Ottawa – Montreal 3:2 (po pr.) | Boston – Philadelphia 7:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Ottawa Senators
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
cz Pondelok 22.02.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:30 Brady TKACHUK - 3:2
     
    63:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí rozhodují toto utkání! BRADY TKACHUK si dojel pro kotouč, vybruslil s ním před bránu a jeho nahrávka na Draka Bathersona se k němu odrazila od bruslí Alexandra Romanova zpět, a tak první zmíněná hráč vypálil a trefil se přesně k bližší tyči. Asistence: Drake Batherson a Erik Brännström.
    54:35 Corey PERRY - 2:2
     
    54:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají skóre zápasu! Feff Petry předal kotouč na hůl COREYHO PERRYHO, který oklamal obránce a následně po táhlé kličce do forhendu překonal zasunutím kotouče pod betonem Matta Murrayho. Asistence: Jeff Petry.
    43:33 Josh NORRIS - 2:1
     
    43:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! Nikita Zajcev nahodil kotouč od modré čáry, který zvládl svou holí tečovat JOSH NORRIS, po jehož zásahu se kotouč odrazil ještě od Jaka Allena za jeho záda, když jej kus černé gumy přeplachtil. Asistence: Nikita Zajcev a Brady Tkachuk.
    09:47 Drake BATHERSON - 1:1
     
    09:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají skóre zápasu! Po rychlém výpadu se do zakončení prodral DRAKE BATHERSON, který stahovačkou oklamal ležícího obránce a následně a notnou dávkou štěstí překonal střelou, která ještě šla přes hokejku hostů, Jaka Allena, který se plachtící kotouč snažil marně zastavit. Asistence: Arťom Zub
    01:17 Nick SUZUKI - 0:1
     
    01:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově otevírají skóre zápasu! josh Anderson získal ve středním pásmu kotouč, předal jej na hůl NICKA SUZUKIHO, který vyslal přesnou střelou ke vzdálenější tyči domácí svatyně. Asistence: Josh Anderson.

    Tomáš Němčík

    Góly a asistencie: 10. Batherson (Zub), 44. Norris (N. Zajcev, B. Tkachuk), 64. B. Tkachuk (Batherson, Brännström) – 2. Suzuki (J. Anderson), 55. Perry (Petry)


    Ottawa Senators: M. Murray (Daccord) – N. Zajcev, Reilly, Zub, Brännström, Gudbranson (A), Coburn – B. Tkachuk (A), Norris, Co. Brown – N. Paul, White, Dadonov – Stützle, Stepan (A), Batherson – Haley, Tierney, Watson.
    Montreal Canadiens: Allen (Price) – Chiarot, S. Weber (C), Edmundson, Petry, Mete, A. Romanov – Drouin, Suzuki, J. Anderson – Toffoli, Danault, Gallagher (A) – Tatar, Kotkaniemi, Armia – Byron (A), Evans, Perry.

    Rozhodca: Pollock, Skilliter – Mills, Brisebois