Jaroslavľ – Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 1:0 (kon.)
S.Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Helsinki – Viťaz 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
5:6 (3:2, 1:3, 1:1)
Amur Chabarovsk
cz Utorok 23.02.2021, 17:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Hynek Zohorna vypíchl puk Menellovi, ale úplná úleva pro Amur znovu nepřišla. Polunin totiž prázdnou branku minul.
     
    57:46
    Alexej Kolosov už je na střídačce Dinama, které bude usilovat o vyrovnání v šesti proti pěti.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Solovjov – 2 min., podrážení).
    54:01 Valentin PJANOV - 5:6
     
    54:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je to Amur, který zase strhává vedení na svou stranu! Aktivita VALENTINA PJANOVA v předbrankovém prostoru přišla vniveč. Puk se na jeho hůl ale vrátil a ze záporného úhlu jej za pomoci odrazu od pravého ramena Kolosova dostal dovnitř branky. Asistence: Pavel Turbin.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Gleb Korjagin – 2 min., vražení na hrazení).
    48:24 Alexej PROTAS - 5:5
     
    48:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zábava v hlavním městě Běloruska v žádném případě nekončí! Od hokejky Klinkhammera se kotouč odrazil za brankoviště, odkud zanedlouho vyjel ALEXEJ PROTAS a nachytal Langhamera, který nejevil zájem přesunout se ke své levé tyči. Právě tudy domácí útočník dopravil puk do sítě. Asistence: Rob Klinkhammer, Stěpan Falkovskij.
     
    43:00
    Dobrá šance pro Amur, jak odskočit do vedení 6:4. Za vysokou hůl ve zkrvaveném obličeji Mašína jde na trestnou lavici Ilja Usov. Jedná se o trest na čtyři minuty!
     
    37:10
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Pavel Denisov – 2 min., hákování).
    30:27 Hynek ZOHORNA - 4:5
     
    30:27
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Také Amur slaví gól v přesilovce a rovněž návrat do vedení! Fantastický zápas! Pavel Turbin režíroval hru od modré čáry. Z té rozdal puk na levý kruh a HYNEK ZOHORNA parádním příklepem z bodu pro vhazování zrušil nedlouho trvající nulu brankáře Kolosova Asistence: Pavel Turbin, Alexandr Polunin.
     
    30:01
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Solovjov – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:51
    Střídání v týmu HC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Dominik Furch, přichází Alexej Kolosov.
    27:51 Alexandr POLUNIN - 4:4
     
    27:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Dominik Furch není v ohni střel, ale přesto v osmatřicáté minutě už počtvrté loví kotouč ze své sítě! Hlavní vinu na tom ale nese Kozun, kterému v útočném pásmu utekl puk tak nešikovně, že z toho byl samostatný únik ALEXANDRA POLUNINA. Parádní bekhendový blafák pak způsobil srovnání na 4:4. Bez asistence.
    26:54 Vladimir BUTUZOV - 4:3
     
    26:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nejsme ani v polovině zápasu a už tu máme sedmý gól! Svůj druhý kanadský bod v zápase zapisuje český obránce Michal Jordán, jehož střelu z vrcholku pravého kruhu Furch vyrazil na osu hřiště a tam už to měl dorážející VLADIMIR BUTUZOV hodně jednoduché. Šinkevič u něj nebyl dostatečně blízko. Asistence: Michal Jordán, Sergej Těreščenko.
    22:59 Pavel VARFOLOMEJEV - 4:2
     
    22:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí skórují v početní převaze a odtrhují se do stavu 4:2! Protasova nahrávka šla na osu hřiště, kde Děmkov promáchl. Minsku to ale hodně pomohlo, protože kotouč pokračoval dále k levému kruhu a tam ho pohotově napálil do brány PAVEL VARFOLOMEJEV. Asistence: Alexej Protas, Ilja Solovjov.
     
