Jaroslavľ – Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 1:0 (kon.)
S.Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Helsinki – Viťaz 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
cz Utorok 23.02.2021, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:16:17)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) odchytal celý zápas, 4 obdržené góly, úspěšnost 86,67%

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 4 střely na branku, 13/16 vyhraných vhazování, čas na ledě – 18:32.

    Tomáš Hyka (CLJ) 1+1, 2 střela na branku, 2 TM, čas na ledě – 20:12.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 33 – 30
    Trestné minuty: 6 – 29
    Vhazování: 34 – 16
    Zblokované střely: 6 – 11
    Hity: 10 – 12
     
    Dnešní utkání sledovalo 5512 diváků.
     
    Je za námi dnešní utkání, které nakonec trochu překvapivě ovládli hostující hokejisté. V poslední třetině jsme se dočkali jen jedné branky, a tu dali právě Sibir. Gól padl v přesilové hry, když byl vyloučený Tomáš Hyka. Do kotouče se na vrcholku kruhu opřel Oleg Li, jehož bomba se zastavila až v síti.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:51
    Skvělý obranný zákrok v podání domácího obránce, který ve snaze zamezit přečíslení skočil po puku, který udržel v útočném pásmu! Jinak mohlo být rozhodnuto.
     
    58:33
    Roman Will je na střídačce!
     
    58:03
    Roman Will by nejspíše chtěl jít na střídačku, jenže domácí hokejisté se nemohou udržet na kotouči. Nyní se jim to však daří, odjede gólman na střídačku?
     
    57:22
    Kotouč se nám dostal mimo hrací plochu, a tak je hra přerušena. Do konce utkání nám chybí poslední dvě minuty, povede se domácí zápas zdramatizovat?
     
    56:55
    Jedny z posledních bodů proto, že hostující hokejisté nemají šanci na postup do play-off. Proto je tento týden pro ně posledním v letošní sezóně.
     
    56:09
    Domácí se rozhodli napadat v útočném pásmu, ovšem k zisku kotouče to nakonec nevedlo. Vypadá to, že Novosibirsk si připíše jedny z posledních bodů.
     
    55:30
    Tomáš Hyka si sjížděl před branku, kam nejspíše také dostal přihrávku. Snažil se tečovat kotouč, avšak měl to na dlouhou hokejku, takže branku minul.
     
    54:57
    Ilja Chochlov dostal přihrávku na levou stranu, kde měl hodně prostoru. Nakonec zkusil lehkou střelu na bližší tyč, kterou Roman Will zastavil.
     
    54:06
    Do konce utkání už nám chybí necelých šest minut, domácí prohrávají o dvě branky. Pontus Åberg dostal puk do jízdy a rozjel se vstříc do útočné třetiny.
     
    53:33
    První útočná formace se drží na kotouči v útočném pásmu, jenže stačila pomalá přihrávka a musí se vracet do obrany, Takto se domácí srovnání nedočkají.
     
    52:55
    Ne, Traktoru se vůbec nedaří, šance, že dnes získá nějaké body nevypadá úplně reálně... Musel by se prosadit ideálně co nejdříve, aby měl ještě čas.
     
    52:11
    Hráči v černých dresech se navíc nemohou dostat do nějakého tlaku v útočném pásmu. Sice častěji drží puk na svých hokejkách, ale chybí tomu nápad.
     
    51:40
    Domácím se pomalu ale jistě začíná krátit čas potřebný na srovnání. Prohrávají navíc o dvě branky a nebudou to mít dnes vůbec lehké... spíše naopak.
     
    51:03
    Komerční přestávka.
     
    50:52
    Pro trenéra hostí je to trochu nepříjemná situace, jelikož mu ze sestavy vypadli už dva útočníci. Měl jich k dispozici třináct, nyní hraje na necelé čtyři lajny.
     
    50:32
    Dmitrij Sajustov nepříjemně narazil hlavou do mantinelu, když se však hodně sklonil. Od domácího hráče to byl čistý hit, ovšem hráč hostí, jak byl skloněny, trefil hlavou hranu mantinelu. Nakonec odešel po svých, ale míří rovnou do kabin a zápas pro něj skončil!
     
    50:04
    Hostující hokejisté se drží u kotouče, jenže se jim nepodařil přechod středního pásma. Dmitrij Sajustov zůstal ležet na ledě a hra je pro jistotu přerušena.
     
