Jaroslavľ – Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 1:0 (kon.)
S.Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Helsinki – Viťaz 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Utorok 23.02.2021, 11:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 2779 diváků. (13:09:51)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 39:22.
    Zblokované střely – 10:12.
    Vyloučení – 1:2.
    Využití přesilovek 1/2 – 0/1.
    Vhazování – 29:27.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lokomotivu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:1. Také poslední perioda tohoto zápasu byla v režii domácího celku, který neúnavně dominoval, jenomže žádnou další branku se mu vstřelit nepovedlo. Torpedo sice předvedlo zlepšený výkon, který nabídl několik šancí, avšak podruhé k překonání Konovalova nedošlo. Lokomotiv tak zvládl tento složitý duel, navíc se mu dle předpokladů povedlo získat plný počet bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Torpedo se ještě pokouší s výsledkem něco udělat, jenomže už poměrně dlouho se nedostalo do žádné vyložené šance.
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:13
    Z velké vzdálenosti to poté vzal na sebe Pajgin, který si přichystal střelu zápěstím. Tu poslal těsně pod masku, což bylo snadné sousto pro brankáře Konovalova.
     
    57:29
    Petersson rovněž z úhlu neuspěl, hostující celek se konečně dostal ze sevření, jenomže je stále bez puku.
     
    57:24
    Domácí Tkačov tak dlouho operoval s pukem, až se sám dostal až do zajímavé šance. Bekhendem si na Tichomirova nepřišel, nápor domácích ale pokračuje.
     
    56:13
    Znovu se vhazovalo ve středu hrací plochy. Torpedo se v tomto případě daleko nedostalo, naopak mohl hrát obránce Osipov, který ale nenašel Misjula.
     
    55:16
    Do protiútoku se tak pokoušel dostat hostující Čechovič, který pouze nahazoval do rohu hrací plochy. Jeho celek poté od modré čáry pálil kousek vedle.
     
    54:28
    Domácí celek pokračuje v aktivitě. Nyní se daleko s pukem nedostal Alexejev, kterého za brankou zastavil protihráč.
     
    54:04
    V krátkém časovém sledu další práce pro hostujícího brankáře, který si tak připsal další zákrok. Vhazovalo se po levé ruce Tichomirova, uspěl ale domácí celek.
     
    53:19
    Do protiútoku poté vyrazilo hostující komando. Terry po souboji s protihráčem skončil na zemi, o nedovolený zákrok se nejednalo a pokračovalo se ve hře.
     
    52:13
    Mnohem lepší pozici pro skórování nyní měl Ohtamaa, který si sjel až k mezikruží, odkud zápěstím jen těsně minul branku Torpeda!
     
    51:47
    Málem se v mezikruží dostal do zakončení hostující Čechovič, kterého na poslední chvíli obral o touš protihráč.
     
    51:14
    Napadající Tkačov nasbíral cenné vteřinky, nakonec se Nižnij Novgorod přeci jenom dostal do domácího pásma, avšak tam ukázkovým způsobem zakročil Osipov.
     
    50:21
    Rozehrávka na rozjetého Mieleho byla velice přesná, následná předávka na Pajgina už nikoliv.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 8. Korškov (A. Petersson), 11. A. Petersson (Tkačov), 23. Kraskovskij (Kovalenko), 31. Alexejev (A. Marčenko, Rafikov) – 9. Žafiarov


    Lokomotiv Jaroslavľ: Konovalov (Isajev) – A. Marčenko (A), Rafikov, M. Osipov, Ohtamaa, Barancev, Čerepanov, Misjul – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Korškov, Tkačov (C), A. Petersson – Kovalenko, Kraskovskij, Alexejev – Beljajev, Ivanov, Iljenko – Berjozkin.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (31. Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Mišarin, Aliajev, Marin – Žafiarov (A), Miele, Čechovič – Terry, Der-Argučincev, Šenfeld (C) – Gončaruk, Kloos, Varnakov – Urakov (A), A. Michejev, Belevič.

    Rozhodca: Beljajev, Frano – Kučava, Stroganov

    Diváci: 2779