    21:13
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Hynek Zohorna – 2 min., hákování).
    18:15 Francis PARÉ - 3:2
     
    18:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Den otevřených dveří pokračuje! Roman Gorbunov se odlepil od Jordána, napravo pak udělal rychlý obrat a přihrávkou na osu hřiště oslovil FRANCISE PARÉHO, jenž z prvního doteku zavěsil ze svého pohledu k pravé tyči. Langhamer klouzal na opačnou stranu. Asistence: Roman Gorbunov.
    16:28 Zack MITCHELL - 2:2
     
    16:28
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    I podruhé se Minsku podařilo bleskově smazat jednobrankové manko! Prince na levém křídle ošálil Vasiljeva a zanedlouho už adresoval přesný pas na ZACKA MITCHELLA, který uklidil puk mimo dosah Langhamerovy levé ruky. Asistence: Shane Prince.
    15:43 Denis GOLUBEV - 1:2
     
    15:43
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení, které po Jordánově gólu ztratili! Pochvalu si zaslouží Hynek Zohorna, jenž si převzal puk na pravé straně, poté poslal na párek Denisova a přihrávkou pod sebe nachystal gólovou pozici pro DENISE GOLUBEVA. Asistence: Hynek Zohorna, Alexandr Polunin.
     
    14:22
    Výtečně Langhamer, který po výpadu Voronina a centru z pravého mantinelu vychytal Ilju Usova! Toho neuhlídal Rasskazov.
     
    11:19
    Denisov byl podražen u středového kruhu a rozhodčí neváhali s udělením menšího trestu pro hostujícího forwarda Alexandra Kuzněcova.
    03:46 Denis MOSALJOV - 1:1
     
    03:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Úvod zápasu slibuje velmi zajímavou podívanou, ve čtvrté minutě je vyrovnáno na 1:1! Mezi střelce se přidal DENIS MOSALJOV, který po předávce mezi Menellem a Falkovským gólově tečoval povedenou střelu švihem zpoza levého kruhu. Asistence: Stěpan Falkovskij, Brennan Menell.
     
    03:09
    Další trefa v početní nevýhodě nebyla daleko! Po velké chybě Solovjova se na Furcha řítil Golubev, ale domácí gólman tentokrát odolal.
    02:26 Michal JORDÁN - 0:1
     
    02:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou ve vlastním oslabení do vedení! MICHAL JORDÁN opět ukázal, že umí skvěle podpořit útok. Nyní doplnil Butuzovovu akci po levé straně a ranou z první překonal Dominika Furcha. Asistence: Vladimir Butuzov.
     
    01:51
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Gleb Korjagin – 2 min., sekání).

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 4. Mosaljov (Faľkovskij, Menell), 17. Z. Mitchell (Prince), 19. Paré (Gorbunov), 23. Varfolomejev (Protas, Solovjov), 49. Protas (Klinkhammer, Faľkovskij) – 3. Jordán (Butuzov), 16. Golubev (H. Zohorna, Polunin), 27. Butuzov (Jordán, S. Těreščenko), 28. Polunin, 31. H. Zohorna (Turbin, Polunin), 55. Pjanov (Turbin)


    HC Dinamo Minsk: Furch (28. Kolosov) – Menell, Faľkovskij, Znacharenko (A), Solovjov, Derjabin, Šinkevič, Denisov – Alistrov, Z. Mitchell, Prince (A) – Kozun, Protas, Klinkhammer (C) – Paré, Gorbunov, Mosaljov – Varfolomejev, Usov, K. Voronin – Demkov.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Šijanov) – S. Těreščenko, Koriagin, Vasiliev, Jordán (C), Turbin (A), Kamalov, Zimin, Mašín – Michasjonok, Rasskazov, Zaseda – Butuzov, Pjanov (A), Archipov – Polunin, Golubev, H. Zohorna – Kuznecov, Gizdatullin.

    Rozhodca: Spirin, Gamalej – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 4 488