NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.) | Toronto – Calgary 0:3 (kon.) | Carolina – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Florida – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 0:3 (kon.) | Colorado – Vegas 0:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 2:6 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Tampa Bay Lightning
cz Utorok 23.02.2021, 01:07 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Partner:
    59:20 Alex KILLORN - 2:4
     
    59:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Definitivní razítko na vítězství Tampy dal ALEX KILLORN. Po pravém mantinelu dojel až do útočného pásma a se střelou do prázdné klece neměl žádný problém. Asistence: Erik Černák.
    48:04 Ondřej PALÁT - 2:3
     
    48:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ PALÁT přibližuje Tampu vítězství! Hodně kuriózní branka. Nejprve Rutta při střele od modré zlomil hokejku, načež se kotouče chopil jeho krajan, jenž pro změnu nevyzrál na Reimera. Jenže do brankoviště přispěchal obránce Skjei a Američan si smolně kopl kotouč do vlastní brány. Asistence: Jan Rutta a Brayden Point.
    39:15 Jesper FAST - 2:2
     
    39:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Gól do šatny, skóre je opět srovnané! Střelu Pesceho od levého mantinelu Vasilevskij vyrazil před sebe, kde byl s dorážkou opět připravený JESPER FAST, puk napálil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Brett Pesce a Dougie Hamilton.
    27:12 Victor HEDMAN - 1:2
     
    27:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky otáčejí vývoj střetnutí a vedou 2:1! Sergačjov našel v levém kruhu VICTORA HEDMANA a ten zvolil podobné zakončení jako Stamkos při prvním gólu. Střelu na bližší tyč, která zapadla do sítě i s pomocí břevna. Asistence: Michail Sergačjov a Steven Stamkos.
    22:26 Steven STAMKOS - 1:1
     
    22:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hedman tentokráte místo střely nahrál na vrcholek levého kruhu STEVENU STAMKOSOVI, který střelou z první zrušil kouzlo Reimerovy svatyně, gólman se nestihl včas přesunout ke své pravé tyči. Asistence: Victor Hedman a Ondřej Palát.
    13:27 Jesper FAST - 1:0
     
    13:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni se ujímají vedení, ačkoli po většinu první třetiny tahají za kratší konec provazu! Krátce po uplynutí Stamkosova trestu vypálil od modré Martin Nečas, jehož střelu Vasilevskij vyrazil pouze před sebe na hůl JESPERA FASTA, jenž zametl puk do sítě a připsal si premiérový gól v dresu Caroliny. Asistence: Martin Nečas a Jake Bean.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 14. Fast (Nečas, Bean), 40. Fast (Pesce, D. Hamilton) – 23. Stamkos (Hedman, Palát), 28. Hedman (Sergačov, Stamkos), 49. Palát (Rutta, B. Point), 60. Killorn (Černák)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – B. McGinn, Aho, Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Foegele – Martinook (A), Lorentz, Paquette.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh, L. Schenn, Sergačov – Palát, B. Point, Stamkos (C) – Killorn (A), T. Johnson, M. Joseph – Goodrow, Gourde, Coleman – Maroon, Barre-Boulet, Volkov.

    Rozhodca: Luxmore, Pochmara – Gawryletz, Galloway