NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.) | Toronto – Calgary 0:3 (kon.) | Carolina – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Florida – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 0:3 (kon.) | Colorado – Vegas 0:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 2:6 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
2:6 (1:2, 1:3, 0:1)
Minnesota Wild
cz Utorok 23.02.2021, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:57 Victor RASK - 2:6
     
    56:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Risk bez gólmana se Žralokům nevyplatil. Zatímco Zuccarello zasáhl jenom tyč, tak VICTOR RASK si s přehledem obešel zaklekávajícího Burnse a střelou do nehlídané klece upravil stav už 6:2 pro Wild. Asistence: Ian Cole, Mats Zuccarello.
     
    56:23
    Definitivní rozhodnutí měl na hokejce Zuccarello, jenže ze středního pásma rovněž zakončil do brankové konstrukce prázdné branky.
     
    55:50
    Branku naděje málem z osy hřiště vstřelil švihem zakončující Tomáš Hertl. Překonanému Kähkönenovi pomohla trefená tyč!
     
    39:02
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., podrážení).
    37:25 Jonas BRODIN - 2:5
     
    37:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pouhé tři vteřiny před vypršením čtyřminutového trestu Knyžova zvyšují Wild na 5:2! Už třetí bod v tomto střetnutí zapisuje Mats Zuccarello, který po své nahrávce z pravého kraje sledoval střelu JONASE BRODINA z vrcholku levého kruhu, jež přepadla přes Dubnykovu lapačku až do sítě. Asistence: Mats Zuccarello, Victor Rask.
     
    33:28
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Nikolaj Knyžov – 2+2 min, vysoká hůl).
    31:57 Logan COUTURE - 2:4
     
    31:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Další možnost Žraloků už končí důležitým gólem naděje! Evander Kane na zadním mantinelu setřásl Eriksona Eka chytrou narážečkou o brankovou konstrukci. Přihrávkou za sebe odevzdal puk LOGANU COUTUREOVI a ten ho rychlým manévrem uklidil za Kähkönena. Asistence: Evander Kane, Kevin Labanc.
     
    30:48
    Střídání v týmu San Jose Sharks: ze hřiště odchází Martin Jones, přichází Devan Dubnyk.
    30:48 Marcus FOLIGNO - 1:4
     
    30:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise vydoloval puk ze souboje u pravého mantinelu. Vzápětí ho adresoval Hartmanovi, který vylepšil pozici pro MARCUSE FOLIGNA a jeho ránu ztečovala hokejka Melocheho do vzduchý takovým způsobem, že Jones nestihl lapačkou zareagovat. Asistence: Ryan Hartman, Zach Parise.
     
    27:12
    Málem to bylo už o tři góly! Stejně tak nebyl od druhé asistence daleko Hartman, po jehož přesném pasu z pravého mantinelu orazítkoval Parise tyč!
    23:36 Ian COLE - 1:3
     
    23:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild zvyšují svůj náskok na 3:1! Ryan Hartman se rozjel na pravé straně, odkud přes Burnse našel hůl IANA COLEA a ten perfektní střelou ze svého pohledu k levé tyči nedal přesouvajícímu se Jonesovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Ryan Hartman, Marcus Foligno.
     
    20:55
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., sekání).
     
    17:49
    Knyžov se pustil do bitky s Folignem, kterou rozhodl hned první trefený pravý hák. Mladý bek Sharks doplatil na krvavé zranění v obličeji.
     
    13:21
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ian Cole – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:42
    Doposavad nejlepší zákroky předvedl Kähkönen, který po Meierově pasu z pravé strany dvakrát zblízka vychytal Balcerse a vsedě navrch eliminoval i bekhendovou dorážku Vlasica.
     
    09:56
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., sekání).
    08:00 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    08:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po pouhých jedenácti vteřinách přidává Minnesota dokonce druhý gól! Rask ve středním pásmu posunul puk do jízdy Soucymu, po jehož centru Zuccarello rychle přihrával zpět na zadní tyč a tam svůj čtvrtý gól v sezóně jednoduše vsítil KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Mats Zuccarello, Carson Soucy.
    07:49 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    07:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    V osmé minutě o sobě dal vědět další probuzený veterán! Kaprizov vyhrál souboj u červené čáry. Rask tak mohl pokračovat vstříc Jonesovi a přihrávkou doprava ještě připravil pozici MATSI ZUCCARELLOVI, jenž trefil přesně k bližší tyči. Asistence: Victor Rask, Kirill Kaprizov.
    00:45 Brent BURNS - 1:0
     
    00:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Skvělý úvod pro Sharks! BRENT BURNS přidal další důkaz, že ještě nepatří do starého železa, když si po posunutí do jízdy od Meiera na útočné modré prohodil posledního obránce Brodina a bekhendem zvedl puk do horní části Kähkönenovy branky. Asistence: Timo Meier, Rudolfs Balcers.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 1. Burns (Meier, Balcers), 32. Couture (E. Kane, Labanc) – 8. Zuccarello (V. Rask, Kaprizov), 8. Kaprizov (Zuccarello, Soucy), 24. Cole (Hartman, M. Foligno), 31. M. Foligno (Hartman, Parise), 38. Brodin (Zuccarello, V. Rask), 57. V. Rask (Cole, Zuccarello)


    San Jose Sharks: M. Jones (31. Dubnyk) – Burns (A), Ferraro, Vlasic, Knyžov, Meloche, Claesson – Labanc, Couture (C), E. Kane – Meier, Hertl, Balcers – Sörensen, Marleau (A), Donato – Nieto, Gregor, Leonard.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, Bonino, Sturm.

    Rozhodca: Dwyer, Syvret – Murray, MacPherson