38
    První tutovka zápasu! Do vzdušného prostoru se totiž dokázal vyškrábat Chazrí, s jehož hlavičkou si Bernardoni dokázal poradit.
     
    37
    Aouchiche se rovněž daleko s míčem nedostal a následoval tak rychlý protiútok. Při něm se Boufal dostal přes protihráče, avšak k zakončení to nevedlo.
     
    35
    U rohového praporku se ve skluzu povedlo zakročit domácímu Thomasovi, který špičkou kopačky dopravil míč mimo hrací plochu a bude se tak vhazovat.
     
    33
    Chazrí je v tomto duelu nesmírně aktivní, avšak mu chybí lepší finální fáze. Nyní se opět s míčem dostal do pokutového území, ale nedokázal zakončit.
     
    32
    Chazrí se postavil k rozehrávce volného kopu ze zajímavé pozice. V době zakončení ovšem spadl na zem, načež se dokonce míče dotkl horní končetinou.
     
    31
    Je za námi třetina hry, která nám stejně nenabídla žádnou branku. Sledujeme nezáživnou podívanou, která neustále nabízí celou řadu nepřesností.
     
    30
    Fulgini se na pravém křídle pokoušel oslovit kolegu Amadoua, jenomže tento záměr se povedlo přečíst soupeři, který okamžitě rozehrál na volného Sowa.
     
    29
    Trauco si rovněž vyzkoušel autové vhazování, při kterém se mu povedlo oslovit kolegu Youssoufa. Ten se ovšem nedosstal přes smečku protihráčů.
     
    28
    Autové vhazování si poté vzal na starost domácí Bamba, který ovšem našel pouze bránícího protihráče, od kterého míč znovu směřoval ven z hrací plochy.
     
    27
    Kolodziejczak to zkoušel nahrávkou podél autové lajny, kde se mu sice nabídl kolega Abi, ten se ovšem v době nahrávky nacházel pouze v ofsajdu.
     
    25
    Saint-Étienne mělo menší problémy s rozehrávkou, nakonec to přeci jenom zvládlo. Youssouf u postranní lajny hledal Bouangu, který raději ještě vyčkal.
     
    24
    Směrem dozadu se poté povedlo zakročit hostujícímu Kolodziejczakovi, který na jistotu poslal míč do zámezí, autového vhazování se tak ujme Bamba.
     
    23
    Diony nakonec zamířil mimo hrací plochu, domácí celek tak bude chvíli hrát v početní nevýhodě, což se ovšem za krátký časový úsek znovu změní.
     
    22
    Aby toho nebylo málo, tak v bolestech skončil na zemi domácí Diony. Znovu se tedy chvíli hrát nebude, nicméně na nic vážnějšího to přesto nevypadá.
     
    21
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Rovněž platí, že čekáme na první vyloženou příležitost.
     
    20
    Poté se jako první k volnému míči dostal domácí brankář Bernardoni, který nakonec výhozem rozehrál na levou stranu, kde se nacházel zadák Manceau.
     
    19
    Pokračovalo se rozehrávkou od domácí branky. Poté to Traoré vyřešil vysokým odkopem na opačnou polovinu, kde měl hodně snadnou práci Camara.
     
    18
    Coulibaly poté svému celku vypomohl s rozehrávkou, jenomže Angers se přesto daleko s míčem nedostalo, neboť se povedlo včas zakročit Youssoufovi.
     
    17
    Saint-Étienne si pohrávalo s míčem na vlastní obranné polovině, načež jsme sledovali přenesení hry v podání Cissého, kterému se povedlo najít Trauca.
     
    16
    Jednalo se o rozehrávku nakrátko, načež u postranní lajny musel zasahovat Abi, který za sebe nepustil Bambu. Angers se tak znovu postará o vhazování.
     
    15
    U postranní lajny skončil po souboji na zemi domácí Amadou, který svému celku zajistil standardní situaci, ke které se mohl postavit obránce Manceau.
     
    14
    Hodně prostoru měl kolem sebe hostující Youssouf, který se sice s míčem dostal na útočnou polovinu, jenomže tam nepřesně nahrával směrem na Trauca.
     
    13
    Abi se poté dokázal prosadit ve vzdušném souboji, přičemž se mu povedlo prodloužit míč za sebe, kde se ovšem do problémů dostal domácí Bamba.
     
    12
    Bernardoni se poté dostal k míči, načež rozehrávkou výhozem oslovil vedle postaveného Manceaua, jehož odkop směřoval daleko na opačnou polovinu.
     
    11
    Daleko se poté s míčem nedostal domácí Diony, kterému hrací předmět utekl směrem do zámezí. To znamená, že vhazování se ujme zadák Kolodziejczak.
     
