Vítkovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Olomouc – Litvínov 1:2 (kon.) | Liberec – Motor ČB 4:2 (kon.)
Hradec Králové – Pardubice 2:1 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Utorok 23.02.2021, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga (ČR) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Dávid BONDRA - 3:1
     
    59:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Prázdnou branku hostů využil DÁVID BONDRA, jenž vybojoval kotouč ve středním pásmu a poté ho z dálky poslal do sítě. To je zcela jistě pojišťovací branka pro Kometu. Bez asistence.
    42:59 Peter MUELLER - 2:1
     
    42:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Klasicky přesilovková souhra Komety i tentokrát vyšla. Petr Holík nečekal a vyslal křižnou přihrávku na pravý kruh, kde byl připraven zakončovat PETER MUELLER a ten bez problémů trefil odkrytou klec hostů. Asistence: Petr Holík, Petr Zámorský.
    24:11 Martin KOHOUT - 1:1
     
    24:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přihrávku do jízdy mezi obranu Komety dostal Vondráček, jenž se dostal do samostatného nájezdu. Klimeš jeho pokus dokázal vyrazit betonem, ovšem přesně na hůl dojíždějícího MARTINA KOHOUTA a ten dorážkou překonal domácího brankáře. Asistence: Tomáš Vondráček.
    12:43 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    12:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Aktivita přinesla domácím první ovoce! Po vhazování v útočném pásmu nastřelil kotouč od modré čáry na branku Energie Petr Zámorský a puk tečoval přesně nad beton Novotného MARTIN ZAŤOVIČ a poslal tak Kometu do vedení. Asistence: Petr Zámorský, Peter Mueller.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 13. Zaťovič (Zámorský, Mueller), 43. Mueller (P. Holík, Zámorský), 60. Bondra – 25. Kohout (Vondráček)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Vejmelka) – F. Král, Zámorský, Kučeřík, Holland, Gulaši, Trška, Bartejs – Zaťovič, P. Holík, Mueller – Plášek ml., V. Němec, Klepiš – Valský, Střondala, Vincour – Bondra, Kusko, Schneider.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Weinhold, Šenkeřík, D. Mikyska, Plutnar, Zábranský, Pulpán, Kowalczyk – Hladonik, T. Mikúš, Flek – Kulich, Vildumetz, Osmík – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodca: Hradil, Pražák – Gebauer, Hlavatý