    49:27
    Po delší době se domácí dostali ke střeleckému pokusu. Alexej Byvalcev střílel z levého kruhu, ovšem Harri Säteri bez potíží udržel kotouč ve výstroji.
     
    48:59
    Nikolaj Děmidov si z pozice obránce najížděl na modrou čáru, ovšem přihrávka na něj nakonec nedošla. Musel se pro puk vrátit a rozjet novou akci.
     
    48:16
    Domácím hokejistům se nyní nedaří... Daniil Iljin se alespoň vydal napadat do útočného pásma, avšak proti velké přesile soupeřů neměl moc šancí.
     
    47:46
    Lukáš Sedlák neustál osobní souboj a dojel až do mantinelu. Poté trochu praštil hokejkou, ovšem musí se zase rychle vracet do obranné třetiny.
     
    47:11
    No, domácí budou muset zabrat, pokud dnes nechtějí na svém ledě padnout. Potřebují získat plný počet bodů, aby měli šanci na posun tabulkou.
    46:37 Oleg LI - 2:4
     
    46:37
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tohle může být důležitá trefa dnešního utkání, hosté vedou zase o dvě branky! OLEG LI dostal nabito na vrcholek pravého kruhu, odkud vyslal parádní ránu z první, která se zastavila až v síti. Asistence: Jyrki Jokipakka a Mikael Ruohomaa.
     
    46:18
    Hostující hokejisté se drží v útočném pásmu a Mikael Ruohomaa udržel kotouč u mantinelu. Čeljabinsk se nemůže za žádnou cenu osvobodit.
     
    45:58
    Český útočník s číslem třicet osm může být rád, že půjde sedět jen na dvě minuty. V ústech Jevgenije Česalina je totiž krev, tady to mohly být minuty čtyři.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Tomáš Hyka – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:11
    Hodně zbytečný faul v podání domácího útočníka znamená oslabení pro domácí celek. Tomáš Hyka nakonec půjde na trestnou a Traktor čeká oslabení.
     
    44:49
    Nick Bailen měl před sebou celkem hodně prostoru, a tak se rozhodl pro ostrou střelu od modré. Tu mu však srazil první hráč, který stál před ním.
     
    44:06
    Jevgenij Česalin zastavil puk ještě v útočné třetině a posunul ho podél mantinelu za branku Willa. Ani hostům se však nakonec nepodařilo vypálit.
     
    43:31
    Domácí hokejisté by potřebovali útočit, avšak nemohou se zatím dostat do útočného pásma... Natož si tam vytvořit nějaký tlak či zajímavou příležitost.
     
    42:52
    Obránce Traktoru podržel puk u své branky, přestože byl napadán soupeřem. Utkání se hraje nyní hodně rychle a skoro se nám nepřerušuje.
     
    42:15
    Hostující hokejisté bojovali o kotouč v útočném pásmu, kde se jim navíc povedlo získat touš. Roman Will byl natěsnaný u tyčky, ale zasahovat nemusel.
     
    41:29
    Zatím s nám hra nepřerušila a kotouč se drží výhradně na hokejkách domácích hokejistů. Ti jsou s ním však hlavně v okolí neutrální zóny.
     
    40:55
    Tak už se nám zase hraje, za námi je první odehraná minutka! Čeljabinsk bude bojovat o srovnání stavu, hosté budou chtít tenké vedení udržet.
     
    40:16
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 25 – 25
    Trestné minuty: 4 – 29
    Vhazování:25 – 12
    Zblokované střely: 6 – 9
    Hity: 5 – 9
     
    Je za námi druhá perioda, ve které jsme se dočkali rovnou tří branek. Hosté se u po čtyřech a půl minutách dostali do tříbrankového vedení, když se po bekhendové kličce prosadil Vjačeslav Ušenin. Jenže na snížení stavu se čekalo pouhých dvacet osm sekund. Poté totiž dostal nabito mezi kruhy Tomáš Hyka, jenž se prosadil nekompromisně do šibenice. Poté předvedl úplně zbytečný zákrok Viktor Komarov, který sekl mimo hru Tomáše Hyku. Dlouhou přesilovou hru domácí jednou využili, když se dorážkou z předbrankového prostoru prosadil Nick Bailen.

    Další třetina začne přibližně v 14:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:32
    Hraje se tedy ve čtyřech na obou stranách, povede se této situace někomu využít? Danil Romancev měl zajímavou možnost, ale Roman Will zasáhl betonem.
     
