Red Star Kunlun – Petrohrad 3:4 (kon.) | Helsinki – Viťaz 5:1 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Pondelok 22.02.2021, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:08 Julius JUNTTILA - 5:1
     
    52:08
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté to zkusili bez brankáře, což se jim ale nevyplatilo! Jukuri nejprve složitě zasahoval, poté se k volnému kotouč dostal domácí JULIUS JUNTTILA, kterému se povedlo z vlastního pásma odehrát kotouč až do prázdné hostující branky.
    Asistence: Saku Mäenalanen, Niklas Friman.
    49:15 Niklas FRIMAN - 4:1
     
    49:15
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Aby toho nebylo málo, tak je tu další branka finského celku! Přenechání k levému hrazení našlo obránce NIKLASE FRIMANA, který se rozhodl to vzít na sebe. S pukem se dostal až k levému kruhu, odkud náramně přesnou dělovkou poslal kotouč přesně ke vzdálenější brankové konstrukci.
    Asistence: Brian O´Neill, Jordan Schroeder.
    48:28 Nicklas JENSEN - 3:1
     
    48:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali z náporu a hned z toho je třetí branka! Hostující obrana totiž nezvládla přechod zpět do vlastního pásma, tam se za obranou objevil NIKLAS JENSEN, který si to namířil proti brankáři. Jeho zakončení nakonec přineslo střelu přesně mezi betony, brankář Ježov se snažil reagovat vypíchnutím puku.
    Asistence: Peter Regin, Julius Junttila.
    30:12 Daniil PYLENKOV - 2:2
     
    30:12
    Viťaz právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Viťaz přeci jenom vstřelil branku, jenomže se pokračovalo ve hře. Hostující celek hrál přesilovou hru, ve které se navíc prosadil Danforth. Tato branka by za normálních okolností platila, jenomže sudí ještě přezkoumali situaci u první "branky", která nakonec odhalila kotouč za brankovou čárou. Naposledy se kotouče dotkl DANIIL PYLENKOV. Časomíra se navíc vrací o více než dvě minuty!
    Asistence: Jakub Jeřábek.
    21:18 Jordan SCHROEDER - 2:0
     
    21:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Krátce po startu druhé třetiny tu máme druhou branku Jokeritu! Viťaz ukázkově napadal, avšak soupeř poté předvedl rychlý výpad směrem kupředu. Nakonec to na sebe vzal JORDAN SCHROEDER, který se sám dostal přes modrou čáru, načež ránu zápěstím neomylně poslal přesně do vzdálenější brankové šibenice.
    Asistence: Jakub Krejčík, Tommi Kivistö.
    07:47 Peter REGIN - 1:0
     
    07:47
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí celek bleskovým způsobem využívá přesilovou hru! Jokeritu se totiž povedlo uspět na vhazování, načež Grant nabíjel puk na pravou stranu na kolegu O'Neilla. Ten spíše jen nahazoval na branku, kde se k teči dostal PETER REGIN, kterému se nadvakrát povedlo vyzrát na hostujícího brankáře Ježova.
    Asistence: Brian O'Neill, Alex Grant.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 8. Regin (O'Neill, A. Grant), 22. Schroeder (J. Krejčík, Kivistö), 49. Nicklas Jensen (Regin, Junttila), 50. Friman (O'Neill, Schroeder), 53. Junttila (Mäenalanen, Friman) – 31. Pylenkov (Jeřábek)


    Jokerit Helsinki: Jukuri (Kalniņš) – A. Grant, D. Sklenička, J. Krejčík, Kivistö, Pudas, Friman – O'Neill (A), Schroeder, H. Ikonen – Nicklas Jensen, Regin, Junttila – Halme, Hännikäinen, Mäenalanen – Anttila (C), Pihlström, Savinainen (A).
    Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Todykov) – Pylenkov, Jeřábek, Hultström, Voronkov, Pautov, Golovkov (A), Katičev – Bardakov, Danforth, Tedenby – Daugavinš (A), Dergačov, Moisejev – Laričev, Malychin, Grebenščikov – Arťuchin (C), V. Popov, Smolin – Ivaňuženkov.

    Rozhodca: Kulakov, Birin – Novikov, Šalagin