    10
    Chazrí se poté zapojil do další útočné akce, kterou na levém křídle vzal na sebe. Jeho centrovanou nabídku ovšem dokázal Bernardoni zneškodnit.
     
    9
    Znovu tedy do akce musel lékařský personál, který si vzal Chazrího do píče. Hostující hráč bude moci pokračovat ve hře, u míče je ovšem Angers SCO.
     
    8
    Chazrí se s míčem dostal do pokutového území, kde se mu ještě povedlo odcentrovat do malého vápna, avšak on sám po odehrání míče skončil na zemi.
     
    7
    Poté to nekompromisním způsobem vyřešil domácí Thomas, kterému se povedlo odkopnut na opačnou polovinu, kde se ovšem k míči dostal Kolodziejczak.
     
    6
    Nakonec z toho rohový kop nebyl, brankář Moulin tak mohl odkopávat od své branky. Odkop poslal na pravou stranu, kde ve vzduchu zasahoval Manceau.
     
    5
    Do rozhozené obrany si to poté namířil domácí Diony, který to zkoušel nahrávkou do tandemu na Boufala, kterému se povedlo vybojovat první rohový kop.
     
    4
    Už se opět pokračuje ve hře. Angers se kombinační hrou dostalo k pokutovému území, kde ovšem čistě zasahoval Traoré, kterému se povedlo rychle otočit hru.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu skončil po souboji ve středu hrací plochy na zemi hostující Youssouf, hlavní sudí proto přerušil hru a chvíli se hrát nebude.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Angers SCO: Bernardoni – Bamba, I. Traoré (C), Thomas, Manceau – L. Coulibaly, Mangani – Fulgini, Amadou, Boufal – Diony.
    Náhradníci: Butelle – Bahoken, Bobichon, Capelle, Al Milálí, Pavlović, Pereira Lage, Cho, Doumbia.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Sow, Kolodziejczak, Cissé, Trauco – Aouchiche, M. Camara (C), Youssouf, Bouanga – Abi, Chazrí.
    Náhradníci: Bajič – Boudebouz, Modeste, Gabriel Silva, Rivera, P. Retsos, Nordin, Moueffek, Monnet-Paquet..
     
    Angers SCO

    Na opačné straně stojí Angers, které si počínání o poznání lépe. Domácí celek tohoto zápasu totiž momentálně okupuje devátou pozici tabulky, což znamená horní polovinu. Angers se do této chvíle povedlo nasbírat devětatřicet bodů a manko na pohárové pozice je v tuto chvíli pouze pětibodové. Domácí celek tohoto zápasu navíc v minulém kole po více než měsíci dokázal zvítězit, bylo tomu tak velice překvapivě na půdě sedmých Mét, které nakonec prohrály díky jediné brance. Angers je navíc až čtrnáctým nejlepším domácím týmem, dnes to tedy nebude mít snadné.
     
    AS Saint-Étienne

    Fotbalisté Saint-Étienne letos nepředvádějí vůbec povedené výkony, momentálně z toho je až šestnáctá pozice tabulky. Saint-Étienne má na svém kontě třicet bodů a na sestupové pásmo má pětibodový náskok. Hostující tým tohoto zápasu navíc naposledy naplno bodoval před necelým měsícem, od té doby přišly na řadu tři duely, během kterých se Saint-Étienne povedlo získat jediný bod. Saint-Étienne v posledních dvou kolech zaznamenalo dvě porážky, ta první se konala proti sedmnáctému Lorientu, ta druhá pro změnu na domácím stadionu proti Lens.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Francouzská Ligue 1 Uber Eats má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Angers SCO a AS Saint-Étienne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    David Suchý

    Góly: 53. Chazrí (Abi)

    Karty:   88. Fulgini (AGR) – 54. Bouanga (SET), 59. Aouchiche (SET)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 1:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:13.
    Angers SCO: Bernardoni – Bamba (57. Doumbia), I. Traoré (C), Thomas, Manceau – L. Coulibaly (68. Bahoken), Mangani (57. Pereira Lage) – Fulgini, Amadou, Boufal (68. Capelle) – Diony (82. Cho).
    Náhradníci: Butelle – Bahoken, Bobichon, Capelle, Al Milálí, Pavlović, Pereira Lage, Cho, Doumbia.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Sow, Kolodziejczak, Cissé, Trauco – Aouchiche (61. Monnet-Paquet), M. Camara (C), Youssouf (82. Moueffek), Bouanga (90+5. Modeste) – Abi (61. Boudebouz), Chazrí (82. Nordin).
    Náhradníci: Bajič – Boudebouz, Modeste, Gabriel Silva, Rivera, P. Retsos, Nordin, Moueffek, Monnet-Paquet.

    Rozhodca: Millot – Luzi, Drouet