    38:32
    Hraje se tedy ve čtyřech na obou stranách, povede se této situace někomu využít? Danil Romancev měl zajímavou možnost, ale Roman Will zasáhl betonem.
     
    38:16
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vjačeslav Osnovin – 2 min., držení).
     
    37:59
    Denis Bodrov dostal hodně těžkou přihrávku na modrou a kotouč nedokázal zpracovat. O chvilku později se navíc domácí hokejista provinil zbytečným faulem.
     
    37:19
    Tentokrát už je hra přerušena a domácí hokejisté vystřídali formace na ledě. Na druhou stranu mají k dispozici ještě spoustu času z dlouhé přesilové hry.
     
    36:50
    Stejná formace je na ledě i nyní a hosté jsou pod obrovským tlakem! Lawrence Pilut nakonec vypálil od modré, ale teč spoluhráče nebyla úspěšná.
    36:16 Nick BAILEN - 2:3
     
    36:16
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky, navíc jejich přesilová hra bude pokračovat! Lukáš Sedlák si sice nedokázal zpracovat těžkou přihrávku, jenže puk se odrazil od mantinelu zpět před branku, kde byl pohotový NICK BAILEN, který dorazil puk do prázdné sítě. Asistence: Lawrence Pilut a Tomáš Hyka.
     
    35:41
    A hosté mohli podruhé v tomto duelu udeřit v oslabení! Jeden z nich totiž ujel do samostatného úniku, ale Roman Will stihl sklapnou betony včas!
     
    35:02
    Tomáš Hyka schytal nepříjemné seknutí přes hrudník, jeho úder schytal právě Tomáš Hyka, který však vypadá, že bude v pořádku pokračovat.
     
    35:02
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Viktor Komarov – 5 min. + osobní trest do konce utkání, sekání).
     
    34:42
    Ilja Chochlov mohl pálit avšak se svým střeleckým pokusem hodně otálel. Proto šli dopředu domácí, když Tomáš Hyka schytal ostrý zákrok a zatím se nezvedá.
     
    34:07
    Nick Bailen dostal hned v další akci nabito na modrou a vyslal slušnou ránu z první. Před Säteriho však nikdo nestihl dojet, a tak měl skvělý výhled...
     
    33:43
    Stanislav Garejev je na ledě!
     
    33:04
    Mikael Ruohomaa udržel kotouč v těžké pozici ještě na útočné modré, načež se dostal ke střele z vrcholku kruhu, s tou si Roman Will betonem poradil.
     
    32:38
    Domácím se sice povedlo jednou vyhodit, avšak nyní jsou hráči Sibiru zpět v pásmu. Nepřesnou přihrávku domácí vypíchli a znovu kotouč vyhodili.
     
    32:03
    Hostující hokejisté mají k dispozici první přesilovou hru v tomto utkání. Mají tedy zajímavou možnost na vstřelení další branky, podaří se jim to?
     
    31:43
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Stanislav Garejev – 2 min., držení).
     
    30:56
    Denis Bodrov z pozice obránce bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Sice byl úspěšný, jenže touš se následně odrazil skoro až k českému gólmanovi.
     
    30:09
    To byla šance pro Lukáše Sedláka, jenže sníženo na rozdíl jedné branky není! Dostal dobrou přihrávku na levou stranu, ovšem jeho střelu Harri Säteri zvládl vykrýt a vyrazit!
     
    29:32
    Domácí hokejisté se zase drží v útočném pásmu, jenže kotouč jim utekl do středního pásma... Alexej Byvalcev získal puk za brankou, ale dlouho jej neudržel.
     
    28:08
    Za Säterim se ozvala tyč!
     
    27:56
    Nyní se hokejisté v bílomodrých dresech dostali na několik okamžiků do útočného pásma, ale nic zde nevymysleli. S tlakem proto mohou přijít domácí.
     
    27:11
    Avšak i druhá útočná formace Čeljabinsku se nám drží v útočném pásmu a Sibir se v posledních okamžicích jen brání. Na druhou stranu vede o dvě branky...
     
    26:35
    První útočná formace domácího celku se drží v útočném pásmu, ovšem Harri Säteri zatím zasahovat nemusel... Domácí se ale v pásmu nakonec neudrželi.
     
