NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.) | Toronto – Calgary 0:3 (kon.) | Carolina – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Florida – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 0:3 (kon.) | Colorado – Vegas 0:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 2:6 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Calgary Flames
cz Utorok 23.02.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:26 Sean MONAHAN - 0:3
     
    43:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary využívá druhou přesilovku v tomto zápase a ujímá se vedení 3:0 na ledě Toronta! Hutchinson si ještě poradil se střelou od modré od Anderssona i s dorážkou Tkachuka, pak se do toho ale vložil SEAN MONAHAN a oslavil svůj návrat do sestavy Calgary po zranění gólem. Asistence: Matthew Tkachuk, Rasmus Andersson.
    29:28 Matthew TKACHUK - 0:2
     
    29:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary mělo v této přesilovce na mále, ale nakonec se samo raduje ze vstřelené branky! Od modré pálil Giordano a hodně snadnou dorážku už měl na starosti MATTHEW TKACHUK, který se trefil poprvé po deseti zápasech. Asistence: Mark Giordano, Johnny Gaudreau.
    03:55 Sam BENNETT - 0:1
     
    03:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu! Od modré čáry tvrdě vypálil obránce Anderson. Hutchinson měl zakrytý výhled a kotouč pouze vyrazil před sebe. S rychlou dorážkou přispěchal SAM BENNETT a zařídil, že poprvé po šesti zápasech střílí Flames první gól v utkání. Asistence: Rasmus Andersson, Sean Monahan.

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 4. S. Bennett (R. Andersson, Monahan), 30. M. Tkachuk (Giordano, J. Gaudreau), 44. Monahan (M. Tkachuk, R. Andersson)


    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Woll) – Brodie, Rielly (A), Holl, Dermott, Bogosian, Lehtonen – Marner (A), Matthews, Tavares (C) – W. Nylander, Kerfoot, Barabanov – Michejev, Engvall, Vesey – Spezza, Boyd, Petan.
    Calgary Flames: Rittich (Zagidulin) – R. Andersson, Giordano (C), Ch. Tanev, Hanifin, Kylington, Välimäki – Mangiapane, E. Lindholm, M. Tkachuk (A) – S. Bennett, Monahan, J. Gaudreau – Dubé, Backlund (A), Lucic – Leivo, Gawdin, Nordström.

    Rozhodca: Meier, Markovic – Murchison. Brisebois