Jaroslavľ – Novgorod 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 6:0 (kon.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 1:0 (kon.)
S.Moskva – Soči 6:1 (kon.) | Helsinki – Viťaz 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 5:6 (kon.)
Riga – Ufa 1:3 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
cz Utorok 23.02.2021, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:16:17)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) odchytal celý zápas, 4 obdržené góly, úspěšnost 86,67%

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 4 střely na branku, 13/16 vyhraných vhazování, čas na ledě – 18:32.

    Tomáš Hyka (CLJ) 1+1, 2 střela na branku, 2 TM, čas na ledě – 20:12.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 33 – 30
    Trestné minuty: 6 – 29
    Vhazování: 34 – 16
    Zblokované střely: 6 – 11
    Hity: 10 – 12
     
    Dnešní utkání sledovalo 5512 diváků.
     
    Je za námi dnešní utkání, které nakonec trochu překvapivě ovládli hostující hokejisté. V poslední třetině jsme se dočkali jen jedné branky, a tu dali právě Sibir. Gól padl v přesilové hry, když byl vyloučený Tomáš Hyka. Do kotouče se na vrcholku kruhu opřel Oleg Li, jehož bomba se zastavila až v síti.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:51
    Skvělý obranný zákrok v podání domácího obránce, který ve snaze zamezit přečíslení skočil po puku, který udržel v útočném pásmu! Jinak mohlo být rozhodnuto.
     
    58:33
    Roman Will je na střídačce!
     
    58:03
    Roman Will by nejspíše chtěl jít na střídačku, jenže domácí hokejisté se nemohou udržet na kotouči. Nyní se jim to však daří, odjede gólman na střídačku?
     
    57:22
    Kotouč se nám dostal mimo hrací plochu, a tak je hra přerušena. Do konce utkání nám chybí poslední dvě minuty, povede se domácí zápas zdramatizovat?
     
    56:55
    Jedny z posledních bodů proto, že hostující hokejisté nemají šanci na postup do play-off. Proto je tento týden pro ně posledním v letošní sezóně.
     
    56:09
    Domácí se rozhodli napadat v útočném pásmu, ovšem k zisku kotouče to nakonec nevedlo. Vypadá to, že Novosibirsk si připíše jedny z posledních bodů.
     
    55:30
    Tomáš Hyka si sjížděl před branku, kam nejspíše také dostal přihrávku. Snažil se tečovat kotouč, avšak měl to na dlouhou hokejku, takže branku minul.
     
    54:57
    Ilja Chochlov dostal přihrávku na levou stranu, kde měl hodně prostoru. Nakonec zkusil lehkou střelu na bližší tyč, kterou Roman Will zastavil.
     
    54:06
    Do konce utkání už nám chybí necelých šest minut, domácí prohrávají o dvě branky. Pontus Åberg dostal puk do jízdy a rozjel se vstříc do útočné třetiny.
     
    53:33
    První útočná formace se drží na kotouči v útočném pásmu, jenže stačila pomalá přihrávka a musí se vracet do obrany, Takto se domácí srovnání nedočkají.
     
    52:55
    Ne, Traktoru se vůbec nedaří, šance, že dnes získá nějaké body nevypadá úplně reálně... Musel by se prosadit ideálně co nejdříve, aby měl ještě čas.
     
    52:11
    Hráči v černých dresech se navíc nemohou dostat do nějakého tlaku v útočném pásmu. Sice častěji drží puk na svých hokejkách, ale chybí tomu nápad.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 25. Hyka (Avcin, Bailen), 37. Bailen (Pilut, Hyka) – 7. O. Li (Ruohomaa), 19. Romancev (Šaškov, Jermakov), 25. Vj. Ušenin (O. Li), 47. O. Li (Jokipakka, Ruohomaa)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Bailen, Tělegin, D. Bodrov, Karpuchin, Isajev, S. Garejev – Osnovin, Byvaľcev, Kalinin – Avcin, Sedlák, Hyka – Gorjunov-Rolgizer, Åberg, Iľjin – M. Majorov, Polygalov, Tridčikov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Achijarov, Jokipakka, Jermakov, Děmidov, Timašov, Chochlov, Pastuchov – Šarov, Ruohomaa, O. Li – Romancev, V. Komarov, N. Korotkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Šaškov – Česalin, Sajustov, Ovčinnikov – Dubakin.

    Rozhodca: Ansons, Gofman – Gorděnko, Strelcov

    Diváci: 5512