    25:57
    Komerční přestávka.
    25:00 Tomáš HYKA - 1:3
     
    25:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže na odpověď domácího celku jsme nemuseli čekat vůbec dlouho, už je to zase o dvě branky! Alexandr Avcin našel z rohu kluziště mezi kruhy úplně volného TOMÁŠE HYKU, jehož střela zápěstím šla přesně do šibenice na přední tyči! Asistence: Alexandr Avcin a Nick Bailen.
    24:32 Vjačeslav UŠENIN - 0:3
     
    24:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ti navíc přidávají již třetí branku v dnešním utkání! Oleg Li táhl rychlou protiakci svého týmu, když naservíroval puk pro VJAČESLAVA UŠENINA, jenž rychlou kličkou do bekhendu roztáhl Willa a v pohodě tam poslal puk. Asistence: Oleg Li.
     
    24:15
    Nahození od modré v podání domácího obránce se snažil ještě tečovat jeden z jeho spoluhráčů, leč nebyl úspěšný a dopředu se ženou hosté.
     
    23:31
    Maxim Majorov se musel vrátit do obranné třetiny svého týmu, když byl napadán svým sokem. Kotouč však udržel a celou situaci nakonec ustál.
     
    22:57
    Což se navíc potvrdilo i o několik sekund později, když akce domácího celku skončila už ve středním pásmu. Zatím se nám však moc nepřerušuje.
     
    22:16
    domácí obránce podržel kotouč u své branky, jenže traktoru se nedaří založení nějaké ofenzivní akce... Harri Säteri je nyní téměř bez práce.
     
    21:48
    Dmitrij Sajustov si sjel na vrcholek pravého kruhu a dostal tam přihrávku do zajímavé pozice. Nakonec však ani nevystřelil, protože měl před sebou soupeře.
     
    21:14
    Traktor se brzy mohl dostat na dostřel jedné branky, jenže nakonec to neklaplo. Domácí hokejisté tak stále musí stahovat dvougólové manko.
     
    20:56
    Dmitrij Sajustov je na ledě!
     
    20:24
    domácí hokejisté ale mají k dispozici ještě několik sekund klasické početní výhody... Zatím to však na nějaké větší ohrožení branky Sibiru nevypadá.
     
    20:03
    Jevgenij Česalin je na ledě!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 13 – 14
    Trestné minuty: 0 – 4
    Vhazování: 16 – 6
    Zblokované střely: 2 – 3
    Hity: 2 – 6
     
    Je za námi první třetině, po které trochu překvapivě vedou na ledě Čeljabinsku hosté z Novosibirsku, a to rovnou o dvě branky. Ta první padla po necelých sedmi minutách, když se po vhazování do puku opřel Oleg Li a jeho střela se zastavila až v síti. Čeljabinsk se poté snažil srovnat, jenže přišla rána v podobě inkasování, a to dokonce ve vlastní přesilové hře, když se trefil Danil Romancev.

    Další třetina začne přibližně: 13:51.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:33
    Domácí hokejisté se nepřesnou přihrávkou připravili o pásmo, avšak jsou v něm už zpět. Mají posledních několik sekund na snížení v této třetině...
     
    19:13
    Lawrence Pilut dostal nabito na střed hřiště v úrovni kraje kruhu. Následně vyslal tvrdou ránu, ovšem Harri Säteri stihl sklapnout své betony naprosto včas.
     
    18:56
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Dmitrij Sajustov – 2 min., podrážení).
    18:19 Danil ROMANCEV - 0:2
     
    18:19
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují dokonce ve vlastním oslabení! Lukáš Sedlák nedokázal posunout kotouč na svého spoluhráče, a tak vzniklo přečíslení dva na jednoho. To zakončil DANIL ROMANCEV, jenž bekhendovou kličku dostal Willa z pozice a poslal puk do sítě. Asistence: Nikita Šaškov a Andrej Jermakov.
     
    18:03
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jevgenij Česalin – 2 min., hákování).
     
    17:38
    Domácí hokejisté měli v posledních okamžicích solidní tlak, a to především formace s českými útočníky. Zatím se však Traktor srovnání stavu nedočkal.
     
    17:09
    Lukáš Sedlák si vypracoval velkou možnost! Ukázal svojí typickou individuální akci z pravé strany a natlačil se až před gólmana, který jeho nájezdu však odolal!
     
    16:49
    Roman Manuchov vyslal rychlou přihrávku až na útočnou modrou na levou stranu. Následovala rychlá střela, která byla sražena soupeřem do ochranné sítě.
     
    16:15
    Čeljabinsk se snaží, to nemůže nikdo popřít. Harri Säteri se však už rozchytal a domácí hokejisté to nejspíše budou mít velmi těžké se skórováním.
     
    15:31
    Vjačeslav Osnovin se dostal ke střele za zajímavé pozice v prostoru mezi kruhy. Jeh rána však byla trochu nadzvednuta soupeřem a skončila v mantinelu.
     
    14:55
    Roman Will byl zase ve permanenci. Tentokrát mu však stačilo jen schovat kotouč pod lapačku. Následné vhazování před českým gólmanem vyhráli domácí.
     
    14:17
    Bomba od modré v podání od hostujícího obránce, avšak ta mu vůbec nesedla. respektive rychlost byla skvělá, jenže přesnost hodně pokulhávala.
     
    13:42
    Jenže jejich akce skončila posláním puku podél mantinelu. Za brankou ho totiž sebral jeden z domácích hráčů, a tak Traktor může zase zaútočit.
     
    13:04
    Nakonec se první třetina nejspíše odehraje celkem rychle, což bude způsobeno hlavně dlouhou pasáží bez přerušení. Nyní se nám dopředu ženou hosté.
     
    12:29
    Komerční přestávka.
     
    11:56
    Hokejisté v černém drží v posledních desítkách sekund kotouč především na svých holích. Jsou ale hodně daleko od branky či střelecké možnosti.
     
    11:13
    Sergej Tělegin musel pořádně zabrat do obrany, jelikož za kotoučem spěchal jeden ze soupeřů. Domácí obránce to však zvládl a puk stihl odehrát.
     
    10:50
    Alexandr Avcin se po jednom ze soubojů ocitl na zemi. Roman Manuchov nakonec mohl pálit z dobré pozice, ale jeho rána švihem skončila těsně vedle.
     
    10:14
    Danil Romancev měl na levé straně celkem hodně prostoru, a tak toho využil ke střele. Tu Roman Will chytil do lapačky, načež ještě rychle rozehrál.
     
    09:30
    Hraje se asi nejdelší časový úsek bez přerušení. Hráči v bílomodrých dresech poslali dlouhou přihrávku, který byla tečována, tak se nepíská icing.
     
    08:48
    Domácí obránce se snaží trochu uklidnit hru, shodou okolností to je znovu Igor Isajev. Čeljabinsk je inkasovanou brankou opařený, vůbec se mu nedaří.
     
    08:05
    V současné době se hraje nahoru dolu... Novosibirsk šel do další šance, ovšem teč skončila těsně vedle tyče. Igor Isajev poté kotouč raději vyvezl.
     
    07:39
    Hostující hokejisté se hnali do přečíslení tři na dva, jenže to si sami pokazili nepřesnou přihrávkou. Velká škoda pro Sibir, už to mohlo být o dvě branky.
    06:49 Oleg LI - 0:1
     
    06:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jen dvě vteřiny utekly od vhazování a hosté se radují z vedoucí branky! Hostující centr vyhrál vhazování na OLEGA LIHO, jehož střela z první zapadla přesně do růžku branky! Asistence: Mikael Ruohomaa.
     
    06:47
    Komerční přestávka.
     
    06:16
    Igor Isajev podržel touš za svou brankou a počkal, než všichni vystřídají. Následovala však nepřesnost, takže puk skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    05:37
    Už to ale vypadalo, že se do zajímavé akce dostanou právě hosté, a to díky svému dobrému napadání. Roman Will však pomohl spoluhráčům s rozehrou.
     
    04:56
    Čeljabinsk je rozhodně aktivnějším týmem v úvodu utkání, není favoritem jen tak... Novosibirsk směrem dopředu předvedl zatím jediný střelecký pokus.
     
    04:20
    Domácím se povedlo vystřídat, takže mohli nadále kombinovat v pásmu. Nakonec to na sebe vzal Lawrence Pilut, jehož pokus gólman betonem vyrazil.
     
    03:31
    Roman Manuchov se vydal od modré až do souboje o kotouč, který pro něj byl navíc úspěšný. Domácí hokejisté mohou nadále kombinovat v pásmu.
     
    02:49
    Oleg Li si najel mezi kruhy, kam na něj také mířila pohotová přihrávka. Útočník hostí proto vypálil, ovšem Roman Will udržel jeho střelu někde ve výstroji.
     
    02:08
    Dnes to vypadá na dlouhé utkání, jelikož se přerušuje každou chvilkou... Tentokrát za to mohl domácí hráč, který byl moc rychlý a dostal se do ofsajdu.
     
    01:42
    Čeljabinsk vhazování vyhrál, načež následoval menší závar před gólmanem Sibiru. Ten to však s obranou ustál, a tak mohou jít dopředu jeho spoluhráči.
     
    01:05
    A už potřetí během úvodní minuty je hra přerušena... Tentokrát se puk dostal do ochranné sítě a vhazovat se bude po levé ruce Harriho Säteriho.
     
    00:43
    Je dobré si říct, kdo hraje v jakých dresech. Domácí hokejisté zvolili klasickou černou barvu, zatímco hostí bílomodrou kombinaci.
     
    00:14
    A dnešní duel mezi Čeljabinskem a Novosibirskem právě odstartoval! Kotouč nám po několika sekundách opustil hřiště, a tak bude buly ve středu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Bailen, Tělegin, D. Bodrov, Karpuchin, Isajev, S. Garejev – Osnovin, Byvalcev, Kalinin – Avcin, Sedlák, Hyka – Gorjunov-Rolgizer, Åberg, D. Iljin – M. Majorov, Polygalov, Tridčikov.

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Achijarov, Jokipakka, Jermakov, Děmidov, Timašov, Chochlov, Pastuchov – Šarov, Ruohomaa, O. Li – Romancev, V. Komarov, N. Korotkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Šaškov – Česalin, Sajustov, Ovčinnikov – Dubakin.

    Rozhodčí: Ansons, Gofman – Gorděnko, Strelcov.
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) 36 zápasů, 17 výher, úspěšnost zákroků 91,9%, průměr obdržených branek – 2,25.

    Tomáš Hyka (CLJ) 57 zápasů, 12+33

    Lukáš Sedlák (CLJ) 56 zápasů, 15+21
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Sibir prožívá špatnou sezónu, která skončí už v základní části. V padesáti sedmi duelech totiž získal dvaapadesát bodů, což stačí jen na deváté místo. Na osmý Barys se již nemůže dotáhnout. Novosibirsk trápí především málo produktivní útok, který dosud vstřelil 131 branek, naopak jich hosté dostali 151. V posledních třech duelech bral Sibir čtyři body, když porazil Nižněkamsk a Nur-Sultan, Mezi tyto dvě výhry se vklínila porážka s Omskem.

    Nejproduktivnější hráči:
    Mikael Ruohomaa – 36 bodů (9+27)
    Juuso Puustinen – 30 bodů (18+12)
    Oleg Li – 26 bodů (15+11)
     
    Traktor Čeljabinsk

    O postupující osmičce ve Východní divizi už je jasno a patří mezi ni i domácí Čeljabinsk. Ten získal v padesáti sedmi duelech sedmdesát bodů, které mu zaručují pátou pozici. Šestý Jekatěrinburg už ztrácí čtyři body. Traktor má jednu z těch lepších defenziv soutěže, když dosud inkasoval 135 branek, on sám jich naopak nasázel 149. Čeljabinsk bral v posledních třech zápasech pět bodů. Porazil totiž Magnitogorsk v prodloužená a CSKA na jeho hřišti. a Chabarovsk. V posledním duelu nestačil venku na Minsk, se kterým padl v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči:
    Tomáš Hyka – 45 bodů (12+33)
    Lukáš Sedlák – 36 bodů (15+21)
    Nick Bailen – 32 bodů (12+20)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Čeljabinskem a Novosibirskem. Úvodní buly je naplánováno na 13:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 25. Hyka (Avcin, Bailen), 37. Bailen (Pilut, Hyka) – 7. O. Li (Ruohomaa), 19. Romancev (Šaškov, Jermakov), 25. Vj. Ušenin (O. Li), 47. O. Li (Jokipakka, Ruohomaa)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Bailen, Tělegin, D. Bodrov, Karpuchin, Isajev, S. Garejev – Osnovin, Byvaľcev, Kalinin – Avcin, Sedlák, Hyka – Gorjunov-Rolgizer, Åberg, Iľjin – M. Majorov, Polygalov, Tridčikov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Achijarov, Jokipakka, Jermakov, Děmidov, Timašov, Chochlov, Pastuchov – Šarov, Ruohomaa, O. Li – Romancev, V. Komarov, N. Korotkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Šaškov – Česalin, Sajustov, Ovčinnikov – Dubakin.

    Rozhodca: Ansons, Gofman – Gorděnko, Strelcov

    Diváci: 5512